6 rezultatų ieškant "vadinasi"
Morkų saldainiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g. virtų morkų, 500 g sukraus, 0,5 šaukštelio malto imbiero, šiek tiek sviesto. Gaminimas: Nuplautas morkas sutarkuoti, supilti į emaliuotą indą ir sudėti cukrų, išmaišyti mediniu šaukštu. Virti apie valandą, kartais ir mažiau. B..
Recepto vertinimas:
Rauginti kopūstai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 10kg kopūstų, 200g druskos, 1kg morkų, 200g cukraus. Gaminimas: Ilgam laikymui raugiami vėlyvųjų veislių baltagūžiai kopūstai. Vasarinių veislių kopūstuose mažiau cukraus ir jie vandeningesni. Parenkamos ba..
Recepto vertinimas:
Sicilietiškas Rikotos sūrio pyragas
Sicilietiškas Rikotos sūrio pyragasIngridientai:900 g. rikotos (ricotta) sūrio, 2/3 stiklinės cukraus, 1/3 stiklinės miltų, 6 kiaušiniai, 1/4 arbat. š. malto cinamono, 2 arbat. š. šviežiai nutarkuotos apelsino žievelės, 2 arbat. š. vanilės ekstrakto, 1/8 arbat. š. druskos.Gaminimas ..
Recepto vertinimas:
Citrininis Rikotos (Ricotta) sūrio pyragas su mėlynėmis
Citrininis Rikotos (Ricotta) sūrio pyragas su mėlynėmisIngridientai:Pagrindas: (nebūtinas) 1,5 stiklinės trupintų vaflių, 1/4 stiklinės ištirpinto margarino, 2 šaukštai cukraus, vienas kiaušinio baltymas. 3 stiklinės nugriebto rikotos sūrio, 2 kiaušiniai, 1/2 stiklinės cukraus, 2 š..
Recepto vertinimas:
Riebaluose kepti plikytos tešlos riestainiai
Riebaluose kepti plikytos tešlos riestainiaiIngridientai:Žiupsnelis druskos; 50 g sviesto; 1 valg. š. cukraus; 150 g miltų; 4 kiaušiniai; 700-800 g riebalų kepimui; Cukraus pudros pabarstymui.Gaminimas 250 ml vandens, druską, sviestą ir cukrų užvirinti nedideliame puode ir nukelti nuo vir..
Recepto vertinimas:
AŠTRŪS MAKARONAI SU POMIDORŲ PADAŽU II
AŠTRŪS MAKARONAI SU POMIDORŲ PADAŽU IIIngridientai:300-400g pasta ( taip normaliai vadinasi makaronai, bet kokie : rigatoni - lenkti vamzdeliai, penne - vamzdeliai su nupjautais galais, conchiglie - kriauklelės, rotine - spiralės...) 1-2 pomidorai2 kiaušiniaimajone..
Recepto vertinimas: