Marinuoti kopūstai su burokais
Ingridientai:4 didelės galvos kopūstų
4 dideli burokai
2 galvos česnako
lauro lapelių
10 stiklinių vandens
10 valgomų šaukštų cukraus
3 valgomi šaukštai druskos
2 valgomi šaukštai acto esencijos
Gaminimas
Vandenį užvirti su cukrumi, druska. Įpilti 2 v.š. acto esencijos.
Į kibirą dėti česnako, burokus (supjaustytus griežinėliais), lauro lapelius, kopūstus (supjaustytus į keturias dalis). Paskui vėl česnaką, burokus, lauro lapelius, kopūstus ir taip toliau sluoksniuoti. Taip marinuoti penkias dienas. (Ausra)
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!