Australiškas vaisių tortas


Patiekalo šalis: Australija
Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
1.450 g įvairių vaisių,
2.150 g sviesto,
3.stiklinė cukraus,
4.2 kiaušiniai,
5.½ šaukštelio tarkuotos citrinos žievelės,
pakelis vanilinio cukraus,
6.½ šaukštelio geriamosios sodos,
7.2 ½ stiklinės miltų,
šaukštelis džiovintų mielių.
Gaminimas:

Nuplauti, paruošti vaisiai, sviestas, cukrus ir prieskoniai sudedami į puodą, užpilami stikline vandens ir 10 min. paverdami. Gauta masė atvėsinama, sumaišoma su geriamąja soda, išplaktais kiaušiniais, miltais su išleistomis mielėmis ir viskas gerai išmaišoma. Į 20 cm skersmens torto formą įklojamas sviestu išteptas pergamentinis popierius, sudedama paruošta masė. Tortas kepamas vidutinio karštumo orkaitėje apie valandą. Jis supjaustomas antrą arba trečią dieną.



Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!