20 rezultatų ieškant "virinto"
Kalakuto šlaunelės(krūtinėlė ) kepti su obuoliais ir slyvomis savo sultyse
Kalakuto šlaunelės(krūtinėlė ) kepti su obuoliais ir slyvomis savo sultyse Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 3-4 kalakuto šlaunelės(krūtinėlė), 6-8 rūgštūs obuoliai, 100 gr.džiovintų slyvų,majonezo mažas stklainis, 1 šaukštas garstyčių,paukštienos prieskoniai, cinamonas, Gam..
Recepto vertinimas:
AguonpienisIngridientai: 1 stiklinės aguonų 3-4 stiklinių virinto vandens cukraus pagal skonį Gaminimas: Aguonas iš vakaro užmerkiame (1 -1,5 stiklinės vandens), kad išbrinktų. Sumalame mėsmale. Supilame likusį vandenį ir pasaldiname pagal skonį cukrumi. Supilame aguonpienį ..
Recepto vertinimas:
Džiovintos duonos gira Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.10 l vandens, 2.2 kg juodos duonos, 3.1 kg cukraus, 4.30 g mielių, 5.50 g razinų. Gaminimas: Duona supjaustoma riekelėmis ir džiovinama. Išdžiovinta užplikoma verdančiu vandeniu ir palaikoma 5-6 valandas, paskui skystis nusunkiamas i..
Recepto vertinimas:
Salyklo gira Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kg rugių salyklo, 2.2 kg juodos duonos, 3.83.00 g cukraus, 4.10 l vandens, 5.5 g mėtų, 6.2 lazdelės cinamono, 7.100 g razinų, 8.30 g mielių. Gaminimas: Rupiai sumalti salyklo miltai užpilami 4 litrais virinto vandens, išmaišoma ir uždengu..
Recepto vertinimas:
Sūrio tortas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.2 sūreliai pakelis sviesto 2.2 stiklinės cukraus pudros 3.5 tryniai 4.2-3 šaukštai želatinos 5.1/2 stiklinės virto pieno 6.2 šaukštai kakavos pakelis biskvito pakelis želė Gaminimas: Sviestą, cukrų ir trynius labai gera..
Recepto vertinimas:
Karamelinis punšas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 citrina, 150 g gabalinio cukraus, 1 stiklinė romo, 0,3 litro balto vyno, 0,3 litro virinto vandens. Gaminimas: Citrinų žievelė sutrinama su gabaliniu cukrumi. Cukrus sudedamas į puodą, paskrudinamas ir, užpylus vynu, maišant verd..
Recepto vertinimas:
Uogų gėrimas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 150 g uogų (žemuogių, braškių, aviečių, serbentų), 2,5 stiklinės virinto vandens, medaus ar cukraus, spalvoto ledo gabaliukų. Gaminimas: Trintos uogos užpilamos virintu vandeniu ir palaikius 20 - 25 minučių nukošiamos. Skystis paskaninam..
Recepto vertinimas:
Muštinėliai su varške Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 140g mišinio Naturalis, 1 kiaušinio, 160g liesos varškės,aliejaus kepimui Gaminimas: 140 g mišinio užpilame 200 ml šalto virinto vandens (kad būtų minkštesni, galima brinkinti 30 min), sudedame 1 kiaušinį, 160 g pertrintos va..
Recepto vertinimas:
Kopūstų apkepas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 100 g mišinio Naturalis, 210 ml šalto virinto vandens, 130 g šutintų kopūstų, 1 kiaušinis, sviesto, džiuvesėlių Gaminimas: 100 g mišinio „Naturalis“ užpilame 210 ml šalto virinto vandens (kad būtų minkštesni, galima b..
Recepto vertinimas:
Suktinukas su džiovintomis slyvomis
Suktinukas su džiovintomis slyvomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 130g mišinio Naturalis, 200 ml šalto virinto vandens, 0,5 kiaušino, 52 g džiovintų slyvų, druskos Gaminimas: 130 g mišinio „Naturalis“ užpilame 200 ml šalto virinto vandens (kad būtų minkštesni, galima ..
Recepto vertinimas:
Suktinukai su morkomis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 130 g mišinio Naturalis, 200 ml šalto virinto vandens, 88 g aliejuje šutintų morkų Gaminimas: 130 g mišinio „Naturalis“ užpilame 200 ml šalto virinto vandens (kad būtų minkštesni, galima brinkinti 30 min), gerai išma..
Recepto vertinimas:
Slyvų tortas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 5 kiaušiniai 120 g cukraus pudros 110 g miltų 1 citrinos sulčių 1 šaukštas alkoholio 132 g cukraus 250 g margarino 0,75 stiklinės pieno 150 g džiovintų slyvų be kauliukų 2 šaukštai kakavos Biskvitas: 5 k..
Recepto vertinimas:
Tortas „Garduolis“ Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešlai: 5 kiaušiniai, 5 šaukšteliai cukraus, 5 šaukštai miltų, 1/2 šaukštelio kepimo miltelių, sviesto kepimo formai. Kremui: 5 kiaušinių tryniai, 3 šaukštai miltų, 1/2 l pieno, 200 g sviesto,..
Recepto vertinimas:
POMIDORAI SU ŽELE Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 litrai virinto vandens, 5 šaukštai su kaupeliu želatinos, 4 šaukštai cukraus, 4 šaukštai druskos, 1 šaukštas acto. Gaminimas: Želatiną išbrinkinti pusėje litro vandens, ištirpinti ir supilti likusį 1,5 litro. Sudėti cukrų, drusk..
Recepto vertinimas:
Troškinta kiauliena garstyčių ir grybų padaže
Troškinta kiauliena garstyčių ir grybų padaže Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Gabalas neriebios kiaulienosPora skiltelių česnakoŠaukštas garstyčių padažoSvogūnoSaujelės šviežių arba džiovintų grybų2 šaukštų majonezoŠaukštelio miltų Gaminimas: Supj..
Recepto vertinimas:
Kepta žuvis graikinių riešutų padaže
Kepta žuvis graikinių riešutų padažeIngridientai:800 g karpio, plekšnės ir kitos žuvies, 100 g miltų, 100 g pomidorų tyrės, 3 šaukštai aliejaus, petražolių lapelių. Graikinių riešutų padažui: 4 šaukštai nuvalytų susmulkintų graikinių riešutų, vyno acto, 1 saldžioji p..
Recepto vertinimas:
Graikinių riešutų padažasIngridientai:4 šaukštai nuvalytų susmulkintų graikinių riešutų, vyno acto, 1 saldžioji paprika, česnakų, žalios arba maltos kalendros, šafrano arba maltos ciberžolės, druskos, 2 stiklinės virinto vandens. Gaminimas Susmulkintus graikinius riešutus, ..
Recepto vertinimas:
Bulvių sriuba, balinta kefyru arba rūgusiu pienu
Bulvių sriuba, balinta kefyru arba rūgusiu pienuIngridientai:2—3 bulvės, morka, svogūnas, gabalėlis saliero, šaukštas aštraus pomidorų padažo, 50 g margarino arba sviesto, 0,5l kefyro ar rūgusio pieno, petražolių lapelių.Gaminimas Į ištirpintą sviestą arba margariną..
Recepto vertinimas:
Skryliai su aguonomisIngridientai:3 stiklinės kvietinių miltų, 1 kiaušinis (nebūtinai), druskos, vandens, 1/2 stiklinės aguonų, 3—4 šaukštai cukraus.Gaminimas Iš miltų ir sūdyto vandens įmaišoma kietoka tešla. Gerai išminkoma, plonai iškočiojama, supjaustoma 3—4 ..
Recepto vertinimas:
vištiena alujeIngridientai:10 vištienos sparnelių,1 stiklinė alaus,2 svogūnai,2 šaukštai grietinės,vištienos prieskoniai,kmynai, druska,miltai,aliejaus,1 stiklinė virinto vandens.GaminimasSparnelius įtriname prieskoniais, druska,kmynais ir paliekame pusvalandžiui ,po to vištienos sparne..
Recepto vertinimas: