7 rezultatų ieškant "sriuboms"
Mišrainė su salierais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 125 g. ryžių sauja razinų sauja graikiškų riešutų 2-3 salierų stiebai majonezas Gaminimas: Išverdame 125 g. (arba vieną virimo maišelį) ryžių. Perpilame šaltu vandeniu. Užplikiname saują razinų. Imame salierų stiebus, gerai ..
Recepto vertinimas:
Sojos guliašas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 100-150 g sojos kubelių;sūrių konservuotų kukurūzų;saujos džiovintų slyvų ;mėsos prieskonių;druskos;1 kubelio sultinuko;1 morkos;1 šaukštas grietinės;1 šaukštelis miltų (atskiesti vandeniu) Gaminimas: Sojos kubelius užplikyti ver..
Recepto vertinimas:
Kiniška vištienos sriubaIngridientai:25 g džiovintų kiniškų grybų 2 vištienos sultinio kubeliai apie 1 kg paruošto virimui viščiuko 150 g džiovintų daržovių, skirtų sriuboms 50 g ryžių miltų makaronų 350 g bambuko ūglių, nusausintų ir supjaustytų juost..
Recepto vertinimas:
SultinysIngridientai:1 kg jautienos su kaulais, 2 svogūnai, 1—2 morkos, saliero, porų, petražolių, 3 lauro lapeliai, 5—6 pipirai, druskos, 3,5l. vandens.Gaminimas Mėsa nuplaunama, sukapojama į 3—4 dalis, užpilama šaltu vandeniu ir verdama ant stiprios ugnies. Pri..
Recepto vertinimas:
Jautiena kaubojiškai (Ramunės)
Jautiena kaubojiškai (Ramunės)Ingridientai:700 g jautienos (be kaulų), 8 maži svogūnėliai, 1 raudonos paprikos ankštis. Marinatas: 1/2 stiklinės aštraus kečupo, 1/3 stiklinės aliejaus, 3 šaukštai prieskonių sriuboms, 1 šaukštas sutarkuotų krienų.Gaminimas Dubenėlyje išmaišyti ..
Recepto vertinimas:
Šaldyti žalieji žirneliaiIngridientai:***GaminimasParuoštus žirnelius blanširuoti verdančiame vandenyje 1,5-2 min. Atvėsinus nusausinti, supilstyti į polietileninius maišelius ir skubiai sušaldyti šaldiklyje -30 --35° C temperatūroje...
Recepto vertinimas:
Pomidorų sriuba Ingridientai: 4 - 5 pomidorai 100 gramų ryžių 1 - 2 bulvės svogūnas viena skiltelė česnako 3 - 4 šaukštai pomidorų padažo šaukštas aliejaus 2 - 3 kubeliai sultinio (bet kokio) įvairių prieskonių (pipirų, druskos) po žiupsnelį džiovintų krapų ir petr..
Recepto vertinimas: