20 rezultatų ieškant "pasudyto"
Spagečių apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 šaukštelis aliejaus druskos 400 g spagečių 500 g pomidorų 200 g kumpio 1 česnako skiltelė 1/4 l grietinės baltųjų pipirų žiupsnelis mairūnų 60 g fermentinio sūrio Gaminimas: Puode užvirinti 3 l pasūdyto vandens, įpilti alieja..
Recepto vertinimas:
Grikių košė su daržovėmisIngridientai: 1 stiklinės grikių 40g kopūstų 1 morką 0,5l pieno druskos Gaminimas: Daržoves smulkiai supjaustyti . Pusę daržovių dėti į puodo dugną , ant jų supilti nuplautus grikius , ant grikių suberti likusias daržoves . Atsargiai , kad n..
Recepto vertinimas:
Pieniška moliūgų sriuba su bulvėmis
Pieniška moliūgų sriuba su bulvėmis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 300 g moliūgų, 1 morka, 1 – 2 bulvės, 1 šaukštas sviesto, 1 l pieno, druskos. Gaminimas: Moliūgus, bulves ir morką supjaustyti. Nedideliame pasūdyto vandens kiekyje apvirti morką, po to sudėti bulves ir moliūgą...
Recepto vertinimas:
Rabarbarai su varške Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.Keletą riekučių baltos duonos, pieno 500g nuvalytų rabarbarų, pasūdyto, 200- 300 g varškės. Gaminimas: Keletą riekučių baltos duonos supjaustyti nedideliais gabalėliais, suvilgyti juos piene ir sudėti į keptuvę. 500g nuvalytų r..
Recepto vertinimas:
Agurkų ir krevečių salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 ilgas agurkas druskos 2.375g vidutinio didumo šviežių krevečių 3.1/4 stiklinės ryžių acto šaukštas rafinuoto cukraus pudros 4.1/4 šaukštelio sojų padažo 5.1/4 šaukštelio smulkiai tarkuoto šviežio imbiero šaukš..
Recepto vertinimas:
Oslo silkės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.500 g šviežių silkių, 2.6 juodieji pipirai, pusė lauro lapelio, valgomasis šaukštas acto, krapų, valgomasis šaukštas margarino, pusė stiklinės kondensuoto pieno, druskos, citrinos sulčių. Gaminimas: Silkes nulupti, išdaryti. Kiekv..
Recepto vertinimas:
Karšti sumuštiniai su daržovėmis
Karšti sumuštiniai su daržovėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4-6 riekės baltos duonos arba ragaišio, 20 g sviesto arba margarino, 200-250 g daržovių (morkų, pupelių, žirnelių, žiedinių kopūstų ir t.t.), 20 g sviesto, 2 arbat. šaukšteliai miltų, 1/2-1 stiklinė pieno arba griet..
Recepto vertinimas:
Konservuoti grybai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1kg grybų, truputis druskos. Gaminimas: Marinatui paruošti reikės: 300ml vandens, 100 ml acto, 1 šaukštelis druskos, 3 lauro lapeliai, 10 kvapniųjų pipirų, česnako skiltelė. Grybus išvalykite, nupla..
Recepto vertinimas:
BUROKĖLIAI RAUDONIEJI Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1kg. burokėlių, 2 skiltelės česnako, kelios ruginės duonos plutelės, 0,5 šaukštelio kvapiųjų pipirų, lauro lapelis, 15g. druskos. Gaminimas: Burokėlius nuplauti, nulupti, dar kartą nuplauti, supjaustyti griežinėliais ir sudėti..
Recepto vertinimas:
Cepelinai Ingridientai: 4 kg bulvių 1 kg kiaulienos faršo 2 svogūnai 200 g rūkytų lašinukų ar šoninės grietinės pipirų druskos Gaminimas Vieną kilogramą bulvių švariai nuplauname ir išverdame su lupena, ataušiname ir sumalame mėsmale. Likusias bulves nulupame ir sut..
Recepto vertinimas:
Kaimiški spagečiaiIngridientai:500 g pomidorų 200 g porų 200 g morkų 200 g svogūnų 100 g salierų 4 šaukštai aliejaus 200 g spagečių 1 šaukštas sviestas 100 g tarkuoto sūrio čiobrelių pipirų druskosGaminimasKruopščiai nuplautus porus supjaustykite gri..
Recepto vertinimas:
Moliūgų sriubaIngridientai:1000 g jautienos kaulų 1 saliero stiebas šviežios petražolės 2 laurų lapeliai 20 g juodųjų pipirų 100 g svogūnų 1000 g moliūgų minkštimo 30 g sviesto 50 g kadagio uogų šviežių krapų 100 g grietinėlės pipirųGaminimasDideliame puode ..
Recepto vertinimas:
Daržovių salotos su kiaušiniais
Daržovių salotos su kiaušiniaisIngridientai:10 kiaušinių 300 g šaldytų žirnelių 4 maži pomidorai druskos Užpilui: 50 g liesos varškės 50 g majonezo 2 šaukštai kečupo 50 g susmulkintų svogūnų 125 ml grietinės pipirų maltų saldžiųjų paprikų..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir gelteklių mišrainėIngridientai:2-3 virtos bulvės, 3 virtos gelteklės šaknys, 3 - 4 džiovinti grybai, 2 šaukštai majonezo, virtas kiaušinis, šaukštelis pyrago džiūvėsėlių, druskos.Gaminimas Virtos bulvės ir gelteklės šaknys supjaustomos griežinėliais. Džiovinti..
Recepto vertinimas:
Bulvės su salieraisIngridientai:5—6 bulvės, 2 salierai, 50 g sviesto, 2 šaukštai grietinės, 2 šaukštai pyrago džiūvėsėlių, šaukštelis susmulkintų salierų lapelių, druskos.Gaminimas Bulvės ir salierai nuskutami, stambiai supjaustomi, užpilami stikline karšto pasūdyt..
Recepto vertinimas:
Briedžiukai (ežiukai)Ingridientai:3 stiklinės miltų, vandens, druskos, 100 g sviesto ar lašinių, grietinės.Gaminimas Iš miltų ir pasūdyto vandens suminkoma kietoka tešla. Iš jos padaromi piršto storumo voleliai, supjaustomi 3—4 cm ilgio gabalėliais ir per tarkos antrąją pu..
Recepto vertinimas:
Vyniotas lakštinis su varškeIngridientai:2 stiklinės miltų, vandens, druskos. įdarui: 600 g varškės ar šviežio sūrio, 2 kiaušiniai, 50—100 g sviesto, 1—2 šaukštai cukraus, 1 šaukštas pyrago džiūvėsėlių, cinamono, druskos.Gaminimas Iš miltų ir pasūdyto ..
Recepto vertinimas:
Spagečiai su šviežiomis daržovėmis
Spagečiai su šviežiomis daržovėmisIngridientai:4-6 porcijos: 150g žalių šparaginių pupelių, sutvarkytų ir supjaustytų, 500g rupių miltų spagečių, 90g pirmo spaudimo ekstra alyvuogių aliejaus, 1 skiltelė susmulkinto česnako, 2 stiebeliai supjaustyto saliero, 20 vyšninių (mažy�..
Recepto vertinimas:
Lakštiniai su sūrio pasta, bulvėmis ir pupelėmis
Lakštiniai su sūrio pasta, bulvėmis ir pupelėmisIngridientai:4-6 porcijos: 400 g. žaliųjų supjaustytų šparaginių pupelių, 500 g. lakštinių, 6-8 šviežios bulvės, supjaustytos kubeliais, 1 porcija pastos be graikinių riešutų (žr. receptą: "Spagečiai su graikinių riešutų pasta"..
Recepto vertinimas:
MAKARONAI SU MALTA MĖSA IR DARŽOVĖMIS
MAKARONAI SU MALTA MĖSA IR DARŽOVĖMISIngridientai:4 porcijos:1 didelis svogūnas2 morkos4 šaukštai aliejaus400g maltos mėsos (faršo)2 česnakų skiltelės530g konservuotų pomidorų be odelių150g šaldytų žaliųjų..
Recepto vertinimas: