7 rezultatų ieškant "skystos teslossausainiai"
Vaniliniai ledai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 180g cukraus 1 šaukštelis vanilininio cukraus 250ml pieno 6 kiaušinių tryniai 500ml grietinėlės Išeiga: 1,2 l ledų Gaminimas: Cukrų ir vanilininį cukrų sudėti į ugniai atsparų nedidelį indą. Supilti pieną. Dubenėlį įstatyti į puo..
Recepto vertinimas:
Tradiciniai vaniliniai ledai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 180g cukraus 1 šaukštelis vanilininio cukraus 250ml pieno 6 kiaušinių tryniai 500ml grietinėlės Išeiga: 1,2 l ledų Gaminimas: Cukrų ir vanilininį cukrų sudėti į ugniai atsparų nedidelį indą. Supilti pieną. Dubenėlį įst..
Recepto vertinimas:
Pyragas su uogiene Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 200 g. varškės 200 g. margarino arba sviesto ~3 stiklinės miltų Uogienės (mėlyniu, obuolių, ar dar kokios, tik nelabai skystos) vieno kiausinio baltymo Gaminimas: Tiesiog paprasčiausiai viską suminkyti.Tešla iškloti lygiai skardą.Truput..
Recepto vertinimas:
Braškių putėsiai 1 kiaušinio baltimo vienos mažos stiklinės cukraus vienos mažos stiklinės braškių(netrintų) Gaminimas: Perskelkite kiaušinį, į didesnį indą supilkit kiaušinio baltymą, išmaišyti su elektriniu plaktuvu (maišyti pirmu greičiu) ir maišyti iki tol, kol ..
Recepto vertinimas:
Raudonųjų kopūstų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 500 g. raudonųjų kopūstų, 150 g. svogūnų, 3 šaukštai aliejaus, 1 stiklinė skystos obuolių tyrės - padažo, 1 šaukštas razinų, citrinos sulčių, cukraus, druskos. Gaminimas: Kopūstai smulkiai supjaustomi, pasūdomi i..
Recepto vertinimas:
Ispanų varškės tortas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250 gr.cukraus, 1 litras skystos grietinėles, 600gr. varškės, pakelis sausainių , kurie nėra labai kieti, sviesto, mėlynių Gaminimas: Išlydyti sviestą, pertrinti sausainius ir sumaišyti masę. Ją iš..
Recepto vertinimas:
TRADICINIAI VANILINIAI LEDAIIngridientai:180g cukraus1 šaukštelis vanilininio cukraus250ml pieno6 kiaušinių tryniai500ml grietinėlėsIšeiga: 1,2 l ledųGaminimasCukrų ir vanilininį cukrų sudėti į ugniai atsparų nedidelį indą. Supilti pieną. Dubenėlį įstatyti į puodą su verdančiu..
Recepto vertinimas: