Ryžiai, ryžių receptai
Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Ryžiai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.
Nuoroda: https://www.geri-receptai.lt/index.php/receptai-naudojant/ryziai/11
Ryžiai su pienu Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 0,5 stiklinės ryžių, 2 litrai pieno Gaminimas: Ryžius gerai išplaukite per kelis vandenius, užpilkite 2 litrais pieno, pasūdykite ir virkite, dažnai maišydami. Kai ryžiai suminkštės, paduokite. ..
Recepto vertinimas:
Kuskusas su glazūruotais baklažanais
Kuskusas su glazūruotais baklažanais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: ½-1 baklažanas, supjaustytas 2x2 cm kubeliais (galima naudoti ir šparagines pupeles ar pievagrybių griežinėlius) 2 smulkiai pjaustyti askaloniniai česnakai arba 1 dl smulkiai pjaustyto svogūno 1-2 pjaustytos skiltelės ..
Recepto vertinimas:
Pievagrybiais įdaryta žalia paprika
Pievagrybiais įdaryta žalia paprika Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 4 žalios paprikos, 250 g pievagrybių, 6 riekelės džiūvėsių, 4 šaukštai grietinės, 2 kiaušiniai, 3-4 šaukštai sojos padažo, svogūnas, pagal skonį susmulkintų petražolių lapelių, druskos, pipirų. Gaminima..
Recepto vertinimas:
Sicilietiški ryžiaiIngridientai:Stiklinė ryžių, 250 g pievagrybių, 2 kiaušiniai, 2 svogūnai, 3 česnako skiltelės, 2 šaukštai petražolių, aliejaus, maltų džiūvėsėlių, pipirų, druskos.Gaminimas Užvirinti 3 stiklines vandens, su-berti ryžius ir 10 min. pavirti. Nukelti nuo ug..
Recepto vertinimas:
Kepenėlių plovas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g vištų kepenėlių, 200 g svogūnų, stiklinė ryžių, 2 stiklinės sultinio, 5 šaukštai aliejaus, 5 šaukštai tarkuoto fermentinio sūrio, druskos, pipirų. Gaminimas: Svogūnus pakepinti, tada sudėti sukapotas kepenėles ir dar pakept..
Recepto vertinimas:
Kumpio salotos su ryžiais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 150 g. virto kumpio, 1 stiklinė konservuotų žirnelių, 0,5 stiklinės virtų birių ryžių, 1 stiklinė majonezo, druskos, pipirų, petražolių lapelių. Gaminimas: Kumpis supjaustomas kubeliais, sumaišomas su ryžiais ir žirne..
Recepto vertinimas:
Ryžių salotos su rūkytu kumpiu (Ramintos)
Ryžių salotos su rūkytu kumpiu (Ramintos)Ingridientai:2 stiklinė birių virtų ryžių, 2 stiklinė konservuotų žirnelių, 300 rūkyto kumpio, 500 g majonezo su grybais.Gaminimas Kumpį supjaustykite juostelėmis ir sumaišykite su ryžiais, žirneliais, prieskoniais bei majonezu. ..
Recepto vertinimas:
Rizotas su moliūgu ir grybaisIngridientai:4 porcijoms: 400 g supjaustyto mažais kubeliais šviežio moliūgo; 3 stiklinės (750 ml) verdančio daržovių sultinio; 2 rozmarinų šakelės; 1 šiek tiek sutraiškyta česnako skiltelė; 90 ml pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus; Supjaustyta plonomi..
Recepto vertinimas:
Troškinta vištiena su prieskoniais
Troškinta vištiena su prieskoniais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 8 vištų šlaunelės (apie 1,5kg) 2 šaukštai žemės riešutų aliejaus 3 sugrūstos česnako skiltelės 3 susmulkintos žalios saldžiosios paprikos šaukštas malto imbiero 3 smulkiai supjaustyti tuščialaiškiai česnakai,..
Recepto vertinimas:
Vištiena su raudonuoju migdolų padažu (Pollo almendrado rojo)
Vištiena su raudonuoju migdolų padažu (Pollo almendrado rojo)Ingridientai:Vištai virti: 1 išdarinėta višta; 1 morka; 1 svogūnas; 1 česnako skiltelė; 1 citrininės melisos lapas; 1-2 citrinos lapai; Druska ir pipirai; Po 2 karus ant peilio galo džiovintų čiobrelių ir mairūnų. Padaž..
Recepto vertinimas:
Sicilietiška pupelių sriuba – tyrė
Sicilietiška pupelių sriuba – tyrėIngridientai:1,5 kg pupelių tyrės 50 g ryžių 50 g žalių paprikų 100 g grietinėlės 100 g sviesto 2 kiaušiniai 150 g baltos duonos druskosGaminimasParuoštą baltųjų pupelių tyrę uždaryti grietinėle ir sviestu, sudėti atskirai i&..
Recepto vertinimas:
Rytietiškasis veršienos kebabas
Rytietiškasis veršienos kebabas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.750g. veršienos juostelių; 2.1/2 stiklinės slyvų padažo; 3.2 šaukštai sojų padažo; sutrinta česnako skiltelė; 4.1/2 šaukštelio tarkuoto šviežio imbiero; 5.1/4 šaukštelio smulkintos aitriosios paprikos Gaminimas: M�..
Recepto vertinimas:
Pikantiškai paruošti ryžiai su apelsinų sultimis
Pikantiškai paruošti ryžiai su apelsinų sultimis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 ½ stiklinės ryžių, 2.šaukštas sviesto, 3.po 3 šaukštelius smulkiai supjaustytų svogūnų ir 4.salierų, 5.druskos, 6.cukraus, 7.stiklinė apelsinų sulčių. Gaminimas: Ryžiai pusiau išverdam..
Recepto vertinimas:
Avienos plovas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 150 g ryžių, 315 g vandens, 120 g avienos, 130 g morkų, 50 g svogūnų, 60 g lajaus, pipirų, druskos. Gaminimas: Nuplautas ryžių kruopas pamerkite į pasūdytą vandenį ir palaikykite 3 – 4 valandas. Avieną supjaustykite gabalėliais po 10 ..
Recepto vertinimas:
Veršiena slyvų padaže Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Kiniško kopūsto gūžė (apie 0,5 kg), 600 g veršienos nugarinės be kaulų, 1 – 2 svogūnai (150 g), 1 arbatinis šaukštelis sezamų aliejaus „Blue Dragon“, 2 indeliai slyvų padažo „Blue Dragon“ (400 g), ..
Recepto vertinimas:
Kiniški mėsos ir ryžių pietūs (Skaistės)
Kiniški mėsos ir ryžių pietūs (Skaistės)Ingridientai:0,5kg mėsos (gali būti vištienos filė) 1 pakelis kario, aštrūs prieskoniai, raudonojo vyno actas, aštrus čili padažas, 200g sviesto kariui ištirpinti, ryžių (tiek kiek suvalgytumėte), 2 paprikos (spalva nesvarbu), cukinija, 2..
Recepto vertinimas:
Žuvis su migdolų padažu (Pescado almendrado)
Žuvis su migdolų padažu (Pescado almendrado)Ingridientai:600-700 g žuvies filė (ešerio, raudonojo rifų ešerio arba kitos tvirtos mėsos žuvies); 1 žalioji citrina; Druska ir ką tik malti baltieji pipirai; 120 g maltų migdolų; 200 g Crème fraîche arba riebios grietinės; 5 valg. š..
Recepto vertinimas:
Ryžių apkepas su obuoliais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.3 stiklinės virtų ryžių 2.3 obuoliai 3.3 kiaušiniai 4.2 šaukštai sviesto 5.0,5 stiklinės džiūvėsėlių cukraus, cinamono Gaminimas: Obuolius nulupti, pašalinti sėklalizdžius, supjaustyti plonais griežinėliais. Kiaušini..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos filė su garstyčių padažu svogūnais ir grybais
Kiaulienos filė su garstyčių padažu svogūnais ir grybais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g kiaulienos filė 8 askaloniniai česnakai 200 g pievagrybių sviestas arba margarinas druska, pipirai 2 valgomieji šaukštai dijon garstyčių 1 valgomasis šaukštas cukraus 200 ml grietinėlės 2 a..
Recepto vertinimas:
Grybų, ryžių ir pomidorų apkepas
Grybų, ryžių ir pomidorų apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 stiklinė ryžių, vandens, druskos, 500 g šviežių grybų, 1 poras, 2 šaukštai margarino, druskos, 5 pomidorai, 1 šaukštas sviesto, 1 šaukštas miltų, 1 stiklinė pieno, 2 šaukštai tarkuoto sūrio, 2 kiaušinio tryniai..
Recepto vertinimas:
Pikantiškas troškintos menkės kepsnys
Pikantiškas troškintos menkės kepsnys Sudėtingumas: 4 Ingridientai: menkė arba kumpis 800 g cukrus druska marinuoti agurkai 2 vnt rūkytas kumpis 50 g svogūnas 1 vnt petražolė 1 vnt morkos 2 vnt miltai 1 šaukštelis riebalai 30 g Gaminimas: 4 asmenims Išmirkyta mėsa nusausinama, išimam..
Recepto vertinimas:
Genujietiška sriubaIngridientai:100 g baklažanų, 30 g žaliųjų pupelių, 120 g bulvių, 100 g kopūstų, 30 g pomidorų, 20 g aguročių, 30 g pievagrybių, 20 g alyvų aliejaus, 20 g pupelių, 15 g ryžių, 10 g brinzos, 10 g sūrio, 20 g bet kokio aliejaus, 5 g sviesto, druskos...
Recepto vertinimas:
Šalta špinatų sriuba su ryžiais
Šalta špinatų sriuba su ryžiais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 500 g špinatų, 0,5 stiklinės ryžių, 1 šaukštas miltų, 1 šaukštas sviesto, 2 l vandens, 4 šaukštai grietinės, citrinos rūgšties, druskos. Gaminimas: Špinatus smulkiai supjaustyti ir užpilti vandeniu, pasūdyti, pavi..
Recepto vertinimas:
Ryžių apkepasIngridientai:2 stiklinės ryžių, 4 stiklinės vandens, 375 g maltos mėsos, 3-4 šaukštai pomidorų tyrės, 50g margarino, 2 svogūnai, 2 obuoliai, 2 valgomieji šaukštai tarkuoto sūrio, druskos.Gaminimas Ryžius išvirti. Pusę margarino išlydyti ir patroškinti jame smulkiai ..
Recepto vertinimas:
Kopūstų maltiniai (Jūratės)Ingridientai:800g kopūstų, 1/2 stiklinės ryžių, 2 kiaušiniai, 2 v.š. miltų, 2 svogūnai, 2 v.š. džiūvėsėlių, 50g sviesto, pipirų, riebalų kepimui, druskos.Gaminimas Kopūsto gūžė perpjaunama į 4 dalis, dedama į verdantį pasūdytą vanden..
Recepto vertinimas: