Salotos Pienės žiedelis
Patiekalo šalis: Lietuva
Sudėtingumas: 1
Ingridientai:
300 g. svogūnų laiškų;
1 stiklinė pienių žiedlapių;
Padažui:
1 šaukštas citrinų sulčių;
aliejaus;
truputis druskos,
cukraus.
Svogūnų laiškus nuplauname, nusausiname ir supjaustome smulkiais gabalėliais. Pienių žiedlapius užplikome verdančiu vandeniu ir palaikome porą minučių. Tada nugriebiame į paviršių iškilusius nešvarumus. Pienių žiedlapius nusausiname ir sudedame į svogūnus. Į puodelį supilame padažui skirtus produktus ir išplakame. Užpilame salotas ir gerai išmaišome.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!