Raudonasis varškės padažas
Sudėtingumas: 1
Ingridientai:
100 g. varškės,
1,5 šaukšto pomidorų tyrės ir 0,5 stiklinės sultinio arba 3/4 stiklinės pomidorų sulčių,
1 šaukštelis cukraus,
2 šaukštai aliejaus,
garstyčių,
šviežių arba džiovintų prieskoninių augalų (mėtų, raudonėlio, rozmarino),
krapų arba petražolių lapelių,
druskos,
maltų raudonųjų pipirų.
Gaminimas:
Varškę trinti, kol pasidarys vientisa masė, į ją sudėti likusius produktus, prieskonius ir viską gerai išplakti.
Tinka vartoti su: Padažas tinka prie jautienos, briedienos, šernienos, lokienos valgių.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!