12 rezultatų ieškant "rudas"
"Flan" meksikietiškas desertas
"Flan" meksikietiškas desertas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešlai: 4 kiaušiniai 1 šaukštas vanilos 1 šaukštas cukraus pudros 1 indelis kondensuoto pieno 1 indelis sutirštinto pieno Glajui: 1 puodukas rudo cukraus 3 šaukštai vandens Gaminimas: Tešlai skirtus produktus ger..
Recepto vertinimas:
Sausainiai " Šachmatai" Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 gr. miltų, 200 gr. sviesto, 1 kiaušinis, 150 gr. cukraus, žiupsnelis druskos, 2 v.š. kakavos, 2 v.š. grietinėlės. Gaminimas: 1.Miltus, sviestą, kiaušinį, cukrų ir druską sukapoti, po ..
Recepto vertinimas:
Rudasis grybų padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 šaukštas sviesto, 2 šaukštai miltų, 4 šaukštai pomidorų tyrės, 1 morka, 1 svogūnas, petražolė, 2 šaukšteliai cukraus, 2 stiklinės mdojo sultinio, druskos, pipirų, 200 g grybų, 2 šaukštai sviesto, 3 šaukštai raudonojo vyno..
Recepto vertinimas:
Rudasis vyno padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Pagrindinio rudojo padažo, 1 mažas svogūnas, 0,5 stiklinės raudonojo vyno, cukraus, 1 šaukštas citrinos sulčių, truputis imbiero ar muskatinio riešuto, aštraus padažo. Gaminimas: Svogūną sutarkuoti ir sudėti į apkepintus mil..
Recepto vertinimas:
Pagrindinis rudasis padažas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 šaukštai riebalų, 2 šaukštai miltų, 0,5 litro sultinio ar sulčių atsiradusių kepant mėsą, druskos, pipirų, 1 - 2 šaukšteliai sviesto, (1 - 2 šaukštai grietinės ar grietinėlės). Gaminimas: Įkaitintuose riebaluos..
Recepto vertinimas:
Karamelės padažas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.stiklinę cukraus 2.1/2 stiklinės vandens. Gaminimas: Vidutinio didumo prikaistuvyje užvirinkite stinklinę vandens. Suberkite stiklinę cukraus ir maišykite, kol ištirps. Prikaistuvį uždėkite ant viryklės ir užvirinkite. Nemaišydam..
Recepto vertinimas:
Rudasis padažasIngridientai:20g sviesto, 2 šaukštai miltų, 1 stiklinė sultinio, 1/2 stiklinės sauso baltojo vyno, truputis pomidorų tyrės, 2 šaukštai grietinės, druskos, cukraus.Gaminimas Miltai pakepinami svieste, kol paruduos, atskiedžiami sultiniu, supilama pomidorų tyrė, vyn..
Recepto vertinimas:
Ryžių pudingas su šafranaisIngridientai:12 porcijų: 1l. pieno, druskos, ant peilio galo šafranų, 1 vanilės ankštis, 170 g cukraus, 250 g Risotto ryžių, 1 apelsino sulčių, pusės žaliosios citrinos sulčių, 70 g nesūdytų pistacijų.Gaminimas Pieną užvirti su druska, šafranais, van..
Recepto vertinimas:
Malaizijietiškas medaus pyragas (Lauros)
Malaizijietiškas medaus pyragas (Lauros)Ingridientai:210 g baltojo cukraus, 240 g vandens, 80 g sviesto, 6 kiaušiniai, 160 g kondensuoto pieno, 180 g miltų, 2,5 šaukštelio sodos, žiupsnelis maltų gvazdikėlių.Gaminimas Cukrų išlydykite iki karamelės ant vidutinio karštumo skylės. Tada ..
Recepto vertinimas:
Balto šokolado tortasIngridientai:Tešlai: 100 g maltų migdolų, 150 g margarino arba sviesto, 6 kiaušiniai, 250 g cukraus, 250 g miltų, 1 arbat. šaukšt. kepimo miltelių, žiupsnelis druskos. Įdarui: 125 g džiovintų abrikosų (be kauliukų), 4 valg. šaukšt. apelsinų likerio, 330 g ab..
Recepto vertinimas:
Bohemiškas kalėdinis pyragasIngridientai:1 kg miltų (550 rūšies); 200 g cukraus; Didelis žiupsnis druskos; 84 g mielių; 350 ml pieno; 225 g sviesto; 2 kiaušiniai; 125 g tamsių razinų; 100 g kapotų migdolų; 75 g šviesių razinų; 50 g kapotų pistacijų riešutų; 100 g mažais kubeliais..
Recepto vertinimas:
Šventinis pyragasIngridientai:300 g varškės,100 g sviesto,10 su kaupu šaukštų miltų,4 kiaušinių,2 šaukštelių vanilinio cukraus,4 šaukštų cukraus,2 šaukštelių geriamosios sodos,3 šaukštelių neriebios grietinės,saujelės razinų,2 bananų,150- 200 g plakamosios grietinėlės,1 š..
Recepto vertinimas: