Sūris, sūrio receptai
Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Sūris. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.
Nuoroda: https://www.geri-receptai.lt/index.php/receptai-naudojant/suris/12
Sūrio kroketaiIngridientai:90 g miltų, 80 g sviesto, 0,5l. pieno, 150 g kieto sūrio, 2 kiaušiniai, džiūvėsiai.Gaminimas Iš sviesto, miltų ir pieno pagaminti labai tirštą baltąjį padažą. Pridėti sutarkuotą sūrį ir įmušti kiaušinių trynius. Suformuoti piršto didumo pyrag�..
Recepto vertinimas:
Cukinijų, makaronų ir vištienos apkepas
Cukinijų, makaronų ir vištienos apkepasIngridientai:2 nedidelės cukinijos, 2 vištos krūtinėlės, 3-4 šviežios morkos, 100 g fermentinio sūrio, 100 ml grietinėlės, 3 kiaušiniai, 100-150 g smulkių makaronų, vištienos prieskoniai, pipirai, druska.Gaminimas Krūtinėlę supjaust..
Recepto vertinimas:
Gervuogių uogienė su žemuogėmis (Ramunės)
Gervuogių uogienė su žemuogėmis (Ramunės)Ingridientai:1 kg. gervuogių, 700 g. žemuogių, 2 stiklinės vandens, 1,3 kg. cukraus, 2 citrinų nutarkuotos žievelės.Gaminimas Iš vandens ir cukraus išverdame sirupą. Į jį suberiame perrinktas ir nuplautas uogas. Verdame, kol gervuogės ims b..
Recepto vertinimas:
Agurkų sriuba su inkstais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 350 g sultinio, 65 g inkstų, 45 g petražolių, 15 g salierų, 20 g svogūnų, 30 g porų, 20 g rūgštynių, 20 g špinatų, 30 g agurkų, 10 g pieno, 75 g pieno, 1 kiaušinis, druskos, pipirų, žalumynų. Gaminimas: Inkstus perpjaukite ..
Recepto vertinimas:
Rauginti burokėliai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 5kg burokėlių, 150g druskos, 4L vandens Gaminimas: Nedideli, raudoni, neperaugę burokėliai nuplaunami, pašalinus šaknis ir lapų liekanas, nulupami ir, dar kartą nuplovus, sudedami į švarų medinį arba emaliuot..
Recepto vertinimas:
Kriaušių, pankolių ir graikinių riešutų salotos
Kriaušių, pankolių ir graikinių riešutų salotosIngridientai:6 porcijos 60 g graikiškų riešutų, 125 g gorgonzolos sūrio, 60 ml (4 šaukštai) raudonojo vyno acto, 75 ml (5 šaukštai) alyvuogių aliejaus, 1 didelis pankolis (apie 375 g), 3 prinokusios kriaušės, 1 citrina. Gaminimas Pask..
Recepto vertinimas:
Pica “Sicilianaâ€Ingridientai:Ančiuviai, Pusiau perpjautos alyvuogės, Petražolės, 300g picos tešlos, 500g šviežių nuluptų pomidorų arba 440g konservuotų nuluptų pomidorų, 2 šaukštai alyvuogių aliejaus, susmulkinta svogūno galvutė, skiltelė česnako, 3 šaukšteliai pomi..
Recepto vertinimas:
Varške įdarytos bulvėsIngridientai:10 vnt. bulvių (vienodo dydžio) 200 g varškės riekelė pyrago 3 šaukštai pieno 2 šaukštai sviesto 4 šaukštai grietinės 2 šaukštai tarkuoto fermentinio sūrio maltų pi pirų drusosGaminimasBulves..
Recepto vertinimas:
Špinatų lazanija Sudėtingumas: 5 Ingridientai: * 6 lazanijos lakštai Mėsos sluoksnis: * 250 g maltos jautienos; * 250 g maltos kiaulienos; * 1 puodelis supjaustytų svogūnų; * 2 smulkiai supjaustytos česnako skiltelės; * 400 ml indelis marinuotų pomidorų; * 200 ml indelis pomidorų pada�..
Recepto vertinimas:
Bulvių pica Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 3 morkos, 1 poras, 6 – 7 bulvės, 3 kiaušiniai, 1 šaukštas miltų, 4 griežinėliai rūkyto kumpio, 2 pomidorai, 0,5 saldžiojo ankštinio pipiro, 100 g sūrio, 8 alyvuogės, mairūnas, druska. Gaminimas: Nuskustas bulves ir morkas sutarkuokite, p..
Recepto vertinimas:
Rizotas su daržovėmis ir pievagrybiais
Rizotas su daržovėmis ir pievagrybiaisIngridientai:4 porcijoms: 2 artišokai; 1 citrinos sultys; 2 nedideli nulupti ir sukapoti pomidorai; 90 ml pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus; 1 šiek tiek sutraiškyta česnako skiltelė; 150 g supjaustytų griežinėliais pievagrybių; 2 nedideli smulkiai s..
Recepto vertinimas:
Avienos ir pupelių troškinys su grybais
Avienos ir pupelių troškinys su grybais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.600 g avienos, 2.1 šaukštas sviesto, 3.2 svogūnai, 4.500 g pupelių ankščių, 5.2 stiklinės vandens arba sultinio, 6.150 g sūdytų grybų, 7.2 šaukštai pomidorų arba obuolių tyrės, 8.2 šaukšteliai miltų, 9.2 �..
Recepto vertinimas:
Savojinių kopūstų balandėliai su daržovėmis
Savojinių kopūstų balandėliai su daržovėmisIngridientai:Savojinis kopūstas, 100 g cukinijos, 2 pomidorai, po pusę raudonos, žalios ir geltonos paprikos, 2 morkos, pusė poro, raudonasis svogūnas, pusė stiklinės virtų laukinių ryžių, šaukštelis sojų padažo, pagal skonį druskos, ..
Recepto vertinimas:
Pyragėliai su sūriu ir kumpiuIngridientai:300g. sluoksniuotos tešlos, kiaušinis, 70g. lieso virto kumpio, 80g. tarkuoto fermentinio sūrio, 3 šaukštai grietinės, šaukštas smulkiai supjaustytų petražolių, muskato riešuto, riebalų formelėms patepti, druskos, pipirų.Gaminimas Tešlą i..
Recepto vertinimas:
Apkepta lašiša su sūriuIngridientai:150 g lašišos filė, 50 g svogūnų, aliejaus, 30 g fermentinio sūrio, 50 g grietinės, sviesto, šauktas miltų, prieskonių.Gaminimas Žuvį supjaustyti į 2-3 riekutes, pabarstyti prieskoniais, miltais, lengvai apkepti. Dėti žuvį į porcijinę keptuv..
Recepto vertinimas:
Lietiniai su vištienaIngridientai:8 iškepti lietiniai, virtos arba keptos vištienos (baltos mėsos), 2 stiklinės pieno, 80 g sviesto, 100 g fermentinio aštraus sūrio, 2 šaukštai miltų, trinto muskato riešuto, pipirų, druskos.Gaminimas Mėsą supjaustyti plonomis juostelėmis. Sviestą..
Recepto vertinimas:
Grybų, mėsos ir ryžių apkepas Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 200 g šviežių grybų, 100 g keptos arba virtos mėsos, 100 g bekoninės kiaulienos, 1 svogūnas, 2 pomidorai, 1 raugintas agurkas, 1 petražolė, druskos, pipirų, pomidorų tyrės, 1 stiklinė ryžių, vandens, sultinio, maltų d�..
Recepto vertinimas:
Grybų ir žuvies apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250 g. šviežių ar savo sultyse virtų grybų, 250 g. virtos ar keptos žuvies, 3 šaukštai miltų, 2 stiklinės pieno, druskos, pipirų, 3 kiaušiniai, maltų džiūvėsėlių ar tarkuoto sūrio, (1 svogūnas). Gaminimas: Formą pa..
Recepto vertinimas:
Meksikietiški bulviniai blyneliai (Tortas de papa) (foto)
Meksikietiški bulviniai blyneliai (Tortas de papa) (foto)Ingridientai:500 g bulvių; 2 kiaušiniai; 50-60 g tarkuoto sūrio; Druska; 8-10 valg. š. alyvuogių aliejaus.Gaminimas Bulves nuplaukite. Apie 30 min. virkite su lupenomis, kol suminkštės, tada nulupkite ir sugrūskite. Kiaušinių balty..
Recepto vertinimas:
Pyragas su žuvimi ir brokoliais
Pyragas su žuvimi ir brokoliaisIngridientai:Tešlai:200 g sviesto,1 kiaušinis,300 g miltų,„ Vegetos" prieskonių.5 šaldytų juros lydekų filė juostelės, žuvies prieskonių, 1 kiaušinis, miltų apvoliojimui, aliejaus kepiniui.Padažui:200 g grietinės,3 šaukštai majonezo,4-5 kiaušin..
Recepto vertinimas:
Gaivios vištienos salotosIngridientai:1 rūkyta vištienos šlaunelė, 500-700 gr. pekino kopūsto, 200-300 gr. konservuotų ananasų, 150 gr. poro, 200-300 gr. fermentinio sūrio, 4-5 šaukštai majonezo.Gaminimas Šlaunelę supjaustome juostelėmis, taip pat pjaustome ir sūrį. Pekino kopūstą..
Recepto vertinimas:
Sūrio ir brokolių omletas Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 geltonoji paprika 2 pomidorai 1 didelis svogūnas 250 g brokolių 1–2 valgomieji šaukštai margarino arba sviesto 8 kiaušiniai 8 valgomieji šaukštai vandens 2 valgomieji šaukštai pomidorų tyrės 125 g mocarela sūrio 1 arbatin..
Recepto vertinimas:
Šokoladiniai keksiukai su grietinėle ir uogomis
Šokoladiniai keksiukai su grietinėle ir uogomisIngridientai:125 g pusiau saldaus (juodojo) patrupinto šokolado, 150 g maskarponės sūrio (varškės kremo, tinka sūris „Philadelphia"), 1 šaukštas apelsininio likerio, 90 g šviežių aviečių, 90 g šviežių mėlynių.Gaminimas Jums..
Recepto vertinimas:
Lakštinių apkepas su lašišomis /Lasagne
Lakštinių apkepas su lašišomis /Lasagne Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 500 g lašišų filė 4 šaukštai citrinos sulčių 1 mažas garbanotasis kopūstas 2 šaukštai sviesto 2 šaukštai miltų 1 stiklinė sultinio 1 stiklinė pieno 1 citrinos žievelė 1 pakelis lak�..
Recepto vertinimas:
Brokolių salotosIngridientai:300 g brokolių,100 g fermentinio sūrio „Žalgiris", sauja išlukštentų pistacijų, 2 šaukštai majonezo.Marinatui:1,5 stiklinės vandens,1/3 stiklinės obuolių acto,druskos, cukraus,laurų lapas, 2 pipirai, 2 gvazdikėliai.GaminimasBrokolius ..supjaustome" �..
Recepto vertinimas: