Sūris, sūrio receptai
Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Sūris. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.
Nuoroda: https://www.geri-receptai.lt/index.php/receptai-naudojant/suris/7
Sluoksniuotos tešlos tortas su avietėmis ir varške
Sluoksniuotos tešlos tortas su avietėmis ir varškeIngridientai:4 sluoksniuotos tešlos apskriti (26 cm skersmens) lakštai; 400 g varškės; 200 g grietinėlės; 80 g cukraus; 2 citrinų sultys; 5 valg. š. aviečių sirupo; 500 g aviečių; 4 arb. š. želatinos; 100 g cukraus pudros; 100 g avie..
Recepto vertinimas:
Picos pyragasIngridientai:Tešla:Miltai - 250 gr.Sviestas - 50 gr.Kiaušinis - 1 vnt.grietinė - 200 gr.picos prieskoniai (pagal skonį)Įdaras:1-2 svogūnas,rukytos kiaulienos arba jautienos file (Iš serijos Panevėžio filė)konservuotų barščių (0,5 ltr. stiklainis)saldi paprika - 1česnakas ..
Recepto vertinimas:
Orkaitėje kepti įdaryti baklažanai
Orkaitėje kepti įdaryti baklažanaiIngridientai:5-6 baklažanai; 200 g pievagrybių; 4 pomidorai; 1 svogūnas; 1 paprika; 1 morka; 1 kietai virtas kiaušinis; 200 g tarkuoto fermentinio sūrio; 1 petražolių šaknis; 6 valg. š. aliejaus; 4 skiltelės česnako; Truputis petražolių arba krapų; ..
Recepto vertinimas:
Sūriu įdaryta vištiena (Ritos)
Sūriu įdaryta vištiena (Ritos)Ingridientai:500 g vištienos krūtinėlės; 200 g fermentinio sūrio; 50 g sviesto; 2 kiaušiniai; Džiūvėsėliai; Aliejus kepimui; Prieskoniai (druska, pipirai); Mediniai smeigtukai.Gaminimas Krūtinėlę supjaustome kepsnių pavidalu, pamušame ir apibarstome p..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos eskalopas su apelsinais ir raudonėliu
Kiaulienos eskalopas su apelsinais ir raudonėliuIngridientai:4 porcijoms: 4 kiaulienos eskalopai (neriebi, minkšta mėsa be kaulo, iš strėnų arba užpakalinės kojos minkštimo); 115 g baltos duonos džiūvėsėlių; 55 g tarkuoto parmezano (Parmigiano Reggiano) sūrio; 1 arb. š. džiovinto r..
Recepto vertinimas:
Vištienos salotos su granatais
Vištienos salotos su granataisIngridientai:4 porcijoms: 2 viščiuko krūtinėlės be kaulo ir odelės (apie 750g) arba toks pat kiekis jau iškeptos vištienos 1 gabalėliais supjaustyta morka 1 susmulkintas svogūnas 1 gabalėliais supjaustytas saliero stiebas 250 g įvairių salotų lapų 90 ml..
Recepto vertinimas:
Duonos ir pomidorų salotos su pesto padažu
Duonos ir pomidorų salotos su pesto padažuIngridientai:4 porcijoms: 1 kubeliais supjaustytas prancūziškas batonas; 5 valg. š. alyvuogių aliejaus; 3 dideli supjaustyti vidutinio dydžio gabalėliais pomidorai; 1 nedidelis riekelėmis supjaustytas raudonasis svogūnas; 100 g sutarkuoto fetos s�..
Recepto vertinimas:
Kiaušinienė su šonine ir sūriu
Kiaušinienė su šonine ir sūriuIngridientai:4 kiaušiniai, 1 stiklinė miltų, 2 stiklinės pieno, 100 g tarkuota lietuviško sūrio, 150 g rūkytos šoninės, druskos.Gaminimas Kiaušiniai ištrinami su druska, suberiami miltai, sūris, supilamas pienas ir gerai išmaišoma. Šoninė supjau..
Recepto vertinimas:
Pyragėliai su špinatais ir fetos sūriu (Zitos)
Pyragėliai su špinatais ir fetos sūriu (Zitos)Ingridientai:500 g šviežios arba šaldytos sluoksnuotos tešlos 300 g šaldytų špinatų; 200 g fetos sūrio; 1 kiaušinis.Gaminimas Špinatus atšildome. Jei naudojame šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją taip pat atšildome. Tešlą iškočiojam..
Recepto vertinimas:
Marinuota jautienos išpjova Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 6 žmonėms 1.Jautienos išpjova ~1,5kg Marinatui: 2.200g sojų padažo 3.200g kečupo 4.200g apelsinų sulčių 5.1 šviežias imbieras (nedidelis gumbas) 6.1 smulkintas česnakas, grūstų juodųjų pipirų nebūtina: TABASCO padaž..
Recepto vertinimas:
Ziti su artišokais ir ožkos sūriu
Ziti su artišokais ir ožkos sūriuIngridientai:4 porcijos: 500 g. šviežių artišokų, 90 ml. pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus, 2 skiltelės susmulkinto česnako, 4 valgomieji šaukštai smulkiai kapotų petražolių, 45 g. kedro riešutų, 400 g. šviežio minkšto ožkos pieno sūrio, druska..
Recepto vertinimas:
Tarkių pica Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 5-6 didesnės bulvės, 50 g fermentinio sūrio, 1 kiaušinis, druskos, pipirų, 3-4 pomidorai, 400 g Mozzarellos sūrio, baziliko bei kitokių žalumynų, druskos, pipirų, picos prieskonių Gaminimas: 1. Bulves smulkiai sutarkuokite, šiek tiek nusunkit..
