20 rezultatų ieškant "apvolioti"
Upėtakiai su petražolėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 nedidelių upėtakių 4 šaukštelių citrinos sulčių 2 šaukšteliai sviesto citrina druskos, pipirų 3 šaukštai miltų aliejaus petražolių Gaminimas: Žuvis nuplauti, nusausinti, apšlakstyti citrinos..
Recepto vertinimas:
Upėtakiai su šonine Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2–3 nedidelų upėtakių citrinos sulčių ryšelio petražolių ir krapų skiltelės česnako šaukštelio tarkuotos citrinos žievelės 100 g tarkuoto fermentinio sūrio 2 šaukštų maltų džiūvėsėlių 200 g šoninės 2 šaukšt�..
Recepto vertinimas:
Graikiniai riešutai su saldžiarūgščiu padažu -tian-suan-he-tao
Graikiniai riešutai su saldžiarūgščiu padažu -tian-suan-he-tao Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 150 g graikiškų riešutų 2 griežinėliai konservuoto ananaso 1 žaliasis pipiras 2 raudonieji pipirai Prieskoniai 150 g miltų 1 šaukštas kukurūzų miltų 1 šaukštas kepimo miltelių �..
Recepto vertinimas:
Žvejo pusryčiai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Pailgų bandelių malti pipirai druskos actas 2 valgomieji šaukštai augalinio aliejaus 1 valgomasis šaukštas pikantiškų garstyčių 4 gabaliukai žuvies filė 1 ryšulėlis salotų 1 ryšulėlis ridikėlių 1 morka 1 saldi paprika Gaminimas: S..
Recepto vertinimas:
Jūrų velnias Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Jūros velnias Sviestas Aliejus virimui (neutralus) Miltai Pakepintos sezamo sėklos Sezamo aliejus ½ stiklinės balto vyno ½ citrinos kmynai druska salotos pomidorai Gaminimas: Supjaustyti jūros velnio filė smulkiais apie 1,5 cm pločio apskri..
Recepto vertinimas:
Keptos vištų kulšelės su daržovėmis
Keptos vištų kulšelės su daržovėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 vištų kulšelės, 1 saldžioji paprika, saujelė alyvų, 1 kiaušinis, 1 valg. šaukštas miltų, džiūvėsėlių, vištienos prieskonių, kario, druskos, pipirų. Gaminimas: Kulšeles įtrinti prieskoniais ir pali..
Recepto vertinimas:
Kepti baklažanai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2-3 baklažanai (apie 750 g), 3 šaukštai miltų, 4 šaukštai riebalų, pagal skonį maltų pipirų, petražolių lapelių, druskos. Gaminimas: Baklažanus supjaustyti 1,5 cm storio griežinėliais, pasūdyti ir 30-35 min. leisti pastovėti. Po to..
Recepto vertinimas:
Kepti inkstai su bulvėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 125 g inkstų, 10 g sviesto, 0,5 citrinos, 150 g priedo, žalumynų, pipirų, druskos. Gaminimas: Vartojami kiaulės, avies arba veršelio inkstai. Nuimkite plėves, supjaustykite 0,5 cm storio gabalėliais, apibarstykite druska, pipirais, ..
Recepto vertinimas:
Grybų kotletai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 400 g grybų, 200 g virtų grybų, maltų džiūvėsėlių, 0,5 stiklinės pieno, 2 kiaušiniai, svogūnas, 2 šaukštai grietinės, druskos, pipirų, krapų, riebalų. Gaminimas: Šviežius grybus troškinti savo sultyse. Grybus kartu su svogūnu ir ..
Recepto vertinimas:
Grybų kotletai su kruopomis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 300 g sūdytų grybų, 100 g kruopų, 2 svogūnai, 2 kiaušiniai, 2 šaukštai sviesto, druskos, pipirų, maltų džiūvėsėlių, riebalų. Gaminimas: Grybus ir svogūnus sumalti. Į masę sudėti virtas kruopas, kiaušinius, sviestą, p..
Recepto vertinimas:
Troškinta jautiena su dešrelėmis ir šonine
Troškinta jautiena su dešrelėmis ir šonine Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g jautienos, 50 g riebalų, 2 svogūnai, druskos, pipirų, 0,5 šaukto pomidorų padažo, morka, gabalėlis saliero, 1 šaukštas miltų, 100 g rūkytos šoninės, 2 dešrelės. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir gerai..
Recepto vertinimas:
Paprastas obuolių pyragas Ingridientai: 3 kiaušiniai, 3 stiklinės cukraus, 3 stiklinės miltų, 1 didelis obuolys, 1 šaukštelis vanilinio cukraus, 1 šaukštelis cinamono Gaminimas Kiaušinius su cukrumi išplakti iki purumo(masė turėtų padvigubėti), lėtai maišant supilti miltus ..
Recepto vertinimas:
Marinuota veršiena su grietine
Marinuota veršiena su grietine Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g veršienos, 4 šaukštai citrinos sulčių, 2 šaukštai aliejaus, svogūnas, petražolė, morka, pipirų, druskos, 2 šaukštai miltų, riebalų, 1,5 stiklinės vandens, 0,5 stiklinės grietinės, petražolės lapelių. Gaminima..
Recepto vertinimas:
Vištiena su vaisiais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Višta, 2 šaukštai sviesto, 2 stiklinės sultinio, druskos, pipirų, svogūnas, 500 g džiovintų vaisių, 4 šaukštai vyno, šaukštas miltų, 4 šaukštai grietinėlės. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, apvolioti miltuose ir kepti svieste. Ta..
Recepto vertinimas:
Viščiukas su vermutu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Viščiukas, 0,5 stiklinės miltų, druskos, pipirų, 3 šaukštai sviesto, 1,5 stiklinės vermuto, 8 svogūnai, šaukštelis krakmolo. Gaminimas: Viščiuką sukapoti, apvolioti miltuose, apibarstyti druska, pipirais ir pakepinti svieste. Įpi..
Recepto vertinimas:
Vištiena su pupelėmis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Višta, 3 šaukštai miltų, druskos, pipirų, 2 porai, 3 šaukštai sviesto, morka, 800 g pupelių, 2 stiklinės vandens, 2 šaukštai karpų, 0,5 stiklinės grietinėlės, 2 šaukštai miltų. Gaminimas: Nuo vištos nupjauti minkštimą, apv..
Recepto vertinimas:
Paniruoti kepti grybai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g šviežių grybų, druskos, muskato riešuto arba pipirų, 3 šaukštai miltų, 1 kiaušinis, 3 šaukštai maltų džiūvėsėlių, sviesto. Gaminimas: Grybų kepurėles nuvalyti, storesnes šiek tiek pasmulkinti, pabarstyti druska, muska..
Recepto vertinimas:
Daržovių kepsneliaiIngridientai: Įvairių virtų daržovių apie 500-600gr: (morkos, kopūstas, svogūnas, salieras, žirneliai, česnakas ir t.t.) prieskonių pagal norą (pipirai, petražolės, kukurma, krapai ir t.t.) 1 kiaušinis manų kruopos (0,5-1 stiklinė) Gaminimas: Daržove..
Recepto vertinimas:
Kepta plekšnė su lašiniais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.4 žuvies porcijos po 2.250g., kvietinių miltų žuviai apvolioti, 3.125g., lašinių, 4.1/4 šaukštelio druskos ir pipirų, 5.1 citrina, petražolių. Gaminimas: Žuvį nuplauti, nusausinti popieriniu rankšluoščiu ir apvolioti mi..
Recepto vertinimas:
nem nemIngridientai:reikia sokolado( pienisko)zemes riesutovarskesvanilinio cukrausGaminimasvarske sutrinti ir i ja ipilti siek tiek vanilinio cukraustada sumaisyti dar karta sutrinti.tada su smulkiais tarkos dantukais sudrozti sokolada tiek kad uztektu apvolioti visus varskes rutuliukus.i varskes v..
Recepto vertinimas: