2 rezultatų ieškant "patisonu vakavimas"
SU ŽELATINA MARINUOTI PATISONAI
SU ŽELATINA MARINUOTI PATISONAI Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 kg patisonų, 0,5 kg pomidorų, 300 g svogūnų, 2 saujos petražolių lapų, 1 sauja gelsvės lapų. Marinatui: 1 l. vandens, 2 šaukštai druskos, 2 šaukštai cukraus, 3 šaukšteliai citrinų rūgšties, laurų lapų, pipirų, 3 ..
Recepto vertinimas:
Patisonai, marinuoti su želatina (Ramunės)
Patisonai, marinuoti su želatina (Ramunės)Ingridientai:1 kg patisonų, 0,5 kg pomidorų, 300 g svogūnų, 2 saujos petražolių lapų, 1 sauja gelsvės lapų. Marinatui: 1 l vandens, 2 šaukštai druskos, 2 šaukštai cukraus, 3 šaukšteliai citrinų rūgšties, laurų lapų, pipirų, 3 ša..
Recepto vertinimas: