12 rezultatų ieškant "briuselio kopustai marinavimas konservavimas"
Bulvių ir briuselio kopūstų apkepas
Bulvių ir briuselio kopūstų apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g bulvių, 500 g briuselio kopūstų, 2 šaukštai sviesto, svogūnas, 250 g jautienos faršo, 100 g liesos varškės, kiaušinis, 2 skiltelės česnako, druskos, pipirų, žiupsnelis raudonųjų maltų ankštpipirių, stikli..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos nugarinė su žalumynais
Kiaulienos nugarinė su žalumynais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.500 g nugarinės, 2.200 g briuselio kopūstų, 3.svogūnas, 4.morka, 5.¼ stiklinės kvietinių miltų, 6.kubelis sultinio, 7.šaukštelis mairūno, 8.0,5 šaukšteliai baziliko, 9.4 šaukštai aliejaus, 10.druskos, 11.pipir..
Recepto vertinimas:
Lazanija su daržovėmisIngridientai:1 pakelis lazanijos 500 g šaldytų žirnelių 750 g briuselio kopūstų 400 g pievagrybių 400 g pomidorų 50 g fermentinio sūrio 3 šaukštai aliejaus 1 stiklinė sultinio 2 šaukštai sviesto 1 šaukštas miltų drusk..
Recepto vertinimas:
Suflė iš briuselio kopūstųIngridientai:600 g Briuselio kopūstų, 250 g bulvių, 60 g sūrio, 50 g sviesto, 3 kiaušiniai, druskos, pipirų.Gaminimas Briuselio kopūstus ir bulves išvirti pasūdytame vandenyje. Sutrinti, pridėti kiaušinių trynius ir sviestą. Įberti druskos, pipirų ..
Recepto vertinimas:
Briuselio kopūstų sriubaIngridientai:1,5l. vandens arba sultinio, 500 g Briuselio kopūstų, 30 g sviesto, 50 g miltų, druskos, pipirų, skrebučių.Gaminimas Briuselio kopūstus 25 minutes virti pasūdytame vandenyje. Po to puode ištirpinti sviestą ir apkepinti jame iš vandens ištrauk..
Recepto vertinimas:
Kalakutienos sriubaIngridientai:200g. kalakutienos krūtinėlės, 1,5l. vištienos arba mėsos buljono, saliero gumbas, 2 svogūnai, 200g. briuselio kopūstų, 100g. sviesto, 300g. šaldytų žirnelių, 200g. makaronų, žalių svogūnų laiškų, maltų muskatų, maltų juodųjų pipirų, malto kar..
Recepto vertinimas:
Užkandėlė su briuselio kopūstais (Ramintos)
Užkandėlė su briuselio kopūstais (Ramintos)Ingridientai:300g. briuselio kopūstų, 75g. rūkytos šoninės, 1 pomidoras, šakelė krapų, 30g. aliejaus, 25ml. sviesto, žiupsnelis druskos, žiupsnelis pipirų.Gaminimas Juostelėmis supjaustykite rūkytą šoninę, ją pakepinkite aliejuje. Iši..
Recepto vertinimas:
Briuselio kopūstų sriuba su mėsos kukuliais
Briuselio kopūstų sriuba su mėsos kukuliaisIngridientai:300 g briuselio kopūsto; 100 g maltos jautienos; 100 g maltos kiaulienos; 2 l mėsos sultinio; 1 nedidelis svogūnas; 1 kiaušinis; 2 valg. š. petražolių lapelių; Pipirų; Mairūno; Druskos.Gaminimas Kopūsto gūžę virti sultinyje. �..
Recepto vertinimas:
Briuselio kopūstų apkepasIngridientai:800 g briuselio kopūstų; 2 l vandens. 2 arb. š. druskos; 340 g virto lieso kumpio; ½ stiklinės mėsos sultinio; 3 kiaušiniai; ½ stiklinės pieno; 100 g tarkuoto fermentinio sūrio; Baltųjų pipirų; Malto muskato riešuto.Gaminimas Briuselio kopū..
Recepto vertinimas:
Briuselio kopūstų salotosIngridientai:300 g briuselio kopūstų; 1 obuolys; 1 nedidelė morka; Svogūnų laiškų ar porų; 2 valg. š. grietinės; 2 valg. š. majonezo; Druskos; Pipirų; Malto muskato riešuto.Gaminimas Briuselio kopūstus išverdame pasūdytame vandenyje. Atvėsiname. Stambiai ..
Recepto vertinimas:
Briuselio kopūstų salotosIngridientai:300 g Briuselio kopūstų,1 obuolys,1 morka (nedidelė),svogūnų laiškų ar porų,2 šaukštai grietinės,2 šaukštai majonezo,druskos, pipirų, muskatų.GaminimasBriuselio kopūstus i&..
Recepto vertinimas:
Strutienos pjausnys su raudonuoju vynu
Strutienos pjausnys su raudonuoju vynuIngridientai:(6 porcijos)6 strutienos pjausniai po 175 g,1 svogūnas,2 šaukštai susmulkintų petražolių, 8 sutrintos kadagio uogos,300 ml raudonojo sauso vyno, 15 g sviesto, 15 g aliejaus, 30 g raudonųjų serbentų drebu&..
Recepto vertinimas: