2 rezultatų ieškant "patisonu vakavimas"

SU ŽELATINA MARINUOTI PATISONAI

SU ŽELATINA MARINUOTI PATISONAI Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 kg patisonų, 0,5 kg pomidorų, 300 g svogūnų, 2 saujos petražolių lapų, 1 sauja gelsvės lapų. Marinatui: 1 l. vandens, 2 šaukštai druskos, 2 šaukštai cukraus, 3 šaukšteliai citrinų rūgšties, laurų lapų, pipirų, 3 ..

Recepto vertinimas: 0

Patisonai, marinuoti su želatina (Ramunės)

Patisonai, marinuoti su želatina (Ramunės)Ingridientai:1 kg patisonų, 0,5 kg pomidorų, 300 g svogūnų, 2 saujos petražolių lapų, 1 sauja gelsvės lapų. Marinatui: 1 l vandens, 2 šaukštai druskos, 2 šaukštai cukraus, 3 šaukšteliai citrinų rūgšties, laurų lapų, pipirų, 3 ša..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: patisonu vakavimas