20 rezultatų ieškant "patiekti"
Krevetės su spagečiais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g spagečių druskos 4 šaukštų alyvuogių aliejaus citrinos sulčių 200 g lukštentų krevečių pipirų Padažui: mažo gabaliuko imbiero 3 česnako skiltelių 0,5 žaliosios paprikos nuluptos citrinos saujelės žalumynų: kalendrų,..
Recepto vertinimas:
Kefalės su burokėliais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 šaukštų sviesto smulkinto svogūno 100 ml daržovių sultinio 150 g neriebios grietinėlės druskos, pipirų burokėlio 800 g kefalių 2 šaukštų citrinos sulčių miltų Gaminimas: Šaukšte sviesto patroškinti svogūną. Supil..
Recepto vertinimas:
Grybų ir makaronų apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g makaronų arba lakštinių, vandens, druskos, 400 g sūdytų arba savo sultyse virtų grybų, 2 svogūnai, 70 g rūkytos nugarinės, 2 kiaušiniai, l,5 stiklinės pieno, druskos, pipirų, 1 šaukštas grietinės, 1 šaukštas tarkuoto..
Recepto vertinimas:
Purus grybų apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 400 g sūdytų arba savo sultyse virtų grybų, 1 svogūnas, 3 šaukštai sviesto, 3 šaukštai miltų, 2 stiklinės pieno arba sultinio, 3 kiaušiniai, druskos, 2 šaukštai maltų džiūvėsėlių. Gaminimas: Grybus ir svogūną sukapoti, įdė..
Recepto vertinimas:
Grybų apkepas su grietinės padažu
Grybų apkepas su grietinės padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g šviežių grybų, 2 šaukštai sviesto arba aliejaus, druskos. Padažui: 3 šaukštai miltų, 1 stiklinė grybų sultinio, 1 stiklinė grietinės, 2 kiaušiniai, 2 šaukštai maltų džiūvėsėlių. Gaminimas: Šviežius g..
Recepto vertinimas:
Grybų kišenėlės Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g šviežių grybų, 2 svogūnai, 1 šaukštas riebalų, druskos, maltų džiūvėsėlių. Tešlai: 2 stiklinės miltų, 0,5 stiklinės vandens arba pieno, 2 kiaušiniai, 3 šaukštai ištirpinto sviesto, druskos. Gaminimas: Grybus sukapoti, s..
Recepto vertinimas:
Žuvies barščiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 700 g žuvies 2 vidutinio dydžio burokėliai 100 g prieskoninių daržovių 1 svogūnas 5 džiovinti baravykai citrinos sulčių kvapniųjų pipirų 1 lauro lapelis cukrus karčiųjų pipirų druska Gaminimas: Grybus nuplauti ir kelioms valandoms ..
Recepto vertinimas:
Žuvies barščiai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 700 g žuvies 2 vidutinio dydžio burokėliai 100 g prieskoninių daržovių 1 svogūnas 5 džiovinti baravykai citrinos sulčių kvapniųjų pipirų 1 lauro lapelis cukrus karčiųjų pipirų druska Gaminimas: Grybus nuplauti ir kelioms valandoms ..
Recepto vertinimas:
Karšti sumuštiniai su grybai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 5 didelės riekės ruginės duonos, 30 g margarino, 1,5 stiklinės keptų arba troškintų grybų, 5 virti kiaušiniai, salotų lapelių, arba svogūnų laiškų. Gaminimas: Duonos riekes iš abiejų pusių apkepinti keptuvėje arba pad..
Recepto vertinimas:
Virtos kiaulių kojelės Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg kiaulių kojelių, 3/4 - 1 litras vandens, druskos, 3 pipirai, 1/2 lauro lapelio, 1 svogūnas, 1 petražolės šaknis arba gabalėlis saliero, 1 morka, žalumynų. Gaminimas: Kiaulės kojeles išilgai perkirsti pusiau, užpilti šaltu va..
Recepto vertinimas:
Keptas kiaulienos vyniotinis su slyvomis
Keptas kiaulienos vyniotinis su slyvomis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 kg kiaulienos nugarinės, 100 g džiovintų slyvų, druskos, garstyčių, vandens arba sultinio, 1 svogūnas, 1 petražolės šaknis, 2 šaukšteliai miltų , grietinės. Gaminimas: Mėsą, išėmus šonkaulius, įtrinti dru..
Recepto vertinimas:
Paniruota vištiena arba kalakutiena su grybais
Paniruota vištiena arba kalakutiena su grybais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 600 g vištienos ar kalakutienos (krūtinėlės ar šlaunelių mėsos), druskos, pipirų, 1 kiaušinis, 1 šaukštas pieno, 0,5 stiklinės maltų džiūvėsėlių, 3 šaukštai ištirpinto sviesto, 2 svogūnai, 300 g šv..
Recepto vertinimas:
Troškintas triušis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 triušis, 2.3 šaukštai riebalų, 3.1,5 - 2 stiklinės sultinio ar vandens, 4.2 šaukštai vyno ar acto, druskos, pipirų, 5.2 šaukšteliai miltų, 6.3 šaukštai grietinės, 7.1 šaukštas aštraus padažo, 8.1 petražolės šaknis..
Recepto vertinimas:
Jogurto desertas su vyšniomis ir apkepintais avižų dribsniais
Jogurto desertas su vyšniomis ir apkepintais avižų dribsniais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 puodeliai gryno (plain) neriebaus (low- fat) jogurto; 3 valg.š. medaus (arba pagal skonį); 1 mažas apelsinas, “zested” (nutarkuota vien geltonoji žievelės dalis, neliečiant švies..
Recepto vertinimas:
Ant iešmo kepta mėsaIngridientai:400 g jaunos kiaulės mėsos, 1 svogūno, 80 g maltų žemės riešutų (arba pistacijų), 30 g alyvuogių aliejaus, 2 skilteles česnako, 1 raudonosios aitriosios paprikos, druskos.Gaminimas Mėsą supjaustyti nedideliais kubeliais. Smulkiai supjaustyti svog..
Recepto vertinimas:
Tešloje kepti langustai su padažu
Tešloje kepti langustai su padažuIngridientai:4 išvirti langustai, 1 svogūnas, actas, aliejus, imbieras, 1 kiaušinis, miltų pieno, pipirai, druska. Padažui: pomidorų tyrė, 3 svogūnai, 1 česnakas, imbiero, druska, pipirai, aliejus.Gaminimas Langustus sumaišyti su svogūnais, druska, pi..
Recepto vertinimas:
Mėsos vyniotinis su sūriu (Ramunės)
Mėsos vyniotinis su sūriu (Ramunės)Ingridientai:1 kg maltos mėsos, 200 g fermentinio sūrio, 2 svogūnai, 1 poras, 2 kiaušiniai, 2 šaukštai maltų džiūvėsėlių, 1 šaukštas aliejaus, žalių petražolių, druskos, pipirų.Gaminimas Mėsą gerai išmaišyti su svogūnais, supjaustytais s..
Recepto vertinimas:
ŠPINATŲ SRIUBAIngridientai:300 g špinatų3 šaukštai tarkuotos saliero šaknies2 stiklinės pieno2 stiklinės sultinio2 kiaušiniai4 šaukštai grietinės2 šaukštai sviesto2 skiltelės česnako1 šaukštelis krapų..
Recepto vertinimas:
Sumuštiniai su jautienaIngridientai:4 riekelės duonos,30g sviesto, 2 šk. aštrių garstyčių,250g jaučio arba veršio kepenėlių,4 marinuoti agurkėliai,50g svogūnų,2 šk. tarkuotų krienų,salotų lapų.Padaža..
Recepto vertinimas:
KEPTA LAŠIŠA SU JOGURTINIU PADAŽU
KEPTA LAŠIŠA SU JOGURTINIU PADAŽUIngridientai:2 gabalėliai lašišos (400 g),400 g naturalaus jogurto,krapų, citrinpipirių,pipirų mišinio, druskos.GaminimasŽuvį įtrinti pipirais ir druska, suvynioti į foliją. Folija keliose vie..
Recepto vertinimas: