6 rezultatų ieškant "triusio kepeneles"
Keptas triušis su priedu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1350 g triušio, 30 g lašiniukų, 3 grietinės, 7 g sviesto, 5 g taukų, 5 g prieskoninių daržovių, 150g priedo, druskos Gaminimas: Triušio šlaunelę arba liemeninę prismaigstykite lašiniukų, pasūdykite, aptepkite grietine, apdėki..
Recepto vertinimas:
Triušienos troškinys su daržovėmis
Triušienos troškinys su daržovėmisIngridientai:1/2kg triušienos, 150 g triušio riebalų arba lašiniukų, prieskonių, druskos, 800 g įvairių daržovių (bulvių, morkų, salierų, porų, svogūnų, gelteklių, žaliųjų žirnelių, petražolių).Gaminimas Nuplauta, nusausinta ir sukapot..
Recepto vertinimas:
Triušienos kepsniai su salierų ir porų salotomis
Triušienos kepsniai su salierų ir porų salotomisIngridientai:600g triušienos nugarinės, 75g lašiniukų ar triušio riebalų, 20 g sviesto, prieskoninių daržovių, druskos, 1 kiaušinis ir džiūvėsėlių. Salierų ir porų salotoms: 1 salieras, 1 raugintas agurkas, 2 porai, 2 šauk..
Recepto vertinimas:
Triušienos maltiniaiIngridientai:1/2kg triušienos, 40g sviesto ar triušio riebalų, 2 riekelės pyrago, 1 kiaušinis, truputis pieno, prieskonių, džiūvėsėlių, druskos.Gaminimas Triušienos maltiniai gaminami taip pat kaip ir jautienos. Patiekiami užpilti sviestu, su karšta kruopų ..
Recepto vertinimas:
Triušiena su garstyčiomisIngridientai:1 triušis (apie 1,5kg.), 1 šaukštas aliejaus, 2 šaukštai sviesto, 1 šaukštas miltų, 1 svogūnas, 2 šaukštai grietinės, 1 šaukštas aštrių garstyčių, 3 gvazdikėliai, čiobrelių, petražolių lapelių, laurų lapų, maltų pipirų, druskos.Gami..
Recepto vertinimas:
Itališkas Bolonijos padažasIngridientai:60 g svogūnų, 200 g maltos jautienos, 300 g šviežių pomidorų, 150-200 g vandens, 50 g lašinių, 30 g aliejaus, 30 g sviesto, šalavijų, bazilikų, rozmarinų, čiobrelių, lauro lapų.Gaminimas Smulkiai supjaustykite nuluptus svogūnus, lašinius, �..
Recepto vertinimas: