12 rezultatų ieškant "rudos"

Šokoladinis padažas

Šokoladinis padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 100 ml kakavos 100 ml rudos cukraus pudros 200 ml kavos grietinėlės Gaminimas: Visus ingredientus sudėkite į puodą ir sumaišykite. Užvirinkite ir, kad padažas sutirštėtų, pora minučių palikite virti ant silpnos ugnies. Patiekti gali..

Recepto vertinimas: 0

Pagrindinis rudasis padažas

Pagrindinis rudasis padažas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 šaukštai riebalų, 2 šaukštai miltų, 0,5 litro sultinio ar sulčių atsiradusių kepant mėsą, druskos, pipirų, 1 - 2 šaukšteliai sviesto, (1 - 2 šaukštai grietinės ar grietinėlės).  Gaminimas: Įkaitintuose riebaluos..

Recepto vertinimas: 0

Krabų pyragėliai su aštriu pomidorų padažu

Krabų pyragėliai su aštriu pomidorų padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.105g vermišelių, sulaužytų 8 cm ilgumo šiaudeliais 600g krabų mėsos 2 šaukštai smulkintų šviežių petražolių smulkiai supjaustyta nedidelė saldžioji paprika ¼ stiklinės tarkuoto parmezano s�..

Recepto vertinimas: 0

Džiovintų vaisių gira

Džiovintų vaisių gira Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.10 l vandens, 2.1 kg juodos duonos, 3.500 g džiovintų vaisių, 4.5 gvazdikėliai, 5.2 cinamonai, 6.700 g medaus, 7.500 g cukraus, 8.30 g mielių, 9.25 g razinų. Gaminimas: Duona supjaustykite riekelėmis ir išdžiovinkite iki auksinės,..

Recepto vertinimas: 4

Saldžios bulvytės

Saldžios bulvytėsIngridientai:puse pakelio rudų sausainų, puse pakelio baltų sausainų, varškės pakelis saujelė lazdyno riešutų.Gaminimas Atskirai sutarkuok baltus sausainius ir rudus sausainius. Tada varškę padalink į dvi dalis ir įdėk pusę į rudus sausainius, o kitą į baltu..

Recepto vertinimas: 5

Irisai (Sauliaus)

Irisai (Sauliaus)Ingridientai:mažiausiai 400 ml indas virinimui, šviežios grietinės indelis (250ml), 300 g. cukraus, (galima dėti žemės riešutų), šaukštas sviesto.Gaminimas Į indą supilti pusę kiekio cukraus. Virinti ir maišyti tol kol pasidarys skysta ir ruda masė. Kai tarp rudos m..

Recepto vertinimas: 0

FLIAKAI (SKRANDINUKĖ)

FLIAKAI (SKRANDINUKĖ)Ingridientai:160g avies skrandžio100g avienos kaulų sultiniui1 morkapetražolių1 svogūnas50g lašinių5g miltų10g sūrio5g džiūvėsėliųmairūno, imbiero, pipirųmuskato riešuto, druskosGaminimasSk..

Recepto vertinimas: 0

RYŽIŲ APKEPAS SU MIGDOLAIS

RYŽIŲ APKEPAS SU MIGDOLAISIngridientai:250g ryžių4 stiklinės pieno1 citrinos tarkuota žievelė150g migdolų150g cukraus2 kiaušiniai50g romosviesto, kepimo formai išteptiGaminimasNuplautus ryžius sudėti į verdanti vandenį ir virti 5 ..

Recepto vertinimas: 0

ANANASŲ ŠARLOTĖS

ANANASŲ ŠARLOTĖSIngridientai:kokoso biskvitas4 kiaušiniai, atskirti trynius nuo baltymo1/4 stiklinės cukraus, padalinti į dvi dalisodelė nuo 1 citrinos, labai smulkiai supjaustyta3 šaukštai miltų3 šaukštai krakmolo1 stiklinė kokoso tar..

Recepto vertinimas: 0

MARCIPANINĖ MASĖ

MARCIPANINĖ MASĖIngridientai:180g migdolų100g cukraus pudros1 kiaušinio baltymas2 šaukštai vyšnių likerioGaminimasMigdolus perpilti verdančių vandenių ir apvalyti nuo rudos luobelės. Po to du kartus per malti per mėsmalę. Tada sum..

Recepto vertinimas: 5

Įdarytas karpis

Įdarytas karpisIngridientai:1 karpis (1-2kg), 250g žuvų filė, 2 bandeles, 100g sviesto, čiobrelių, laurų lapelių, petražolių, 1 svogūnas, druskos, pipirų.GaminimasŽuvų filė sumalti kartu su karpio kepenimis, pieniais arba ikr..

Recepto vertinimas: 0

Saldžiarūgštė kiaulienos filė

Saldžiarūgštė kiaulienos filėIngridientai:125 g kiaulienos filė1 g druskos10 ml sojos padažo25 ml acto50 g cukraus10 ml sauso vyno1 kiaušinio baltymas50 ml augalinio aliejaus10 g poro (susmulkinto)10 g imbiero (susmulkinto)10 g česnako (susmulkinto)100 ml vandeninio krakmolo tirpaloGaminima..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: rudos