20 rezultatų ieškant "sviesto ir grietines padazas"

Ungurys su grybų padažu

Ungurys su grybų padažu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: ungurio (apie 1,5 kg) 6 šaukštų sviesto 2 pjaustytų morkų 3 porų pjaustytos baltosios dalies 12 marinuotų svogūnėlių 3 nuluptų česnako skiltelių 100 g pjaustytų sūdytų lašinukų salierų šakelės 2-3 petražolių stiebų lau..

Recepto vertinimas: 0

Rudasis grybų padažas

Rudasis grybų padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 šaukštas sviesto, 2 šaukštai miltų, 4 šaukštai pomidorų tyrės, 1 morka, 1 svogūnas, petražolė, 2 šaukšteliai cukraus, 2 stiklinės mdojo sultinio, druskos, pipirų, 200 g grybų, 2 šaukštai sviesto, 3 šaukštai raudonojo vyno..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas su raugintais kopūstais

Pyragas su raugintais kopūstais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.800 g miltų, 2.3 stiklinės pieno, 3.10 g mielių, druskos, 4.50 g sviesto, 5.3 kiaušiniai. Įdarui: 6.800 g kopūstų, šaukštas sviesto, 7.50 g džiovintų grybų, svogūnas. Gaminimas: Sumaišome miltus, pieną, mieles, d..

Recepto vertinimas: 0

Viščiukų krūtinėlės su kario padažu

Viščiukų krūtinėlės su kario padažu Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 4 viščiukų krūtinėlės 2 svogūnai 1 raudonoji ir 1 žalioji saldžioji paprika 4 šaukštai sviesto 150 g ilgagrūdžių ryžių 3/4 + 1/4 1 vištienos sultinio 100 g virto kumpio 2 šaukštai miltų 1 šaukštas kario ..

Recepto vertinimas: 3

Kalėdinė banda su rūkytais lašinukais ir svogūnais

Kalėdinė banda su rūkytais lašinukais ir svogūnais Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 15g sausų mielių, 500g Ekstra miltų, 250g drungno pieno, 150g tirpdyto sviesto, 2 kiaušinių, 10g cukraus, 10g druskos, 5g džiovintų raudonėlių, 100g svogūnų, 100g rūkytos ..

Recepto vertinimas: 0

Klasikinė lazanija

Klasikinė lazanijaIngridientai:250 g lazanjios lakštų 80 g sviesto 300 g faršo 100 g salierų 2 morkos 1 svogūnas 5 skiltelės česnako 150 ml raudonos vyno 70 g pomidorų tyrės 2 šaukšteliai miltai 400 ml mėsos sultinio 250 g grietinėlės 70 g tarkuoto parmezano ta..

Recepto vertinimas: 0

Kalakuto krūtinėlė su Bešamelio padažu

Kalakuto krūtinėlė su Bešamelio padažuIngridientai:500-600 g kalakutų krūtinėlės, 50 g miltų, druskos, maltų pipirų, 125 g sviesto, 25 g apelsinų likerio (arba 2 šaukštus apelsinų sulčių sumaišome su trupučiu brendžio), 1/2 l. pieno, tarkuotų muskatų, 50 g tarkuoto fer..

Recepto vertinimas: 3

Bandelės

BandelėsIngridientai:1kg miltų, 1/2 stiklinės pieno, 40g mielių, 150g cukraus, 4—5 tryniai, 100—150g sviesto, 7g druskos, citrinos žievelių. Vietoj pieno galima vartoti grietinėlę. Tuomet 1/3 mažinama sviesto norma. Varškės masei: l/2kg varškės, 2 tryniai, 100g..

Recepto vertinimas: 5

Užkandinis tortas (Jūratės)

Užkandinis tortas (Jūratės)Ingridientai:Tešlai: 500g miltų, 30g mielių, stiklinė pieno, kiaušinis, 80g sviesto, truputis druskos, cukraus. Aptepams: 100g ryžių, stiklinė pieno, krevečių, 200g majonezo, truputis druskos ir cukraus, 300-400g sviesto, 1-2 dėžutės šprotų..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos vyniotinis su česnakų įdaru

Kiaulienos vyniotinis su česnakų įdaruIngridientai:800 g. kiaulienos be kaulo, 5 skiltelės česnako, 3 svogūnai, 3 šaukštai sviesto, 50 g. smulkiai supjaustytų žalumynų, 2 šaukštai miltų, 300 ml. mėsos sultinio, 3 šaukštai grietinės, šaukštelis raudonųjų paprikų miltelių, raud..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su kumpiu ir gorgonzola

Rizotas su kumpiu ir gorgonzolaIngridientai:4 porcijoms: 6 valg. š. sviesto; 1 didelis smulkiai supjaustytas svogūnas; 400 g rizoto ryžių; 90 ml sauso baltojo vyno; 4 stiklinės (1 l) verdančio jautienos sultinio; Žiupsnelis šafrano; 50 g ką tik sutarkuoto parmezano (Parmigiano Reggiano) s..

Recepto vertinimas: 0

Keksas „Saulės bučinys“

Keksas „Saulės bučinys“Ingridientai:Baltai tešlai: 75 g sviesto arba margarino; 125 g cukraus; 1 pak. Vanilinio cukraus; 4 kiaušinių baltymai; 150 g miltų; 2 nubraukti arb. š. kepimo miltelių; 3-4 valg. š. pieno; 125 g kokoso drožlių. Geltonai tešlai: 25 g sviesto arba mar..

Recepto vertinimas: 5

Vištos krūtinėlė su aitriųjų paprikų padažu (Pechugas en salsa de poblano)

Vištos krūtinėlė su aitriųjų paprikų padažu (Pechugas en salsa de poblano)Ingridientai:2 aitriosios paprikos (chiles poblanos) arba 2 žaliosios paprikos ankštys ir žiupsnelis maltų aitriųjų paprikų; 125 ml pieno; Druska ir ką tik malti pipirai; 60 g sviesto; 10 g miltų; 125 g Crè..

Recepto vertinimas: 3

Frankfurto vainikas

Frankfurto vainikasIngridientai:460 g sviesto; 350 g cukraus; Druska; 1 pak. vanilinio cukraus; 4 lašai citrinų esencijos; 1 valg. š. romo esencijos; 4 kiaušiniai; 250 g kvietinių miltų; 50 g krakmolo; 2 nubraukti arb. š. kepimo miltelių; Riebalų formai ištepti; 1 pak. vanilinio pudingo m..

Recepto vertinimas: 0

Persikų tortas su pistacijų kremu

Persikų tortas su pistacijų kremuIngridientai:250 g sviesto; 250 g cukraus; Tarkuota citrinos žievelė; 3 kiaušiniai; 195 g krakmolo; 150 g miltų; 1 nubrauktas arb. š. kepimo miltelių; 80 g pistacijos riešutų; 500 ml pieno; 1 arb. š. vanilinio cukraus; 3-4 persikai; Riebalų formai ištept..

Recepto vertinimas: 0

„Princo ir regento“ tortas

„Princo ir regento“ tortasIngridientai:Tešlai: 250 g sviesto arba margarino; 4 kiaušiniai; 250 g cukraus; Žiupsnelis druskos; 1 pak. vanilinio cukraus; 200 g miltų; 50 g krakmolo; 1 arb. š. kepimo miltelių; Riebalų formai ištepti. Įdarui: 125 ml pieno; Žiupsnelis druskos; 20..

Recepto vertinimas: 0

Trikampėliai su gervuogėmis ir varške

Trikampėliai su gervuogėmis ir varškeIngridientai:24 trikampėliams: Tešlai: 350 g miltų; 25 g mielių; 125 ml pieno; 60 g sviesto; 40 g cukraus; Žiupsnelis druskos; Citrinos esencijos; Apelsinų arba citrinų žievelių cukrinukų (cukatų); 2 kiaušiniai; Riebalų skardai ištepti. Varšk..

Recepto vertinimas: 0

Čilietiškas vėžiagyvių apkepas (Chupe)

Čilietiškas vėžiagyvių apkepas (Chupe)Ingridientai:400 g sužiedėjusios duonos minkštimo, 0,5 l pieno, 60 g sviesto, 500 g bulvių, 2 l valgomųjų moliuskų, 6 langustai, 3 krabai, druskos, pipirų, 50 g baltųjų svogūnų, 70 g tarkuoto fermentinio sūrio, 1 arbatinis šaukštelis petražo..

Recepto vertinimas: 5

Vyniotinis su grietine

Vyniotinis su grietineIngridientai:Tešlai: 300 g miltų; Žiupsnelis druskos; 40 g lydyto sviesto arba 2 valg. š. aliejaus; 1 kiaušinis; Apie 125 ml vandens arba pieno; Riebalų tešlai aptepti. Įdarui: 10 riekelių baltos duonos (be plutos); 750 ml drungno pieno; 200 g sviesto; 100 g cukraus..

Recepto vertinimas: 0

Varškės vyniotinis

Varškės vyniotinisIngridientai:Tešlai: 300 g miltų; Žiupsnelis druskos; 40 g lydyto sviesto arba 2 valg. š. aliejaus; 1 kiaušinis; Apie 125 ml vandens arba pieno; Riebalų tešlai aptepti. Įdarui: 100 g sviesto; 3 kiaušiniai; 220 g cukraus; 1 kg varškės; 125 ml grietinės arba grietin..

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: sviesto ir grietines padazas