20 rezultatų ieškant "riekutemis"
Kiaulienos filė su garstyčių padažu svogūnais ir grybais
Kiaulienos filė su garstyčių padažu svogūnais ir grybais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g kiaulienos filė 8 askaloniniai česnakai 200 g pievagrybių sviestas arba margarinas druska, pipirai 2 valgomieji šaukštai dijon garstyčių 1 valgomasis šaukštas cukraus 200 ml grietinėlės 2 a..
Recepto vertinimas:
Žuvis su bulvėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 100 g žuvies, 150 g bulvių, 100 g pomidorų, 2 šaukštai majonezo, 2 šaukštai sviesto, pipirų, druskos, žalumynų. Gaminimas: Žuvį išvalykite išvirkite. Jei tai silkė, ar rūkyta žuvis, tik išvalykite ir supjaustykite. Bulves išvirk..
Recepto vertinimas:
Žuvis drebučiuose Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 100 g žuvies, 150 g drebučių, 40 g majonezo, 100 g daržovių, skiltelė citrinos, druskos. Gaminimas: Žuvį išvalykite, išvirkite. Į gilų emaliuotą indą pilkite 0,5 cm žuvies drebučių ir leiskite jiems sutingti. Tada sudėkite susmul..
Recepto vertinimas:
Makaronai su sūriu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g makaronų 2 šaukšteliai druskos vandens 300 g virto kumpio, supjaustyto stambiomis riekutėmis 1 nedidelis svogūnas 50 g sviesto arba margarino 3 šaukštai miltų ½ l pieno 1 šaukštelis cukraus ½ šaukštelio juodųjų pipirų 200..
Recepto vertinimas:
Troškinys su dešrelėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: ½ kg mažų dešrelių 200 g raudonojo kopūsto 300 g morkų 200 g žaliųjų žirnelių 1 poras 1 geltonasis ankštpipiris sviestas arba margarinas Padažui: 200 g 38 % riebumo grietinės arba grietinėlės 2 valgomieji šaukštai dijon ..
Recepto vertinimas:
Marinuota veršienos filė su pankoliais
Marinuota veršienos filė su pankoliais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g veršienos arba jautienos filė 4 šaukšteliai pankolio sėklų 1 šaukštelis kmynų 125 g cukraus 125 g druskos Gaminimas: Mėsa paruošiama. Pankolio sėklos, kmynai, cukrus ir druska sumaišomi. Mišinys sukrečiama..
Recepto vertinimas:
Aštraus skonio dešrelės su daržovėmis
Aštraus skonio dešrelės su daržovėmis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 4 aštraus skonio dešrelės 6 bulvės 2 morkos 1 pastarnokas 2 raudonieji svogūnai 1 geltonasis ankštinis pipiras 2 česnako skiltelės druska, pipirai 1 arbatinis šaukštelis cukraus Padažui: 200 g liesos grietinės 2 a..
Recepto vertinimas:
Karštos bulvių salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 8–10 vidutinio dydžio bulvių 4 kubeliais supjaustytos kumpio riekutės ½ supjaustyto poro 1 susmulkintas salieras 2 valgomieji šaukštai susmulkintų krapų 25 ml vandens 25 ml aliejaus 100 ml vyno acto 50 ml cukraus ½ arbatinio �..
Recepto vertinimas:
Įdarytas maltos mėsos kepsnys Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 300g jautienos 100g kiaulienos 1 svogūnas 5 šaukštai taukų 50g pyrago 2 virinti kiaušiniai 2 šaukštai džiūvėsėlių 1 kiaušinis druskos, pipirų Gaminimas: Smulkiai supjaustytas svogūnas pakepinamas taukuose, pyragas išmir..
Recepto vertinimas:
Blyneliai su bananais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.4 bananai 2.4 šaukštai kepimo miltelių 3.4 šaukštai cukraus 4.4 šaukštai sviesto 5.3 šaukštai uogienės 6.2 kiušiniai 7.2 stiklinės miltų 8.0,5 šaukštelio sodos 9.1,5 stiklinės pieno druskos aliejaus Gaminimas: 2 bananus su..
Recepto vertinimas:
Sumuštiniai su pomidorais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1.300 g duonos, 2.70 g sviesto, 3.2 pomidorai, svogūnas, 4.100 g fermentinio sūrio, druskos, pipirų. Gaminimas: Padžiovintos duonos riekutės apteptos sviestu, ant jų uždedama riekutėmis supjaustyti pomidorai. Svogūnas smulkiai s..
Recepto vertinimas:
Kepti sumuštiniai su pomidorais
Kepti sumuštiniai su pomidorais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 300 g duonos, 70 g sviesto ar margarino, 2 riekutėmis pjaustyti pomidorai, 1 svogūnas, 100-120 g fermentinio sūrio, druskos, pipirų, petražolių šakelių papuošimui Gaminimas: Padžiovintos duonos riekutes aptepamos sviestu ar ..
Recepto vertinimas:
Prancūziškos bulvėsIngridientai:500 g bulvių 250 g pieno 1/2 stiklinės tarkuoto fermentinio sūrio 2 kiaušiniai muskato riešutas pipirų druskosGaminimasKiaušinius išplakti su pienu, suberti prieskonius ir sūrį. Bulves nuskusti, supjaustyti plonomis riekutėmis, jo..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir gelteklės rutulėliai
Bulvių ir gelteklės rutulėliaiIngridientai:4—5 virtos bulvės, šaukštas susmulkintų riešutų, 3—4 virtos gelteklės šaknys, kiaušinis, 2 šaukštai miltų, šaukštas grietinės, riebalų kepimui, salotų ir ridikėlių su grietine, druskos.Gaminimas Bulvės ir geltek..
Recepto vertinimas:
Virtas rūkytas kumpisIngridientai:800g rūkyto kumpio, prieskonių ir prieskoninių daržovių, stiklinė krienų padažo (karšto).Gaminimas Rūkytas kumpis dažniausiai verdamas, nes kepamas būna per sūrus. Pirmiausia kumpis išmirkomas šaltame vandenyje. Iš jo išimamas ir dedamas į puod�..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos kepsnysIngridientai:1 kg kiaulienos kumpio, 100 g lašiniukų, pipirų, 1 lauro lapelis, gvazdikėlių, česnako, druskos.Gaminimas Šviežio kumpio gabalas keliose vietose praduriamas peiliu ir į skylutes prikemšama česnako skiltelių, lašiniukų, gvazdikėlių, pipirų. Į mė..
Recepto vertinimas:
Pakepintas sūrisIngridientai:400g lietuviško sūrio, 100 g sviesto.Gaminimas Šviežias, gerai suspaustas sūdytas sūris supjaustomas 1cm storio riekutėmis, sudedamas į emaliuotą dubenėlį, uždedamas sviestas (gabaliukai) ir keletą minučių kepama krosnyje ar orkaitėje. Apkepęs (sumink�..
Recepto vertinimas:
Apkeptas sūrisIngridientai:400g lietuviško sūrio, 1—2 kiaušiniai, pyrago džiūvėsėlių, druskos, riebalų kepimui.Gaminimas Gerai suspaustas sūris supjaustomas 1 cm storio riekutėmis. Kiaušiniai gerai išplakami, pasūdoma. Sūrio riekutės merkiamos į kiaušinius, pavoliojamos..
Recepto vertinimas:
Sūris, keptas tešlojeIngridientai:400g lietuviško sūrio, 2 stiklinės rūgusio pieno, 2 kiaušiniai, 1—1,5 stiklinės miltų, druskos, taukų kepimui.Gaminimas Kiaušiniai ištrinami su druska, suberiami miltai, supilamas pienas ar vanduo ir įmaišoma grietinės tirštumo tešla. S�..
Recepto vertinimas:
Virtinukai su abrikosaisIngridientai:(18vnt.)18 abrikosų, 18 gabaliukų cukraus, 150 g sviesto, 130 g džiūvėsėlių, cukraus pudros virtinukams pabarstyti, bulvių masės arba plikytos tešlos.GaminimasAbrikosus nuplauname ir nusausiname. Valgomojo šaukšto koteliu išstumiame kauliuką, vietoj..
Recepto vertinimas: