20 rezultatų ieškant "bandele a a a a e e e"

Bulvių ir įdarytų pomidorų apkepas

Bulvių ir įdarytų pomidorų apkepas Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 6 – 7 bulvės, 200 g konservuotų žaliųjų žirnelių, 4 pomidorai, 200 g mėsos faršo, 1 bandelė, 1 kiaušinis, 120 g sviesto, pusė svogūno, pipirai, petražolių lapeliai, druska. Gaminimas: Susmulkintą svogūną pa..

Recepto vertinimas: 2

Įdaryti ankštpipiriai su pipirų padažu

Įdaryti ankštpipiriai su pipirų padažu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 3 vidutiniai žali ankštpipiriai, 1 šaukštelis saldžių raudonųjų pipirų 1 sužiedėjusi bandelė 1 svogūnas 1 šaukštelis druskos 350 g maltos kiaulienos ir jautienos 2 kartus ant peilio galo baltųjų pipirų 2 kia..

Recepto vertinimas: 0

Kapota silkė

Kapota silkė Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 50 g silkės, 20 g pyrago, 15 g svogūnų, 1 kiaušinis, 20 g daržovių, 15 g obuolių, 10 g sviesto, 3 g acto, žalumynų. Gaminimas: Silkę išmirkykite, smulkiai supjaustykite, obuolius nulupkite, bandelę išmirkykite piene ir sumalkite. Viską sum..

Recepto vertinimas: 0

Kiaušiniai bandelėse

Kiaušiniai bandelėseIngridientai: 6 kiaušiniai 200g sviesto 6 bandelės pipirų druskos 100g rūkytos dešros Paruošimo būdas: Bandelių viršų nupjauti . Vidų išgremžti šaukšteliu . Ertmę padaryti didesnę , kad tilptų kiaušinis . Sviestą išlydti . Juo iš viršaus ir..

Recepto vertinimas: 0

Angliškos pikniko bandelės (muffins)

Angliškos pikniko bandelės (muffins) Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 360 g kvietinių miltų 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių 2 valgomieji šaukštai cukraus ¼ arbatinio šaukštelio druskos 175 g smulkiai supjaustyto rūkyto kumpio 150 g kubeliais supjaustyto Feta tipo sūrio 35 g s..

Recepto vertinimas: 0

Trapūs žagarėliai

Trapūs žagarėliai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 125g minkšto sviesto 100g cukraus žiupsnelis druskos 2kiaušiniai 1šaukštelis tarkuotos citrinos žeivelės 1 šaukštas romo 500g miltų 1 šaukštas kepimo miltelių 500g keptaukių miltinio cukraus Gaminimas:..

Recepto vertinimas: 1

Skrebučiai su sūriu

Skrebučiai su sūriuIngridientai: 3 kiaušiniai 2 šaukštai miltų 3 šaukštai pieno 100g tarkuoto sūrio druskos petražolių lapelių 1 bandelė Gaminimas: Kiaušinius , pieną ir miltus suplakti , įdėti tarkuotą sūrį ir smulkiai supjaustytus petražolių lapelius . Bandelę..

Recepto vertinimas: 0

Bandelės su grybais

Bandelės su grybaisIngridientai: 50g mielių 100 g margarino ar sviesto 500 ml pieno 100 ml cukraus 1/2 arbatinio šaukštelio druskos 1200-1300ml miltų 500 g virtų grybų 2 dideli svogūnai druskos pipirų krapų kiaušinis aptepimui Gaminimas: Mielės užmaišome piene, sub..

Recepto vertinimas: 2

Bandelelės su dešrelėmis

Bandelelės su dešrelėmisIngridientai: 50g mielių 100 g margarino ar sviesto 500 ml pieno 100 ml cukraus 1/2 arbatinio šaukštelio druskos 1200-1300ml miltų 35 mažos arba 20 didelių dešrelių kiaušinis aptepimui Gaminimas: Mielės užmaišome piene, suberiame cukrų, 100 ml..

Recepto vertinimas: 4

Kimšta bandelė „Vitaminas“

Kimšta bandelė „Vitaminas“ Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.5 bandelės, 2.150 g sviesto, 3.200 g virtos dešros, 4.2 kiaušiniai, 5.2 rauginti agurkai, petražolių, krapų, 6.50 g fermentinio sūrio, pipirų, druskos Gaminimas: Perpjovus bandelę, išskaptuoti jos vidų. Tada pagam..

Recepto vertinimas: 0

Maltiniai „Siurprizas“

Maltiniai „Siurprizas“ Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.600 g maltos kiaulienos, bandelė, 2.0,5 stiklinės pieno, svogūnas, 3.5 gabaliukai marinuoto moliūgo, 4.100 g fermentinio sūrio, 5.80 g kumpio, kiaušinis, džiūvėsėlių, aliejaus, šaukštas pomidorų padažo, pipirų, ..

Recepto vertinimas: 0

Pievagrybiais įdarytas karpis

Pievagrybiais įdarytas karpis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 karpis (apie 1,5kg) 2.1 šaukštas margarino 3.1 šaukštas sviesto 4.1 bandelė (nesaldi) 5.2 kiaušiniai nepilna stiklinė pieno 6.10 - 15 vidutinių pievagrybių petražolių lapelių maltų pipirų, citrinpipirių ir druskos p..

Recepto vertinimas: 4

Mieliniai bulvių sklindžiai

Mieliniai bulvių sklindžiaiIngridientai:4 stiklinės bulvių tarkių 2 kiaušiniai 15 g mielių 1,5 stiklinės pieno 1 apvali bandelė riebalų kepimui druskosGaminimasTarkuotas bulves nusunkti per marlę, užplikyti stikline verdančio pieno, išmaišyti. Likusiame piene i&scaro..

Recepto vertinimas: 0

Šventinis kugelis

Šventinis kugelisIngridientai:1 l bulvių tarkių 1/2 l maltos nevirtos vištienos 2 kiaušiniai 1 stiklinė maltųdžiovintų grybų 100 g rūkytų lašinių 50 g sviesto 2 svogūnai 2 šaukštai mirkytos bandelės 1 stiklinė grietinės maltų pipirų druskaGaminimas..

Recepto vertinimas: 5

Raugas

Raugas Ingridientai: 1/2 kilogramo ruginių miltų, 50 gramų mielių, 1—1,5 litro šilto vandens Gaminimas Ruginei juodai duonai išpurenti vartojamas tik raugas — paskutinio kepimo duonos tešlos 1/2—1 kilogramo didumo bandelė, kuri paliekama išplautame duonkubilyje ..

Recepto vertinimas: 3

Bandelės

BandelėsIngridientai:1kg miltų, 1/2 stiklinės pieno, 40g mielių, 150g cukraus, 4—5 tryniai, 100—150g sviesto, 7g druskos, citrinos žievelių. Vietoj pieno galima vartoti grietinėlę. Tuomet 1/3 mažinama sviesto norma. Varškės masei: l/2kg varškės, 2 tryniai, 100g..

Recepto vertinimas: 5

Pakišuolis

PakišuolisIngridientai:1kg miltų, 1/2l. pieno, 30g mielių, 10g druskos 100g cukraus, 2 tryniai, 50g riebalų, 300g rūkytų lašinių, 1 svogūnas, pipirų.Gaminimas Tešla paruošiama kaip pagerintam pyragui. Rūkyti lašiniukai supjaustomi kaip spirgučiams, įdedamas supjaustytas svogū..

Recepto vertinimas: 4

Rumuniškos dešrelės

Rumuniškos dešrelėsIngridientai:300 g maltos avienos (arba kiaulienos su jautiena), svogūnas, pusantros sudžiūvusios bandelės, kiaušinis, pusė stiklinės maltų džiūvėsėlių, 2 skiltelės česnako, pipirų, druskos.Gaminimas Bandelę išmirkyti, svogūną supjaustyti, pakepinti. ..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos maltinukai

Vištienos maltinukaiIngridientai:600g vištienos, 100g sudžiūvusios bandelės, stiklinė pieno, kiaušinis, šaukštas sviesto, 100g pievagrybių, maltų džiūvėsėlių, taukų, pipirų, druskos.Gaminimas Vištieną 2 kartus permalti, bandelę išmirkyti piene. Iš maltos mėsos, bandelės, ..

Recepto vertinimas: 0

Hamburgo užkanda

Hamburgo užkandaIngridientai:400 g smulkiai maltos jautienos, 2 tryniai, 0,25 l. grietinėlės, 3 svogūnai, druskos, pipirų.Gaminimas Svogūnus smulkiai supjaustyti ir pakepinti svieste. Visus produktus sudėti į dubenį ir maišyti tol, kol masė bus vientisa, puri. Formuoti vidutinio dyd..

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: bandele a a a a e e e