Recepto vertinimas:
Graikiškas pupelių – faršo apkepas (Ramunės)
Graikiškas pupelių – faršo apkepas (Ramunės)Ingridientai:300 g žalių šparaginių pupelių, 300 g bulvių, 1 svogūno, 2 česnako skiltelių, 200 g jautienos faršo, 1 šaukšto aliejaus, pipirų, druskos, cinamono, 100 g baltųjų pupelių, 1 dėžutės konservuotų pomidorų, 100 g a..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos nugarinė su paprikomis
Kiaulienos nugarinė su paprikomisIngridientai:700 g kiaulienos nugarinės,1 kiaušinis,1 trynys,kiaulienos prieskonių,miltų apvoliojimui,aliejaus kepimui.Nugarinės aptepimui:2 raudonos paprikos,300 g fermentinio sūrio,1 svogūno galvutė, 20 g sviesto, 1 kiaušinis, 1 baltymas.GaminimasKiaulien..
Recepto vertinimas:
Virtas rūkytas kumpisIngridientai:800g rūkyto kumpio, prieskonių ir prieskoninių daržovių, stiklinė krienų padažo (karšto).Gaminimas Rūkytas kumpis dažniausiai verdamas, nes kepamas būna per sūrus. Pirmiausia kumpis išmirkomas šaltame vandenyje. Iš jo išimamas ir dedamas į puod�..
Recepto vertinimas:
Pyragas su mėsa ir Savojos kopūstais
Pyragas su mėsa ir Savojos kopūstaisIngridientai:250g. miltų, pusė pakelio mielų, pusė šaukštelio cukraus, 25ml. alyvų aliejaus, pusė gūžės Savojos kopūsto, 150g. bekonienos, 350g. mėsos faršo, 2 kiaušiniai, 100g. tarkuoto fermentinio sūrio, svogūnas, 150g. grietinėlės, druskos,..
Recepto vertinimas:
Daržovėmis Įdaryta nugarinėIngridientai:1 kg kiaulienos nugarinės,kiaulienos prieskonių,maltų juodųjų pipirų,aliejaus patepimui.Įdarui:i saliero,2 morkos,žalių krapų šakelių,200 g fermentinio sūrio,1 kiaušinis,druskos.Gaminimas•Kiaulienos nugarinę supjaustome 2 cm storio gri..
Recepto vertinimas:
Kepti kiaušiniai su pomidorais
Kepti kiaušiniai su pomidoraisIngridientai:8 kiaušiniai, 4 pomidorai, 1/2—1 šaukštai sviesto, druskos, svogūnų laiškų.Gaminimas Pomidorai supjaustomi griežinėliais ir su sviestu keptuvėje apkepinami. Ant jų įmušami kiaušiniai, pabarstomi druska ir uždengus kepama, kol balt..
Recepto vertinimas:
Apkepta žuvisIngridientai: 1 maišelis šaldytų daržovių 1 pakuotė šaldytos jūros lydekos filė 1 indelis grietinėlės Fermentinis sūrio Žuvies prieskonių pipirų druskos Atšildytą žuvies filė apvolioti miltų ir prieskonių mišinyje ir apkepti keptuvėje. Į bet kokį..
Recepto vertinimas:
Pikantiškas sluoksniuotas varškės tešlos pyragas
Pikantiškas sluoksniuotas varškės tešlos pyragasIngridientai:Tešlai: 300 g liesos varškės; 9 kiaušiniai; 200 ml pieno; 120 g kvietinių miltų; Druskos; Aliejaus; 100 g fermentinio sūrio. Pirmam įdarui: 6 pomidorai; 100 g lašinukų; Druskos ir maltų pipirų. Antram įdarui: 1 svogū..
Recepto vertinimas:
Karšis, įdarytas grybais ir ryžiais
Karšis, įdarytas grybais ir ryžiais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 karšis (800 g - l kg), druskos, acto, 2.0,5 stiklinės ryžių, vandens, 3.200 g sūdytų grybų, 4.1 kietai virtas kiaušinis, 5.60 g sviesto, 6.1 svogūnas, petražolių, maltų džiūvėsėlių arba tarkuoto sūrio, 7...
Recepto vertinimas:
Rauginti pomidorai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 10kg pomidorų, 2vnt česnakų, 10vnt krapų, 10vnt serbantų lapų, 10vnt vyšnių lapų, 10L vandens, 10vnt krienų lapų, 700g druskos Gaminimas: Rauginimui tinka užaugę žali, rausvi, rožiniai arba raud..
Recepto vertinimas:
Valdorfo salotosIngridientai:0.4 kg raudonojo kopūsto,0,2 kg obuolių,0,2 kg vynuogių,0,1 kg olandiško sūrio,0,5 l braškinio jogurto,2 val. šaukš. majonezo,truputį druskos.GaminimasRaudonąjį kopūstą sutarkuoti tarką kuo stambiau, arba supjaustyti. Per puse perpjauti vynuoges, obuolius s..
Recepto vertinimas:
Omletas su dešra ir šonineIngridientai:100 g dešros arba virtos mėsos, 50 g šoninės, paprikos ankštis, pomidoras, svogūnas, raugintas agurkas, 2 kiaušiniai, miltų, šaukštelis kepimo miltelių, 2-3 pievagrybiai, fermentinio sūrio, maltos paprikos, ketčupo, pipirų, druskos.G..
Recepto vertinimas:
Pica “Fungiâ€Ingridientai:Pievagrybių, 300g picos tešlos, 500g šviežių nuluptų pomidorų arba 440g konservuotų nuluptų pomidorų, 2 šaukštai alyvuogių aliejaus, susmulkinta svogūno galvutė, skiltelė česnako, 3 šaukšteliai pomidorų padažo, 0,5 šaukštelio cukraus, 3 š..
Recepto vertinimas: