15 rezultatų ieškant "cepelinai su varske"
Cepelinai su varške Ingridientai: 5 bulvės, 5 šaukštai manų kruopų, 5 šaukštai krakmolo, 3,5 pakeliai varškės (1,5 pakelio įdarui), 1 kiaušinio trynys, druskos Gaminimas Bulves nuskusti, sutarkuoti, šiek tiek nusunkti. Išmaišyti su manų kruopomis, krakmolu, varške. Įdarui..
Recepto vertinimas:
Žemaitiški cepelinai Ingridientai: 1 kg bulvių, 4 šaukštai miltų, 2 kiaušiniai, druska, 200 gramų mėsos faršo, aliejaus (virimui) Gaminimas Bulves nuskusti ir išvirti. Išvirtas bulves sutrinti, kad išeitų košė. Į bulvių košę sudėti miltus, įmušti kiaušinius, pagard..
Recepto vertinimas:
Didžkukuliai, cepelinai Ingridientai: 20 didelių bulvių, druskos Įdaras I 500 gramų jautienos nugarinės, 1 kiaušinio, 1 svogūno, pipirų, druskos, mairūno, Poros skiltelių česnako Įdaras II 400 gramų varškės, 1 kiaušinis, 1 šaukštas sviesto, druskos, 2 šaukštai s..
Recepto vertinimas:
Cepelinai su obuoliaisIngridientai:1,5 kg bulvių 500 g obuolių 2 šaukštai cukraus žiupsnelis miltų cinamono druskosGaminimasObuolius nulupti, stambiai sutarkuoti, apibarstyti cukrumi ir cinamonu. Dalį bulvių išvirti, kitas sutarkuoti ir padaryti įprastą cepelinų te&scar..
Recepto vertinimas:
Cepelinai Ingridientai: 4 kg bulvių 1 kg kiaulienos faršo 2 svogūnai 200 g rūkytų lašinukų ar šoninės grietinės pipirų druskos Gaminimas Vieną kilogramą bulvių švariai nuplauname ir išverdame su lupena, ataušiname ir sumalame mėsmale. Likusias bulves nulupame ir sut..
Recepto vertinimas:
Aliejuje virti cepelinai su žuvimi
Aliejuje virti cepelinai su žuvimiIngridientai:7,5 kg įprastos cepelinams ruošiamos bulvėms masės Įdarui: 400 g šaldytos žuvies filė 1 svogūnas 50 g sviesto 1 kiaušinis druskos pipirų aliejaus virimuiGaminimasŠaldytą žuvį supjaustykite nedideliais kubeliais, s..
Recepto vertinimas:
Didžkukuliai, cepelinai Ingridientai: 7 - 8 žalios bulvės, 2 - 3 virtos bulvės, druskos Gaminimas Nuskustos bulvės sutarkuojamos, nusunkiamos. Skystis neišpilamas, bet laukiama, kol nusės krakmolas. Kai krakmolas nusėda, skystis nupilamas, o krakmolas užpilamas stikline karšto pien..
Recepto vertinimas:
Mėsos kukuliaiIngridientai:1/2kg jautienos, prieskonių, 2 kietai virti kiaušiniai, 1 svogūnas, 30g sviesto svogūnams pakepinti, 2—3 riekelės pyrago, džiūvėsėlių, petražolių lapelių, druskos, 50 g riebalų kepti.Gaminimas Mėsa sumalama kartu su piene išmirkytu nuspaust..
Recepto vertinimas:
Didžkukuliai (cepelinai)Ingridientai:1 kg žalių bulvių, 3—4 virtos bulvės, druskos.Gaminimas Nuskustos bulvės sutarkuojamos, nusunkiamos. Skystis neišpilamas, bet laukiama, kol nusės krakmolas. Tada skystis nupilamas, o krakmolas sudedamas į tarkinius. Virtos bulvės sugrūdamos. ..
Recepto vertinimas:
Žemaitiški cepelinaiIngridientai:1 kg bulvių, 4 šaukštai miltų, 2 kiaušiniai, druskos, 200 g rūkyto kumpio, taukų virimui.Gaminimas Su lupenomis virtos bulvės nulupamos, sumalamos mėsmale, suberiami miltai, įmušami kiaušiniai, pasūdoma ir gerai išminkoma. Iš tešlos daromi deln..
Recepto vertinimas:
Kepti cepelinai Ingridientai: Bulvių, faršo, prieskonių, druskos, grietinės, kiaušinių, aliejaus Gaminimas Bulves nulupti, sutarkuoti, nuspausti, įdėti druskos, truputį krakmolo, įmušti 2 kiaušinius. Į faršą sudėti prieskonius, druską ir išmaišyti. Paimti nedidelį gabal..
Recepto vertinimas:
Cepelinai Ingridientai: 12 - 15 žalių bulvių, 4 - 5 virtos bulvės, druskos Gaminimas Bulves nuskusti ir sutarkuoti smulkia trintuve. Bulvių tarkius išsunkti per marlę, skysčio neišpilti, bet palaukti, kol nusistovės krakmolas. Virtas bulves sutrynti į košę. Tuomet nupilti tarkių ..
Recepto vertinimas:
Aliejuje virti cepelinai su žuvimi
Aliejuje virti cepelinai su žuvimiIngridientai:7,5 kg įprastos cepelinams ruošiamos bulvių masės. Įdarui:400 g šaldytos žuvies filė, 1 svogūnas, 50 g sviesto, 1 kiaušinis, druskos,pipirų.Aliejaus virimui.GaminimasŠaldytą žuv&..
Recepto vertinimas:
Aliejuje virti cepelinai su žuvimi
Aliejuje virti cepelinai su žuvimiIngridientai:7,5 kg įprastos cepelinams ruošiamosbulvių masės. Įdarui:400 g šaldytos žuvies filė, 1 svogūnas, 50 g sviesto, 1 kiaušinis, druskos, pipirųAliejaus virimui.GaminimasŠaldytą žuvį supjaustome nedideliais kubeliais, susmulkiname svogūną. ..
Recepto vertinimas:
Cepelinų padažas Ingridientai: 200 - 300 gramų lašinukų, 2 - 3 svogūnų, 200 - 300 gramų grietinės, 1 šaukštas miltų, 1 stiklinės pieno, druskos, prieskonių (pagal skonį) Gaminimas Lašinukus supjaustyti smulkiais kūbeliais ir sudėti į keptuvę. Lašinukams pradėjus gelsti..
Recepto vertinimas: