20 rezultatų ieškant "baltasis padac a as lt"
Baltasis grybų padažas Ingridientai: 100 gramų sviesto, 250 gramų sūdytų grybų, 2 svogūnai, 1,5 šauksto miltų, 2 stiklinės vandens, pieno arba nuoviro, druskos, pipirų, 3 šaukštai grietinės, svogūnų arba laiškinio česnako laiškų Gaminimas Lašiniukus supjaustyt..
Recepto vertinimas:
Vištienos kukuliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.0,5 kg vištienos 2.2 - 3 riekelės pyrago pusė stiklinės pieno šaukštas sviesto kiaušinis pusė stiklinės grietinės arba grietinėlės prieskonių druskos prieskoninų daržovių stiklinė svogūnų padažo Gaminimas: Mėsa sumal..
Recepto vertinimas:
Aukštaitiška virta įdaryta višta
Aukštaitiška virta įdaryta vištaIngridientai:1 kg vištienos, prieskonių, prieskoninių daržovių, druskos, 1 stiklinė riešutų arba baltojo padažo (žiūrėti "Padažai"). Įdarui: vištos kepenėlės, skilvis, širdis, sparneliai ir truputis išimtos iš vidaus mėsos, 1 kiauši..
Recepto vertinimas:
Baltasis padažasIngridientai:20 g sviesto, 1 šaukštas miltų, 1 stiklinė sultinio (prieskoninių daržovių ar mėsos), l/2 stiklinės grietinėlės ar grietinės, prieskonių pagal skonį, druskos.Gaminimas Svieste pakepinami miltai, maišant pilamas karštas sultinys, grietinėlė, sudedam..
Recepto vertinimas:
Kokteilis "Asorti"Ingridientai: 1. Citrinų likeris 20g 2. Madera 20g 3. Baltasis desertinis vermutas 20g 4. Abrikosų sultys 20g 5. Vaisiai 10g 6. Šampanas 60g 7. Ledo gabaliukai 50gGaminimas Sudedame vaisius supjaustytus kubeliais. Pilame gėrimus eilės tvarka. Šampaną supilti pr..
Recepto vertinimas:
Kokteilis "Žvaigždė"Ingridientai: 1. Baltasis desertinis vermutas 30g 2. Vyšnių trauktinė 60g 3. Citrinos žievelė 10g 4. Ledo gabaliukai 30gGaminimas Gėrimus sumaišyti su ledo gabaliukais, įpilti į taurę ir įdėti iš citrinos žievelės išpjautą spiralę. Šaltinis: http:..
Recepto vertinimas:
Kokteilis "Bubble"Ingridientai: 1. Apelsinų likeris 20g 2. Baltasis desertinis vermutas 30g 3. Sausas šampanas 60g 4. Apelsinų sultys 15g 5. Vyšnios 5g 6. Ledo gabaliukas 20gGaminimas Visus gėrimus, išskyrus šampaną, sumaišyti ir įpilti į taurę. Po to įpilti šampaną ir sud..
Recepto vertinimas:
Kokteilis "Ugnis"Ingridientai:1. Konjakas 30g 2. Apelsinų likeris 30g 3. Baltasis desertinis muskatas 20g 4. Nutarkuota apelsino žievelė pėdsakams 5. Ledo gabaliukas 20gGaminimas Į taurę įdėti ledo gabaliuką ir įpilti sumaišytus gėrimus. Ant paviršiaus užbarstyti nutarkuoto apelsino �..
Recepto vertinimas:
Kokteilis "Blue Bird"Ingridientai:1. Degtinė 40g 2. Stiprus baltasis vermutas 20g 3. Vyšnių likeris 10g 4. Citrina 5g 5. Ledo gabaliukas 10gGaminimas Visus gėrimus sumaišyti su ledu, įpilti į taurę ir ant jos krašto uždėti iki pusės įpjautą citrinos griežinėlį. Šaltinis: http:/..
Recepto vertinimas:
Kokteilis "Juodoji rožė"Ingridientai: 1. Baltasis desertinis vynas 30g 2. Degtinė 20g 3. Juodųjų serbentų likeris 30g 4. Vyšnios, išmirkytos likeryje 10g 5. Ledo gabaliukai 30gGaminimas Visus gėrimus (išskyrus juodųjų serbentų likerį) bei ledo gabaliukus sumaišyti. Į taurę..
Recepto vertinimas:
Kokteilis "Moonlight"Ingridientai:1. Sausas baltasis vynas 30g 2. Citrinų sultys 20g 3. Vyšnių trauktinė 30g 4. Ledo gabaliukas 20gGaminimas Į taurę įdėti ledo gabaliuką ir supilti sumaišytus gėrimus. Šaltinis: http://www.coctail.lt ..
Recepto vertinimas:
Silkė su jogurto ir grietinėlės padažu
Silkė su jogurto ir grietinėlės padažuIngridientai:1 kg silkės filė, 0,5l. pieno, 0,2l. natūralaus jogurto, 0,1l. grietinėlės, 1 obuolys, 1 saliero stiebelis, 1 svogūnas, druska, pipirai, baltasis sausas vynas.Gaminimas Silkę išmirkyti piene ir supjaustyti gabaliukais. Jogurtą su..
Recepto vertinimas:
Spagečiai su pomidorais ir sūriu
Spagečiai su pomidorais ir sūriuIngridientai:4-6 porcijoms: 60 ml. pirmo spaudimo ekstra alyvuogių aliejaus, 1 didelis smulkiai supjaustytas baltasis svogūnas, 2 skiltelės smulkinto česnako, 2 indeliai (400g) konservuotų pomidorų savose sultyse, 12 baziliko lapelių, juos suplėšyti, kelis ..
Recepto vertinimas:
Spagečiai su marinuota žvėriena
Spagečiai su marinuota žvėrienaIngridientai:6 porcijos: 1 jaunas kiškis arba triušis (sveriantis apie 1,5 kg), 500ml baltojo vyno acto, 5OOml ar šiek tiek daugiau vandens, 4 valgomieji šaukštai pirmojo spaudimo ekstra alyvuogių aliejaus, 150g supjaustytų lašinukų, pancetos (arba šoninė..
Recepto vertinimas:
Žuvies salotos (Ensalada de pesado)
Žuvies salotos (Ensalada de pesado)Ingridientai:4 porcijoms: ½ mažos salotų gūžės; 3 maži pomidorai; 2 česnakų laiškai; 500 g virtos žuvies be kaulų; 4 arb. š. kaparėlių. Padažui: 1 ryšulėlis šviežių kalendrų; 1 mažas baltasis svogūnas; 1-2 česnako skiltelės; 2 prinok..
Recepto vertinimas:
Tacos su krevetėmis (Tacos de camarones)
Tacos su krevetėmis (Tacos de camarones)Ingridientai:1 baltasis svogūnas; 1 česnako skiltelė; 2 aitriosios paprikos (chiles serranos); 2 dideli pomidorai; ½ ryšulėlio šviežių kalendrų; 2 valg. š alyvuogių aliejaus arba sviesto; Druska; Pipirai; 300 g valytų, virtų krevečių; 8 tort..
Recepto vertinimas:
Keptos tortilijos su kiauliena (Garnachas)
Keptos tortilijos su kiauliena (Garnachas)Ingridientai:½ baltojo svogūno; 1-2 česnako skiltelės; 1 morka; 1 šakelė čiobrelių; 1 lauro lapas; 300 g kiaulienos; 2 bulvės. Aliejaus kepimui; 12 mažų tortilijų, maždaug 8 cm skersmens. Padažui: 2 dideli pomidorai; ½ mažo svogūno; 1-..
Recepto vertinimas:
Baltasis arba spalvotasis glajus
Baltasis arba spalvotasis glajusIngridientai:250 g cukraus pudros, 2 kiaušinių baltymai (arba 4 valg. šaukšt. virinto vandens, pieno, sulčių, stiprios kavos ar likerio), citrinų sulčių, aromatinės esencijos.Gaminimas Persijotą cukraus pudrą (kad nebūtų gumulėlių) sukite su kiaušini..
Recepto vertinimas:
Žaliųjų citrinų sriuba (Sopa de lima)
Žaliųjų citrinų sriuba (Sopa de lima)Ingridientai:2 vištienos krūtinėlės filė; 2 vištienos kepenėlės; 2 česnako skiltelės; 1 geltonasis svogūnas; 1 mažas baltasis svogūnas; 1 mažas raudonasis svogūnas; 4 šakelės šviežių kalendrų; Druska ir ką tik malti juodieji pipirai; 3 p..
Recepto vertinimas:
Švediški mėsos kukuliai IIIngridientai:(6 porcijos)400 g liesos maltos jautienos,200 g maltos kiaulienos,1 žalias kiaušinis,1,5 šaukštelio druskos,1 šaukštelis šviežiai maltų baltųjų pipirų,1 stiklinė piene išmirkyt..
Recepto vertinimas: