7 rezultatų ieškant "apskriti"
Apelsinų suflė su mangaisIngridientai:8 apskriti 7-8cm skersmens biskvito gabalėliai, šaukštas miltų, romo esencijos, 70 ml apelsinų sulčių, 4 kiaušiniai, mangas, 8 konservuotos vyšnaitės (be kauliukų), malta džiovinta apelsino žievelė, 2 šaukštai medaus, 100g cukraus, šaukštelis..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir salierų kukuliaiIngridientai:0,5 kg bulvių, 2 vidutinio dydžio salierai, 50 g pyrago, 2 kiaušiniai, 2 šaukštai miltų, druskos.Gaminimas Bulvės išverdamos neluptos. Ataušusios nulupamos ir sumalamos mėsmale. Salierai nuvalomi, nulupami, supjaustomi kubiukais, 5 min. verdam..
Recepto vertinimas:
Duonkukulių sriubaIngridientai:6 bulvės, 1/2kg duonos tešlos, 100 g rūkytų lašiniukų, 1 svogūnas, 1 stiklinė grietinės, druskos, 2l. vandens.Gaminimas Nuskustos bulvės supjaustomos ir verdamos pasūdytame vandenyje. Joms suminkštėjus, sudedami iš duonos tešlos padaryti kukuliai ..
Recepto vertinimas:
Kvietinis ragaišisIngridientai:1kg stambiai maltų kvietinių nusijotų miltų, 3 stiklinės vandens arba pieno (galima pasukų, išrūgų), 12g druskos, 20g mielių, 50 g cukraus.Gaminimas Vanduo arba pienas pašildomas. Atskirai stiklinėje ištrinamos mielės su cukrumi, supilamos į pieną,..
Recepto vertinimas:
Šventinės spurgosIngridientai:1kg miltų, 2 stiklinės pieno, 100g mielių, 8 tryniai, 200g sviesto, 1 šaukštas spirito, vanilinio cukraus, 5g druskos, 1 stiklinė tirštos vyšnių arba braškių uogienės, 100g miltinio cukraus užbarstyti, kiaulinių taukų virti.Gaminimas Tešla ruo�..
Recepto vertinimas:
Grietininiai sausainėliaiIngridientai:400g miltų, 200g sviesto, 1 stiklinė grietinės, 1g amonio karbonato (potašo), 1 kiaušinis aptepimui, 100g cukraus apibarstymui.Gaminimas Miltai ir atšaldytas sviestas ant lentos kapojami, kol nelieka sausų miltų. Tada supilama grietinė, šaukšte ..
Recepto vertinimas:
Sluoksniuotos tešlos tortas su avietėmis ir varške
Sluoksniuotos tešlos tortas su avietėmis ir varškeIngridientai:4 sluoksniuotos tešlos apskriti (26 cm skersmens) lakštai; 400 g varškės; 200 g grietinėlės; 80 g cukraus; 2 citrinų sultys; 5 valg. š. aviečių sirupo; 500 g aviečių; 4 arb. š. želatinos; 100 g cukraus pudros; 100 g avie..
Recepto vertinimas: