LYNO RAGU

Ingridientai:
750g lyno
60g sviesto
4 šaukštai konjako
1 šaukštas miltų
1 svogūnas
1 skiltelė česnako
0,5 stiklinės sauso raudono vyno
lauro lapų, krapų
petražolių, mairūno

Gaminimas
Svogūną supjaustykite griežinėliais. Griežinėlius pakepinkite svieste ir įberkite miltų. Įpilkite truputi vandens ir padarykite tyrę. Supilkite vyną ir padažą užvirinkite. Sudėkite prieskonius ir česnaką. Pasūdykite. Sudėkite nuluptus žuvies gabaliukus. Nemaišę kepkite apie 5 minutes. Konjaką supilkite į samtį ir uždekite. Poto konjaką supilkite į troškinį. Troškinkite dar apie 20 minučių.
Į pusdubenį baltos duonos riekutes, o ant jų uždėkite po žuvies gabaliuką ir apipilkite padažu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!