6 rezultatų ieškant "troskinimui"
Vištienos ir bulvių troškinys (rusiška virtuvė)
Vištienos ir bulvių troškinys (rusiška virtuvė) Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 5 vištos šlaunelės arba 15 sparnelių, 15 bulvių, 3 morkos, 2 svogūnai, 100 g sviesto, 100 g grietinės, prieskonių. Gaminimas: Vieštieną apkepinkite keptuvėje. Kol višta apkeps, sutarkuokite morkas, riek..
Recepto vertinimas:
Jautienos vyniotiniai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 170 g jautienos, 15 g tirpinto sviesto, 15 g pomidorų tyrės, 60 g svogūnų, 40 g grybų, 10 g džiūvėsėlių, 15 g miltų, 10 g morkų, 10 g petražolių, 150 g sultinio, pipirų, druskos, žalumynų. Gaminimas: Jautieną supjaustykite plon..
Recepto vertinimas:
Balandėliai su grybais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 10 baltagūžių kopūstų lapų, druskos, vandens. Troškinimui: 2 šaukštai riebalų, 3 šaukštai grietinės. Įdarui: Grybų, rūkytų lašinukų, 2 šaukštai pomidorų tyrės, gabalėlis saliero, 0,5 stiklinės ryžių košės. Gaminima..
Recepto vertinimas:
Troškintos šparaginės pupelės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 didelės morkos 4 svogūnai 0,5 stiklinės aliejaus 500 g šparaginių pupelių 3-4 šaukštų neaštraus pomidorų padažo druskos, pipirų ir „Vegetos“ prieskonių Gaminimas: Šparagines pupeles apvirti pasūdytame vanden..
Recepto vertinimas:
Su daržovėmis troškinta žuvis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 800 g žuvies, 4-5 bulvės, 2 morkos, 2 pomidorai, 1/2 žalios paprikos, 1/2 raudonos paprikos, petražolių lapelių, 1 svogūnas, 100 g sviesto arba aliejaus, druskos, citrininių pipirų, 1/2 citrinos sulčių. Gaminimas:..
Recepto vertinimas:
Daržovių troškinys su dešrelėmis
Daržovių troškinys su dešrelėmisIngridientai:80 g šoninės; 4-5 dešrelės; 1 kg porų; 800 g bulvių; 2 morkos; 1 salieras; 1 svogūnas; 1 valg. š. aliejaus; 1 l mėsos sultinio; Petražolių; Druskos ir pipirų.Gaminimas Porus supjaustome griežinėliais, morkas ir salierus supjaustome plo..
Recepto vertinimas: