20 rezultatų ieškant "pagardinti"
Įdarytos austrės Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Austrės 1 kg stambios druskos 100 g šviežių ar šaldytų špinatų nedidelio poro kuokštelio petražolių 30 g kapoto kumpio šaukšto džiuvėselių 3-6 šaukštų grietinėlės druskos, maltos raudonos paprikos..
Recepto vertinimas:
Kefalės su burokėliais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 šaukštų sviesto smulkinto svogūno 100 ml daržovių sultinio 150 g neriebios grietinėlės druskos, pipirų burokėlio 800 g kefalių 2 šaukštų citrinos sulčių miltų Gaminimas: Šaukšte sviesto patroškinti svogūną. Supil..
Recepto vertinimas:
Įdaryti kalmarai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: svogūno 2 skiltelių česnako 2 šaukštų alyvuogių aliejaus 150 g plikytų ryžių citrininių prieskonių 2 pomidorų, žalumynų pipirų, druskos 4 kalmarų filė (maždaug po 150 g) 1–1,5 l sultinio 100 ml grietinėlės Gaminimas: S..
Recepto vertinimas:
Upėtakiai su bulvėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 upėtakių žuvų prieskonių pusės mažos citrinos 100 g žaliųjų alyvuogių aliejaus 2 pjaustytų pomidorų 8 bulvių džiovintų rozmarinų druskos pipirų Gaminimas: Žuvis išvalyti, nuplauti, nusausinti. Vidų ir išorę įtri..
Recepto vertinimas:
Austrių apkepėlė Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 6–8 austrių laurų lapelio keleto kvapiųjų pipirų citrininių prieskonių druskos 100 ml grietinėlės 50 g fermentinio sūrio 5 plonų šoninės juostelių Gaminimas: Austres atverti, išimti minkštimą ir sudėti į puodą su vand..
Recepto vertinimas:
Mėsos salotos su daržovėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1/2 šaukštelio druskos, 2 šaukštai acto, 1/4 šaukštelio pipirų, 6 šaukštai aliejaus, česnako skiltelė, 2 kietai virti kiaušiniai, 100g. ementalio sūrio, 100g. virtos mėsos, 100g. virto kumpio, 100g. dešros, 100g. marinuot�..
Recepto vertinimas:
Balandėliai su Savojos kopūstu
Balandėliai su Savojos kopūstuIngridientai: Savojos kopūsto gūžė (nedidelė), 100 g cukinijos, po pusę raudonosios ir geltonosios paprikos, raudonasis svogūnas, 15 g sojų padažo, 0,5 stiklinės apvaliųjų ryžių, alyvuogių aliejaus, druskos, prieskonių. Padažui: pusė..
Recepto vertinimas:
Daržovių kepsneliaiIngridientai: Įvairių virtų daržovių apie 500-600gr: (morkos, kopūstas, svogūnas, salieras, žirneliai, česnakas ir t.t.) prieskonių pagal norą (pipirai, petražolės, kukurma, krapai ir t.t.) 1 kiaušinis manų kruopos (0,5-1 stiklinė) Gaminimas: Daržove..
Recepto vertinimas:
Kumpio suktinukai su sūriu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250g pievagrybių 2 šaukštai sviesto 2 šaukštai miltų 1/8 l grietinės 1/8 l baltojo vyno druskos ir maltų baltųjų pipirų 1 kiaušinis 8 virtos kumpio riekelės [400g] 2 maži pomidorai 75g tarkuoto ementalio ar kito sūrio petra..
Recepto vertinimas:
Žuvienė su pikantiško skonio skrebučiais
Žuvienė su pikantiško skonio skrebučiais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 500g. pomidorų, 100g. morkų, 100g. salierų, 100g. porų, 30g. sviesto, 1l žuvies sultinio, druskos ir pipirų, 200g. žuvies filė. Sultinys : 2l vandens, ryšelis šakniavaisių, 2 česnakų skilteles, 3 čiobrelių š..
Recepto vertinimas:
Pertrinta morkų sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400g. morkų, 1 l vištienos sultinio, 2 svogūnai, 50g. sviesto, 1 ryšelis krapų, 1 lauro lapas, 2 šaukšteliai citrinų sulčių, žiupsnelis muskatų žiedų, 1/8 l grietinėlės, druskos ir pipirų pagal skonį. Gaminimas: Nuskust..
Recepto vertinimas:
Šaltas užkandis su žuvimi Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200g. karštai rūkyto oto, 2 kietai virti kiaušiniai, 4 salotų lapai, 3 šaukštai citrinų sulčių, 2 šaukštai vandens, druskos ir pipirų. 2 šaukšteliai aliejaus, 125g. konservuotų pievagrybių, 2 maži pomidorai, 200g. konservu..
Recepto vertinimas:
Vaisių salotos su vaniliniais ledais
Vaisių salotos su vaniliniais ledais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1/2 l vanilinių ledų, 3 apelsinai, 2 raudoni obuoliai, 150g. žalių vynuogių, 2 bananai, 380g. konservuotų ananasų, 300g. konservuotų mandarinų, 3 šaukštai likerio. Gaminimas: Ledus reiktu suminkštinti, išimant ..
Recepto vertinimas:
Žuvų pyragasIngridientai: 500 g menkės arba bet kokios baltos žuvies filė be kaulų ir odos, 500 g lašišos arba bet kokios raudonos žuvies filė be kaulų ir odos, 500 g šaldytos sluoksniuotos tešlos, 500 g svogūnų, 30 g sviesto, trupučio krapų ir petražolių (viso – ..
Recepto vertinimas:
Kaukazietiškai paruoštos dešrelės iš avienos
Kaukazietiškai paruoštos dešrelės iš avienos Ingridientai:Dešrelėms: 500 g kepenėlių 200 g širdžių 300 g plaučių100 g avienos riebalų žarnų (apie 1–1,5 m)druskos lauro lapųkvapniųjų pipirų grūdeliųjuodųjų pipirų grūdeliųaliejaus apkeptičiobreliųrozmari..
Recepto vertinimas:
Lydeka su daržovėmis ir grietinėle (Viktorijos)
Lydeka su daržovėmis ir grietinėle (Viktorijos)Ingridientai:Išdarytos lydekos (filė); Šviežių arba šaldytų daržovių: morkų, žirnelių, žiedinio kopūsto; 200ml grietinėlės; Prieskonių.Gaminimas Lydekos filė supjaustyti nedideliais gabaliukais, pagardinti prieskoniais ir kepti ork..
Recepto vertinimas:
Aviečių - riešutų nugos tortas
Aviečių - riešutų nugos tortasIngridientai:12 porcijų Torto biskvitas, 300 g riešutų nugos (žiūrėti skyrelyje "Viskas desertams"), 300 g šviežių arba šaldytų aviečių ir 12 želė saldainiukų tortui puošti, 4 valg. šaukšt. aviečių uogienės, cukraus pagal skonį, 600 g grietin..
Recepto vertinimas:
Pomodorų ir sardinių salotosIngridientai:600g pomodorų,1/4 šk. druskos,juodųjų pipirų, 4 šk. alyvų aliejaus,150g svogūnų,180g sardinių aliejuje,1 česnako skiltelė,1 šk. citrinų sulčių.GaminimasPomidorus supjaus..
Recepto vertinimas:
Krevečių salotosIngridientai:(4 porcijos)300g šadytų krevečių2 lapkotinio saliero stiebai50g sukapotų graikinių riešutųObuolys 150gMorka 50g Salotų gūžė Žiupsnelis sezamo sėklų Druskos Padažui: Pusė stikli..
Recepto vertinimas:
Švediški Bananai Kitaip (alė sautė)
Švediški Bananai Kitaip (alė sautė)Ingridientai:Vienai porcijai :Banano (nunulupto)Skiltelės pieniško šokolado (be riešutų)Rutuliuko Vanilinių ledųPurškiamos grietinėlės (nebūtinai, nes ir taip saldu, bet smaližiai tegul užsideda)FolijosGaminimasNenulupto banano žievę Ties išlin..
Recepto vertinimas: