5 rezultatų ieškant "teslu klasifikacija"
Margieji sausainėliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.250 g miltų, 2.100 g grietinės, 3.100 g cukraus, 4.1/4 šaukštelio sodos ar kepimo miltelių, 5.0,5 šaukšto kefyro ar acto, 6.1 kiaušinis, 7.2 šaukšteliai kakavos miltelių, 8.1 šaukštelis džiovintų mėtų ar melisų. Glajui: 9.0,..
Recepto vertinimas:
Dvisluoksnis obuolių pyragas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Šviesi tešla: Miltai 150 gKiaušiniai &..
Recepto vertinimas:
Dviejų tešlų tortas su braškėmis ir varške
Dviejų tešlų tortas su braškėmis ir varškeIngridientai:Trapios tešlos pagrindui: 150 g miltų; 1 trynys; 3 valg. š. cukraus; 100 g sviesto; Druskos; ½ citrinos trinta žievelė; 1 pak. vanilinio cukraus; Riebalų tortui ištepti. Plikytai tešlai: 100 g sviesto; 150 g miltų; 2 šaukš..
Recepto vertinimas:
Dvisluoksnis obuolių pyragas Ingridientai: Šviesi tešla 150 gramų miltų, 50 gramų cukraus, 50 gramų sviesto, 2 kiaušiniai, 50 gramų grietinės, truputis druskos, 0,5 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių Kakavinė tešla 120 gramų miltų, 2 nedideli kiaušiniai, 10..
Recepto vertinimas:
Dviejų rūšių tešlų tortasIngridientai:Trapiai tešlai:200 g sviesto, 1 kiaušinis,100 g cukraus, 300 g miltų.Pagerintai (sviestinei) tešlai:150 g sviesto, 50 g cukraus,2 kiaušiniai, 100 g miltų,1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių.Glajui:1 baltymas, 1 stiklinė cukraus pudros.Konditer..
Recepto vertinimas: