Ryžiai, ryžių receptai
Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Ryžiai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.
Nuoroda: https://www.geri-receptai.lt/index.php/receptai-naudojant/ryziai/10
Vidutinio kietumo biskvitinė tešla
Vidutinio kietumo biskvitinė tešlaIngridientai:80 g minkšto sviesto; 80 g cukraus; 2 kiaušiniai; Žiupsnelis druskos; ½ pak. vanilinio cukraus arba ¼ citrinos tarkuota žievelė; 1 valg. š. romo arba ryžių degtinės; Šiek tiek mažiau nei ½ pak. kepimo miltelių; 200 g miltų; Jei r..
Recepto vertinimas:
Žuvies ir ryžių užkepėlėIngridientai:250 g ryžių, 300-500 g žuvies, 2 nemaži pomidorai, maža dežutė pievagrybių , didelė galva svogūno, nemaža morka, druska, pipirai, prieskoniai žuviai, 2-3 šaukštai grietinės, apie 100 g sviesto, apie 200 g fermentinio surio.Gaminimas Supjaus..
Recepto vertinimas:
Arbatoje troškinta jautiena Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 500 g jautienos, 2 šauktai aliejaus, druskos, pipirų, skiltelė česnako, obuolys, 3 šaukšteliai arbatžolių, ½ stiklinės mėsos sultinio. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir pakepti. Tada apibarstyti prieskoniais, česnaku ir patro..
Recepto vertinimas:
Rizotas su pomidorais ir šviežiu baziliku (foto)
Rizotas su pomidorais ir šviežiu baziliku (foto)Ingridientai:4 porcijoms: 90 g sviesto; 1 nedidelis, smulkiai supjaustytas svogūnas; 500 g nuluptų ir gabalėliais supjaustytų pomidorų; 350 g rizoto ryžių; 90 ml sauso baltojo vyno; 3 stiklinės (apie 750 g) verdančio daržovių sultinio; 20..
Recepto vertinimas:
Kepti vištienos maltiniai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 74 g vištienos, 18 g pyrago, 22 g pieno, 3 g sviesto, 0.5 kiaušinio, 10 g maltų džiuvėsėlių, 13 g lydyto sviesto, 150 g priedo, žalumynų, druskos. Gaminimas: Maltos mėsos masei naudojami visi raumenys. Mėsą nulupkite nuo kaulų ..
Recepto vertinimas:
SALDI VIŠTIENA SU VAISIAISIngridientai:1 višta (apie 1 kg)30 g riebalų200 g obuolių200 g kriaušių200 g agrastų (gali būti iš kompoto, tada nereikia virti)200 g persikų (gali būti iš kompoto, tada nereikia virti)150 g cukrausdruskosGaminimas..
Recepto vertinimas:
Vištų kepenėlės su kiniškais kopūstais
Vištų kepenėlės su kiniškais kopūstaisIngridientai:300 g vištų kepenėlių, 2-3 šaukštai aliejaus, 50 g migdolų, 1 česnakų skiltelė, 50 g šparaginių pupelių arba šparaginių žirnių (gali būti šaldyti), 1 nedidelis kiniškas kopūstas, 2 arbatiniai šaukšteliai kukurūzų..
Recepto vertinimas:
Aštri aviena Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 500 g avienos, 3 svogūnai, skiltelė česnako, 2 šaukštai aliejaus, lauro lapas, 2 gvazdikėliai, druskos, pipirų, stiklinė ryžių. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir apkepinti su svogūnais ir česnaku. Tada įdėti prieskonių, įpilti vandens ir ..
Recepto vertinimas:
Menkė su baltuoju padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kg menkės filė, 2.1 citrinos sulčių ir tarkuotos žieveles, 3.2 stiklinės stipraus daržovių sultinio, 4.0,5 stiklinė baltojo vyno, lauro lapeliai, po ketvirtį šaukštelio peletrūno ir šalavijo, 5.1 šaukštas sviesto, ..
Recepto vertinimas:
Vištos krūtinėlė su mangais ir salotomis
Vištos krūtinėlė su mangais ir salotomisIngridientai:200g ryžių, 2 citrinos, 1 didelis pomidoras, 2 mangai, 4 šaukštai alyvuogių aliejaus, 1 šaukštelis Balzamiko acto, maltų juodųjų pipirų, kajeno pipirų, apie 300 g vištos krūtinėlės, kuokštelis koriandro žalumos, drus..
Recepto vertinimas:
Vištienos ir ryžių salotosIngridientai:200 g raudonųjų ankštinių pipirų, 150 g vištienos, 150 g žaliųjų žirnelių, 200 g ryžių, 20 g acto, 20 g alyvuogių aliejaus, 30 g garstyčių, l0 g petražolių, l0 g estragono.Gaminimas Raudonuosius ankštinius pipirus pakepinti, išsk..
Recepto vertinimas:
Ant iešmo kepta mėsaIngridientai:400 g jaunos kiaulės mėsos, 1 svogūno, 80 g maltų žemės riešutų (arba pistacijų), 30 g alyvuogių aliejaus, 2 skilteles česnako, 1 raudonosios aitriosios paprikos, druskos.Gaminimas Mėsą supjaustyti nedideliais kubeliais. Smulkiai supjaustyti svog..
Recepto vertinimas:
Grybų ir ryžių sriubaIngridientai:500 g jautienos kaulų 250 g šviežių pievagrybių 20 g sviesto 50 g ryžių 125 g virtų šparagų 10 g šviežių peletrūnų druskosGaminimasMėsą sudėkite į puodą, įpilkite 1,5 litro šalto sūdyto vandens, užvirinkite ir virki..
Recepto vertinimas:
Vištienos plovas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 kg višta prieskoninių žalumynų 2.1 - 2 lauro lapeliai 3.3 gvazdikėliai mažas aštrusis ankštinis pipiras 4.125 g aliejaus arba sviesto 5.2 stiklinės ryžių 6.2 šaukštai razinų 7.1 - 2 šaukštai migdolų druskos, maltų pipirų ir ..
Recepto vertinimas:
ŽUVIS SU KARIO PADAŽUIngridientai:500 g šaldytos jūros lydekos filė500 g šviežių pievagrybių500 g 20 proc. riebumo grietinės1 didelis svogūnas1 arbatinis šaukštelis kario1 šaukštas aliejausCitrininių prieskonių &..
Recepto vertinimas:
Vištos krūtinėlė su aitriųjų paprikų padažu (Pechugas en salsa de poblano)
Vištos krūtinėlė su aitriųjų paprikų padažu (Pechugas en salsa de poblano)Ingridientai:2 aitriosios paprikos (chiles poblanos) arba 2 žaliosios paprikos ankštys ir žiupsnelis maltų aitriųjų paprikų; 125 ml pieno; Druska ir ką tik malti pipirai; 60 g sviesto; 10 g miltų; 125 g Crè..
Recepto vertinimas:
Troškinti ryžiai su mėsa Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.2 1/2 stiklinės maltų daržovių [nulupkite ir smulkiai supjaustykite vieną didelį svogūną, 1 žalią saldžiąją papriką ir dvi trumpas saliero šakneles.] 2.60g. sviesto; 3.2 trintos česnako skiltelės; 4.185g. vištų kepen�..
Recepto vertinimas:
Paprikos sriuba su šonine Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.150g rūkytos šoninės 2.100g morkų, 3.3 pomidorai 4.70g salierų, 5.50g porų 6.100g svogūnų 7.2 žalios paprikos (300g) 8.1 geltona paprika (100g) 9.350g bulvių, 10.1 šaukštas aliejaus 11.4 šaukštai naturalaus jogurto 12.3 šau..
Recepto vertinimas:
Tiršta grybų sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g. šviežių arba 70 - 100 g. savo sultyse virtų baravykų ar kt. grybų, 1 šaukštas sviesto, 1 šaukštas miltų, 0,5 svogūno arba poro, 0,5 morkos, 0,5 petražolės ar gabalėlis saliero, 1 litras vandens, 1 šaukštas grietinės arba ..
Recepto vertinimas:
Vištiena su kariais ir vaisiais
Vištiena su kariais ir vaisiais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4-ios vištų šlaunelės, 2 valgomieji šaukštai aliejaus, 250 g ryžių „Jasmin“, „Blue Dragon“, 2 šaukštai karių prieskonių „SharwoodÂ’s“, 2 valgomieji šaukštai kokosų pieno miltelių ..
Recepto vertinimas:
Kalmarai balto vyno padažeIngridientai:400 g. išvalytų kalmarų, 1 svogūnas, 200 g. grietinės, 100 g. sauso balto vyno.Gaminimas Kalmarus dėti į šaltą vandenį ir jam užvirus virti lygiai 7 minutes (jei ilgiau - kalmarai gali sukietėti). Išvirtus supjaustyti juostelėmis. Smulkiai supja..
Recepto vertinimas:
Aštri troškinta aviena su ryžiais
Aštri troškinta aviena su ryžiaisIngridientai:500 g avienos (minkštimo), 3 svogūnai, 1 skiltelė česnako, 2 šaukštai aliejaus, 1 nedidelis lauro lapelis, 2 gvazdikėliai, druskos, maltų raudonųjų pipirų, 1 stiklinė ryžių, 3 stiklinės vandens.Gaminimas Mėsą supjaustyti šiaudeliais..
Recepto vertinimas:
Ryžių sriuba su mėsos kukulaičiais
Ryžių sriuba su mėsos kukulaičiaisIngridientai:0,5kg jautienos su kaulais, 250 g veršienos, 100 g ryžių, 2 riekelės pyrago, 2 šaukštai pieno, 1 kiaušinis, 20 g sviesto, 1 morka, 1 svogūnas, druskos, pipirų, lauro lapelių, 2l. vandens.Gaminimas Iš jautienos su kaulais, prie..
Recepto vertinimas:
Japoniškos ryžių salotosIngridientai:Stiklinė ryžių, 2 stiklinės vandens, truputis druskos, 250 g keptos arba virtos jautienos, 1 - 2 apelsinai. Padažui: trynys, šaukštelis garstyčių, šaukštelis cukraus, šaukštas acto, 1/8 l aliejaus, apelsinas, šaukštas kukurūzų miltų, citrino..
Recepto vertinimas:
Vištiena su vyšnių padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 višta 2.3 šaukštai aliejaus 3.1 šaukštas sviesto 4.1 stiklinė sultinio 5.4 šaukštai degtinės 6.1,5 stiklinės vyšnių 7.2 šaukšteliai krakmolo pipirų, druskos pagal skonį Gaminimas: Višta apverdama pasūdytame vandeny..
Recepto vertinimas: