2 rezultatų ieškant "raugui"
Ciabatta (itališka balta duona) (Lauros)
Ciabatta (itališka balta duona) (Lauros)Ingridientai:200 g miltų; 100 ml vandens; 1 arb. š. sausų mielių; ½ arb. š. medaus ar cukraus; 1–1,5 arb. š. druskos. Raugui: 200 g miltų; 200 ml vandens; ½ arb. š. sausų mielių.Gaminimas Iš raugui skirtų ingredientų užmaišyti s..
Recepto vertinimas:
Kaimiška duonaIngridientai:Dviems kepalėliams (po 500 g): Raugui: 180 g ruginių miltų (nr. 1150); 10 g mielių. Tešlai: 15 valg. š. pieno; 2 arb. š. aliejaus; 2,5 arb. š. druskos; 6 arb. š. kmynų; 150 g ruginių miltų (nr. 1150); 1 kiaušinis; 450 g kvietinių miltų; Riebalų skardai..
Recepto vertinimas: