Kalakutiena su pievagrybiais ir paprikomis

Ingridientai:
(4-6 porcijos)
700 g kalakutienos filė,
500 g pievagrybių,
100 g svogūnų,
3 įvairių spalvų paprikos,
aliejaus ir sviesto kepimui,
druskos ir pipirų.
Gaminimas
Filė supjaustome vidutinio dydžio gabalėliais ir iškepame aliejuje.
Atskirai kepame supjaustytus svogūnus ir griežinėliais supjaustytus pievagrybius. Paprikas supjaustome stambiais kubeliais ir taip pat iškepame. Svarbu paprikų neperkepti, kad jos būtų gražios spalvos.
Tada visas daržoves sumaišome, o ant viršaus dedame keptos kalakutienos gabalėlius.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!