25 rezultatų ieškant "balta"

Krevečių kokteilis

Krevečių kokteilis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 400 g šaldytų krevečių mažo ananaso 200 g grietinės 2 šaukštų majonezo 1–2 šaukštelių medaus 2 šaukštų smulkintų petražolių citrinos sulčių tabasko padažo druskos, pipirų gūželės sal..

Recepto vertinimas: 0

Sūrio ir brokolių omletas

Sūrio ir brokolių omletas Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 geltonoji paprika 2 pomidorai 1 didelis svogūnas 250 g brokolių 1–2 valgomieji šaukštai margarino arba sviesto 8 kiaušiniai 8 valgomieji šaukštai vandens 2 valgomieji šaukštai pomidorų tyrės 125 g mocarela sūrio 1 arbatin..

Recepto vertinimas: 0

Graikinis mėsos suvožtinis

Graikinis mėsos suvožtinis Patiekalo šalis: Graikija Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 riekelė baltos duonos 1 apelsinas 400 g maltos mėsos 1 arbatinis šaukštelis raudonėlių 2 valgomieji šaukštai smulkintų petražolių 1 valgomasis šaukštas sojų padažo 2 valgomieji šaukštai margar..

Recepto vertinimas: 0

KREMINĖ PIEVAGRYBIŲ SRIUBA

KREMINĖ PIEVAGRYBIŲ SRIUBA Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 750 g šviežių pievagrybių 2 valgomieji šaukštai margarino arba sviesto 2–3 valgomieji šaukštai miltų 1 l sultinio 200 ml grietinėlės 2 valgomieji šaukštai chereso arba portveino druska juodieji pipirai Gaminimas: Grybus n..

Recepto vertinimas: 5

Austrių apkepėlė

Austrių apkepėlė Sudėtingumas: 4 Ingridientai:  6–8 austrių laurų lapelio keleto kvapiųjų pipirų citrininių prieskonių druskos 100 ml grietinėlės 50 g fermentinio sūrio 5 plonų šoninės juostelių Gaminimas: Austres atverti, išimti minkštimą ir sudėti į puodą su vand..

Recepto vertinimas: 0

Folijoje keptos kefalės

Folijoje keptos kefalės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 kefalių 50 ml apelsinų sulčių 2 apelsinų ryšelio krapų druskos, pipirų pipirų mišinio Gaminimas: Apelsinus nuplauti, nulupti, išimti sėklas ir supjaustyti griežinėliais. Krapus nuplauti, nuskabyti šakeles. Žuvis išdarinėti..

Recepto vertinimas: 3

Kiniškai paruošta kalakutiena

Kiniškai paruošta kalakutiena Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 400 g kalakuto krūtinėlės 150 g morkų 150 g voveraičių arba pievagrybių 100 g porų 150 g konservuotų kukurūzų 150 g mažos cukinijos 10 g svogūnų 150 g morkų 150 g voveraičių arba pievagrybių 100 g porų 150 g konservuo..

Recepto vertinimas: 2

Troškinta kalakutiena

Troškinta kalakutiena Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 800 g kalakutienos 500 g pomidorų 300 g svogūnų po vieną žalią, geltoną ir raudoną papriką 2 skiltelės česnako 4 šaukštai aliejaus šaukštas petražolių lapelių šaukštelis mairūnų lapelių 0,5 šaukštelio saldžiosios paprik..

Recepto vertinimas: 4

Kiaulienos mėsos įdaras

Kiaulienos mėsos įdaras Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 0,5 kg minkštos kiaulienos mėsos, 1 svogūnas, 1 česnakas, kvapiųjų pipirų, druskos, kiaušinis, 1-2 riekutės baltos duonos, 1 stiklinė pieno. Gaminimas: Baltą duoną išmirkome piene ir išmaišome, kiaulieną smulkiai sumalame, su..

Recepto vertinimas: 2

Saldūs sumuštiniai su medumi ir uogomis

Saldūs sumuštiniai su medumi ir uogomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 100 g baltos duonos arba sausainių, 20 g sviesto, 1-2 šaukštai susicukravusio medaus, pusė stiklinės uogų (žemuogių, aviečių, serbentų, agrastų,vynuogių). Gaminimas: Baltą duoną arba sausainius aptepti sviestu ..

Recepto vertinimas: 5

Greiti sumuštiniai

Greiti sumuštiniai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Duona, kiaušiniai, majonezas, kečupas, svogūnai, svogūnų laiškai. Gaminimas: Baltą duoną, suraikytą 0,5cm storio riekelėmis, šiek tiek apkepinti aliejuje iš abiejų pusių ir palikti kad atvėstų. Kietai virtus kiaušinius labai sm..

Recepto vertinimas: 3

Pomidorų salotos su sūriu

Pomidorų salotos su sūriu Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 3 pomidorai 100g fermentinio sūrio 1 galvutė česnako 2 šaukštai majonezo Gaminimas: Pomidorus, sūrį, česnaką supjaustyti, sumaišyti su majonezu. Patiekti su balta duona. ..

Recepto vertinimas: 0

Su bulvėmis užkeptas baltame padaže sterkas

Su bulvėmis užkeptas baltame padaže sterkas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 145 g žuvies, 150 g bulvių, 5 g džiuvėsėlių, 15 g sviesto, 150 g padažo, pipirų, žalumynų, druskos Gaminimas: Išdarinėtos žuvies gabalėlius dėkite ant sviestu pateptos keptuvės, apdėkite žaliu bulvių g..

Recepto vertinimas: 0

Grybų ir baltagūžių kopūstų apkepas

Grybų ir baltagūžių kopūstų apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg baltagūžių kopūstų, 50 g sviesto, 300 g sūdytų grybų, 100 g liesos rūkytos mėsos, 2 svogūnai, 2 kiaušiniai, 2 stiklinės vandens arba sultinio, druskos, miltų, riebalų, muskato riešuto, 1 šaukštas grietin..

Recepto vertinimas: 0

Kepti jautienos griežinėliai

Kepti jautienos griežinėliai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 400 g jautienos, 100 g rūkytos šoninės, 10 svogūnų, 4 baltos duonos riekės, druskos, pipirų. Gaminimas: Mėsą supjaustyti. Kiekvieną gabalą apvynioti šonine, prismeigti ją, uždėti sviesto ir kepti kartu su svogūnais. Balt..

Recepto vertinimas: 0

Kriaušių pyragas

Kriaušių pyragas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 250 gr. sviesto arba margarino, 200 gr. cukraus, 4 kiaušiniai, 400 gr miltų, 2 a.š. kepimo miltelių, 2 valg.š. degtinės, 50 gr. kakavos miltelių, 2 valg.š. cukraus, 2-3 valg. š. pieno, 1 didelį indelį konse..

Recepto vertinimas: 5

Želė skanumėlis

Želė skanumėlis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 3 spalvų ir skonių želė pakeliuose 2 šaukštų želatinos 1 indelio saldaus kondensuoto pieno šaukštelio vanilinio cukraus Geltonos želė užpilui – 0,3 kg konservuotų persikų, mangų, kriaušių, pjaustytų apelsinų ar mandarinų..

Recepto vertinimas: 2

Baltasis grybų padažas

Baltasis grybų padažas Ingridientai: 100 gramų sviesto, 250 gramų sūdytų grybų, 2 svogūnai, 1,5 šauksto miltų, 2 stiklinės vandens, pieno arba nuoviro, druskos, pipirų, 3 šaukštai grietinės, svogūnų arba laiškinio česnako laiškų Gaminimas Lašiniukus supjaustyt..

Recepto vertinimas: 4

Baltagūžių kopūstų salotos

Baltagūžių kopūstų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 120 g kopūstų, 20 g spanguolių, 20 g morkų, 20 g acto, 10 g cukraus, aliejaus, druskos. Gaminimas: Kopūstai smulkiai supjaustomi, ištrinami su druska, paliekami šiek tiek pastovėti. Po to nusunkiama, įpilama acto ir paliekama ..

Recepto vertinimas: 0

Kmynų padažas

Kmynų padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Pagrindinio balto padažo, 1 šaukštelis kmynų, 1 šaukštelis sviesto.  Gaminimas: Į pagrindinį baltą padažą sudėti kmynus. Tinka vartoti su:  Padažas tinka su virta aviena, briediena ar jautiena.  ..

Recepto vertinimas: 0

Pagrindinis baltasis padažas

Pagrindinis baltasis padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 šaukštai margarino arba sviesto, 2 šaukštai miltų, 0,5 litro skysčio, 2 šaukštai grietinėlės arba grietinės, druskos, (1 šaukštelis sviesto).  Gaminimas: Margariną arba sviestą ištirpinti, tada jame pakepinti miltu..

Recepto vertinimas: 0

Baltagūžių kopūstų salotos su obuoliais

Baltagūžių kopūstų salotos su obuoliais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400g kopūstų 200g obuolių (rūgštesnių) 1 svogūnas Gaminimas: Kopūstą supjaustyti siauromis juostelėmis. Tada sudėti nuluptą, strypeliais supjaustytą arba stambiai sutarkuotą obuolį. Sudėti smulkiai supjaust..

Recepto vertinimas: 0

Lynas baltame padaže

Lynas baltame padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kg lyno 2.2 valgomieji šaukštai grietinės 3.200 g grietinėlės 4.2 morkos 5.1 stiklinė ryžių 6.50 g sviesto 7.1 poras arba svogūnų laiškai miltai žalumynai aliejus kepimui prieskonių žuviai druska pipirai Gamin..

Recepto vertinimas: 3

Trijų spalvų tortas

Trijų spalvų tortas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 125 g sviesto 1 pakelis vanilinio cukraus 75 g cukraus 4 kiaušiniai 0,5 stiklinės pieno 1 šaukštas tarkuotos citrinos žievelės 150 g miltų 1 šaukštas kepimo miltelių (Kepimo milteliai) 2 šaukštai kak..

Recepto vertinimas: 0

Baltasis padažas

Baltasis padažasIngridientai:20 g sviesto, 1 šaukštas miltų, 1 stiklinė sultinio (prieskoninių daržovių ar mėsos), l/2 stiklinės grietinėlės ar grietinės, prieskonių pagal skonį, druskos.Gaminimas Svieste pakepinami miltai, maišant pilamas karštas sultinys, grietinėlė, sudedam..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: balta