5 rezultatų ieškant "valdorfo"
Garintas sterkas su raudonaisiais ikrais, morkomis, salierais ir pupelėmis, keptomis naminiame lydytame svieste Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 10g saulėgrąžų aliejaus, 40g virtų morkų, 40g virto saliero gumbo, 40g rudųjų konservuotų pupelių, 5g Valdorfo aitrio..
Recepto vertinimas:
Vištienos vyniotinis su apelsinais
Vištienos vyniotinis su apelsinais Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 250g kiaulienos arba vištienos faršo, 50g kapotų džiovintų abrikosų, 50g obuolių kubelių, 40g kiaušinio baltymo, 30g kepintų migdolų, 30g razinų, 4g druskos, 0,05g maltų juodųjų pipirų, 40..
Recepto vertinimas:
Valdorfo vištienos salotosIngridientai:6 porcijos: 1 svogūnas, 1 morka, 4 salierų lapkočiai, jei galima, su lapeliais, 1 ryšelis prieskoninių žalumynų mišinio (iš 5-6 petražolių, 2-3 šviežių čiobrelių šakelių ir 1 lauro lapo), 4 vištos krūtinėlės be kaulų ir odelės (apie 75..
Recepto vertinimas:
VALDORFO SALOTOSIngridientai:100 g šiaudeliais pjaustytų salierų, 50 g obuolio, 50 g multivitaminų sulčių,30 g džiovintų abrikosų,30 g valytų apelsinų,60 g jogurto,30 g graikinių riešutų.GaminimasSalierus ir obuolius supjaustome &..
Recepto vertinimas:
Valdorfo salotosIngridientai:0.4 kg raudonojo kopūsto,0,2 kg obuolių,0,2 kg vynuogių,0,1 kg olandiško sūrio,0,5 l braškinio jogurto,2 val. šaukš. majonezo,truputį druskos.GaminimasRaudonąjį kopūstą sutarkuoti tarką kuo stambiau, arba supjaustyti. Per puse perpjauti vynuoges, obuolius s..
Recepto vertinimas: