7 rezultatų ieškant "virintas"

„Virintas vanduo“

„Virintas vanduo“ Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Provanse ši sriuba vadinama Aigo-boulido ir, išskyrus sriubą iš kirvio, yra pati pigiausia, kokią tik galima išvirti. Puikiai tinka šaltą ir apsiniaukusią dieną, kartu su vaniliniais pyragaičiais desertui arba tada, kai norisi tik ..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių sulčių gira

Obuolių sulčių gira Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1.2 l obuolių sulčių, 2.3 l vandens, 3.400 g cukraus, 4.20 g mielių. Gaminimas: Į sultis supilamas virintas atvėsintas vanduo. Mielės ištrinamos su cukrumi, išmaišomos su virintu vandeniu ir tada viskas supilama į sultis. Suberiamas ..

Recepto vertinimas: 0

Rageliai

Rageliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 stiklinė grietinės, 2.100 g sviesto, 3.3 kiaušiniai, 1 pakelis vanilinio cukraus, miltų, 4.2 šaukštai aguonų. Įdarui: 5.200 g varskės, 6.1 kiaušinis. 7.1 šaukštas cukraus, 8.1 šaukštas sutarkuotų apelsinų žievelių. Gaminimas: Į išs..

Recepto vertinimas: 0

Žadinanti arbata

Žadinanti arbata Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 maltas muskato riešutas 1 šaukštelis cinamono 1 šaukštelis medaus citrinos sultys virintas vanduo Gaminimas: Į virintą vandenį seberti maltą muskato riešutą, cinamoną. Dėti medų, supilti citrinos sultis ir viską gerai išmaišyti. ..

Recepto vertinimas: 0

Troškintų daržovių sriuba

Troškintų daržovių sriubaIngridientai:1/2 gūžės kopūsto, 1/2 griežčio, 2 morkos, 1 petražolės šaknis, 20 g sviesto, 1 stiklinė grietinės, 1 svogūnas, pipirų, druskos, lauro lapelių, 2l. vandens.Gaminimas Kopūstai, griežtis, morkos ir petražolės šaknelė supjaustoma k..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių sulčių gira

Obuolių sulčių giraIngridientai:4l. obuolių sulčių, 6l. vandens, 40g mielių, 800g cukraus.Gaminimas Į sultis supilamas virintas ir atvėsintas vanduo. Mielės ištrinamos su trupučiu cukraus, išmaišomos su virintu vandeniu ir supilamos į sultis, suberiamas likęs cukrus, išmaišoma. ..

Recepto vertinimas: 4

Šaltalankio putėsiai

Šaltalankio putėsiaiIngridientai:0,5 stiklinės šaltalankio uogų, 1 stiklinė cukraus, 2 stiklinės vandens, 1 šaukštas želatinos, 100 g plaktos 35 proc. riebumo grietinėlės, 100 g įvairių uogų, 20 g šokolado.Gaminimas Šaltalankio uogos sutrinamos, išspaudžiamos sultys. Į jas supil..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: virintas