20 rezultatų ieškant "pupeliu alotos ziemai"
Pupelių salotos su pomidorais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 100 g pupelių, 2 pomidorai, 2 svogūnai, petražolių, aliejaus, prieskonių. Gaminimas: Pupeles išvirkite, svogūnus pakepinkite aliejuje, pomidorus supjaustykite. Viską sumaišykite, įberkite petražolių, prieskonių. ..
Recepto vertinimas:
Pupelėmis įdarytos bulvės Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 6 – 7 bulvės, 1 kiaušinis, 50 g olandiško sūrio arba pyrago džiūvėsių. Įdaras; 1 stiklinė išmirkytų pupelių, 1 kiaušinis, 2 svogūnai, 50 g sviesto, žiupsnelis mairūnų ar maltų pipirų, druska. Gaminimas: Nupjaukite ..
Recepto vertinimas:
Pupelių salotos su obuoliais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 stiklinės virtų pupelių, 5 rūgštūs obuoliai, 4 šaukštai sviesto, 4 šaukštai miltų, 2 stiklinės pupelių nuoviro, 2 šaukšteliai kmynų, Druska. Gaminimas: Supjaustytą obuolį pakepinti svieste. Ant pupelių uždėti 2 ša..
Recepto vertinimas:
Šparaginių pupelių sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g šparaginių pupelių, 2 l mėsos sultinio, 4 bulvės, 300 g virtos mėsos, druskos, čiobrelių. Gaminimas: Į verdantį sultinį sudėti gabaliukais pjaustytas šparagines pupeles ir bulves. Truputį pasūdyti. Baigiant virti, sud..
Recepto vertinimas:
Avienos ir pupelių troškinys su grybais
Avienos ir pupelių troškinys su grybais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.600 g avienos, 2.1 šaukštas sviesto, 3.2 svogūnai, 4.500 g pupelių ankščių, 5.2 stiklinės vandens arba sultinio, 6.150 g sūdytų grybų, 7.2 šaukštai pomidorų arba obuolių tyrės, 8.2 šaukšteliai miltų, 9.2 �..
Recepto vertinimas:
Marinuotos šparaginės pupelės Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.L vandens, 3 šaukštai druskos, 200g acto, 3vnt lauro lapų, 3vnt kalendros grūdelių, truputis krapų, 500g špraginių pupelių, 6 šaukštai cukraus. i Gaminimas: Pupelių ankštis marinuokite n..
Recepto vertinimas:
Sicilietiška pupelių sriuba – tyrė
Sicilietiška pupelių sriuba – tyrėIngridientai:1,5 kg pupelių tyrės 50 g ryžių 50 g žalių paprikų 100 g grietinėlės 100 g sviesto 2 kiaušiniai 150 g baltos duonos druskosGaminimasParuoštą baltųjų pupelių tyrę uždaryti grietinėle ir sviestu, sudėti atskirai i&..
Recepto vertinimas:
Bulvės, įdarytos pupelių įdaru
Bulvės, įdarytos pupelių įdaruIngridientai:6—7 žalios bulvės, kiaušinis, 50 g olandiško sūrio ar pyrago džiūvėsėlių. Įdaras. Stiklinė išmirkytų pupelių, kiaušinis, 2 svogūnai, 50 g sviesto, žiupsnelis mairūno ar maltų pipirų, druskos. Gaminimas Nuskustoms bul..
Recepto vertinimas:
Bulvės su šparaginėmis pupelėmis
Bulvės su šparaginėmis pupelėmisIngridientai:4—5 žalios bulvės, 20 ankščių šparaginių pupelių, 100 g rūkyto kumpio ar lašinukų, svogūnas.Gaminimas Bulvės išverdamos, nusunkiamos ir sugrūdamos. Į verdantį pasūdytą vandenį sudedamos skersai supjaustytos šparaginių ..
Recepto vertinimas:
Pupelių užkandisIngridientai:250g. raudonųjų pupelių, 4 šaukštai alyvuogių aliejaus, svogūnas, pomidoras, vienos citrinos sultys, 3-4 salierų stiebeliai, kieto virto kiaušinio trynys, laurų lapelis, 10 žirnelių juodųjų pipirų, druskos.Gaminimas Pupele sudedame į puodą, užpilame ..
Recepto vertinimas:
Pupelės su kiaušiniais ir sūriu
Pupelės su kiaušiniais ir sūriuIngridientai:160 g pupelių, 10 g sviesto, 30 g sūrio, 1 kiaušinis, 3 skiltelės česnako, druskos, pipirų.Gaminimas Žalias arba konservuotas pupeles išvirkite, sudėkite jas į keptuvėje ištirpintą sviestą, pridėkite česnako, druskos ir pipirų. L..
Recepto vertinimas:
Genujietiška sriubaIngridientai:100 g baklažanų, 30 g žaliųjų pupelių, 120 g bulvių, 100 g kopūstų, 30 g pomidorų, 20 g aguročių, 30 g pievagrybių, 20 g alyvų aliejaus, 20 g pupelių, 15 g ryžių, 10 g brinzos, 10 g sūrio, 20 g bet kokio aliejaus, 5 g sviesto, druskos...
Recepto vertinimas:
Pupelių plokštainisIngridientai:500g pupelių, 4 kiaušiniai, 2 dideli svogūnai, 3 v.š. aliejaus, prieskonių.Gaminimas Nuplautas pupeles pamerkti iš vakaro šaltame virintame vandenyje. Išvirti, sumalti. Supjaustyti svogūnus ir pakepinti aliejuje. Trynius ištrinti su pupelių koše..
Recepto vertinimas:
Ankštinių pupelių salotosIngridientai:500 g pupelių ankščių, 60 g alyvuogių aliejaus, raudonųjų pipirų, koriandro, druskos.Gaminimas Išlukštentos pupelių ankštys supjaustomos siauromis juostelėmis ir verdamos pasūdytame vandenyje. Visiškai išvirtas sudėti į sietelį, ir neat..
Recepto vertinimas:
Pupelių ir jūros gėrybių salotos
Pupelių ir jūros gėrybių salotosIngridientai:120 g bulvių, 120 g morkų, 160 g salierų, 120 g obuolių, 120 g raudonųjų arba spalvotųjų pupelių (ankščių), 40 g žaliųjų žirnelių, l00 g ančiuvių filė arba 85 g silkės, 50 g raugintų agurkų, 2 kiaušiniai, 40 g alyvuogių,..
Recepto vertinimas:
Graikiškas pupelių – faršo apkepas (Ramunės)
Graikiškas pupelių – faršo apkepas (Ramunės)Ingridientai:300 g žalių šparaginių pupelių, 300 g bulvių, 1 svogūno, 2 česnako skiltelių, 200 g jautienos faršo, 1 šaukšto aliejaus, pipirų, druskos, cinamono, 100 g baltųjų pupelių, 1 dėžutės konservuotų pomidorų, 100 g a..
Recepto vertinimas:
Pupelių salotos su svogūnais ir ankštiniais pipirais
Pupelių salotos su svogūnais ir ankštiniais pipiraisIngridientai:4 porcijoms: 400 g nusausintų konservuotų margųjų ar raudonųjų pupelių; 1 supjaustytas riekelėmis raudonas ankštinis pipiras; 1 plonomis riekelėmis supjaustytas raudonasis svogūnas; 1 susmulkinta česnako skiltelė; 4 va..
Recepto vertinimas:
Dviejų rūšių pupelių ir avokadų salotos
Dviejų rūšių pupelių ir avokadų salotos Ingridientai:6-8 porcijos: 175 g raudonųjų pupelių, 175 g baltųjų pupelių, 2 ryšeliai prieskonių mišinio, 2 svogūnai, Aitriosios paprikos padažo, 750 g pomidorų, 1 raudona ir 1 žalia paprika, 1 skiltelė česnako, 3 avokadai, 4-5 lašeliai ..
Recepto vertinimas:
Tiršta sriuba su juodosiomis pupelėmis (Sopa de frijol negro)
Tiršta sriuba su juodosiomis pupelėmis (Sopa de frijol negro)Ingridientai:225 g juodųjų pupelių; 1 lauro lapas; 100 g šoninės; 1 svogūnas; 1 česnako skiltelė; 1 pomidoras; 3 valg. š. aliejaus; 125 ml pieno; 750 ml mėsos sultinio; Druska ir ką tik malti juodieji pipirai; 2 kartus ant pei..
Recepto vertinimas:
Portugališka džiovintų pupelių sriuba
Portugališka džiovintų pupelių sriubaIngridientai:300 g džiovintų pupelių, 60 g nevirto kumpio, 80 g svogūnų, 2,25 l vandens, 60 g lašinių, 60 g truputį parūkytų kiaulienos dešrelių, druskos, 200 g bulvių.Gaminimas Pupeles užmerkite iš vakaro. Rytojaus dieną pupeles, kumpį, de..
Recepto vertinimas: