Dešrelės tešloje
Ingridientai:
300 gramų miltų,
10 nykštukų dešrelių,
20 gramų mielių,
2 šaukštai pieno,
2 šaukštai grietinės,
2 šaukštai aliejaus,
1 kiaušinis,
žiupsnelis cukraus ir druskos
Mieles sumaišyti su pienu, cukrumi, grietine, aliejumi, kiaušinio tryniu ir druska. Į mieles suberti miltus, tešlą išminkyti ir plonai iškočioti. Baltymą truputi paplakti ir juo aptepti iškočiotą tešlą.
Tešlą supjaustyti 2,5 - 3 centimetrų pločio. Ant juostelės galiuko padėti dešrelė ir spirale ja apsukti tešla. Apviniotos dešrelės dedamos ant riebalais pateptos skardos, viršų aptepti likusiu baltymu. Kepti orkaitėje kol gražiai parusvės.
Galima patiekti su pomidorų arba majonezo padažu.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!