20 rezultatų ieškant "nutarkuota"
Velykų boba Ingridientai: 1 kilogramas miltų, 50 gramų mielių, 600 gramų pieno, 100 gramų susmulkintų migdolų, 6 - 8 kardamono grūdeliai, 5 tryniai, 1 kiaušinis, 200 gramų sviesto, 200 gramų cukraus, 200 gramų razinų, 1 citrina, 2 arbatiniai šaukšteliai druskos Gaminim..
Recepto vertinimas:
Aluje troškintas karpis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kg karpis, 2.1,5 stiklinės alaus, 3.1 stiklinė atskiesto acto, 4.1 sauja razinų, nutarkuota citrinos žievelė, 5.3 gvazdikėliai, druskos, 6.4 šaukštai miltų, 7.1 stiklinė džiūvėsėlių, 8.6 kvapnieji pipirai, 9.6 juodieji pip..
Recepto vertinimas:
Jogurto desertas su vyšniomis ir apkepintais avižų dribsniais
Jogurto desertas su vyšniomis ir apkepintais avižų dribsniais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 puodeliai gryno (plain) neriebaus (low- fat) jogurto; 3 valg.š. medaus (arba pagal skonį); 1 mažas apelsinas, “zested” (nutarkuota vien geltonoji žievelės dalis, neliečiant švies..
Recepto vertinimas:
Tortas „Žemuogių pievelė“ Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešlai 2 stiklinės miltų (1 stiklinė – 250 ml) ⅔ stiklinės medaus ⅔ stiklinės cukraus 2 kiaušiniai 1 nubrauktas arbat. šaukštelis sodos 1 citrinos nutarkuota žievelė M..
Recepto vertinimas:
Tortas "Mozaika" Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 pakelis forminių sausainių 75 g sviesto 4 šaukštai citrinos sulčių 1 šaukštas miltinio cukraus 400 g riebios varškės 400 g grietinėlės 4 šaukštai želatinos 3 pakeliai želė (geltonos, oran�..
Recepto vertinimas:
Nekeptas aviečių ir varškės su aguonomis tortas
Nekeptas aviečių ir varškės su aguonomis tortas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 30g želatino, 100g pieno, 100g aguonų, 30g citrinų, 500g neriebios varškės, 400g grietinėlės , 125g raudonųjų serbentų sukos, Gaminimas: Išlaidinti 30g želatino. Užvirinti 1..
Recepto vertinimas:
Morkų ir obuolių salotosIngridientai:3 morkos, 2 obuoliai, 0,5 citrinos, 1 šaukštas aliejaus, cukraus, druskos.Gaminimas Morkos nuskutamos ir sutarkuojamos smulkiai. Obuoliai sutarkuojami stambiai. Įspaudžiamos citrinos sultys, įberiama cukraus, truputį druskos, nutarkuota geltona citrinos ..
Recepto vertinimas:
Triušienos kepsniai su salierų ir porų salotomis
Triušienos kepsniai su salierų ir porų salotomisIngridientai:600g triušienos nugarinės, 75g lašiniukų ar triušio riebalų, 20 g sviesto, prieskoninių daržovių, druskos, 1 kiaušinis ir džiūvėsėlių. Salierų ir porų salotoms: 1 salieras, 1 raugintas agurkas, 2 porai, 2 šauk..
Recepto vertinimas:
Varškės ir makaronų apkepas 2Ingridientai:1/2kg varškės, 250 g makaronų, 3 kiaušiniai, 100 g sviesto, 2—3 šaukštai cukraus, cinamono ar vanilės, 1 šaukštas pyrago džiūvėsėlių, druskos, 2—3 šaukštai grietinės.Gaminimas Kiaušiniai išsukami su cukrumi, suberi..
Recepto vertinimas:
Citrinų gėrimasIngridientai:3 citrinos, 4 stiklinės vandens, 1/2 stiklinės cukraus.Gaminimas Vanduo užvirinamas, atšaldomas ir supilamas į ąsotį. Paskui į jį supilamos iš dviejų citrinų išspaustos sultys, suberiama nuo pusės citrinos nutarkuota geltonoji žievelė, cukrus, sumetami..
Recepto vertinimas:
Morkų ir spanguolių sultysIngridientai:400 g morkų, 200 g spanguolių, 120 g cukraus, 1/2 citrinos, 1/2 stiklinės virinto vandens.Gaminimas Morkos gerai nuplaunamos, nuskutamos, smulkiai sutarkuojamos ir išsunkiamos. Spanguolės perrenkamos, nuplikomos, sutrinamos ir išsunkiamos. Morkų ir..
Recepto vertinimas:
Ruginių miltų bandelėsIngridientai:1/2kg ruginių duoninių nusijotų miltų, 30g mielių, 3 kiaušiniai, 100g sviesto, 1/2 stiklinės cukraus, nutarkuota 1 citrinos žievelė, cinamono.Gaminimas Sviestas ištrinamas, mušama po kiaušinį, beriama po šaukštą cukraus ir sukama, kol viska..
Recepto vertinimas:
Troškintas lynasIngridientai:1 kg lyno, 2 šaukštai miltų, 40 g sviesto, 1 citrinos sultys, muilų pipirų ir nutarkuota citrinos žievelė, druskos.Gaminimas Supjaustyto lyno gabaliukai pasūdomi, pabarstomi pipirais, pavoliojami miltuose, sudedami į indą su įkaitintais riebalais, supila..
Recepto vertinimas:
Virtas karšis su krienais ir obuoliais
Virtas karšis su krienais ir obuoliais Ingridientai:1 kg karšio, prieskoninių daržovių, 1/2 stiklinės tarkuotų krienų, 2—3 antaniniai obuoliai, cukraus, citrinos sulčių ar citrinos rūgšties pagal skonį, druskos.Gaminimas Paruoštas karšis nepjaustytas išverdamas prieskoni..
Recepto vertinimas:
Kiaušinių padažasIngridientai:20 g sviesto, 1 trynys, 1 stiklinė sultinio, 1/2 stiklinės grietinės, 1/2 citrinos, druskos.Gaminimas Į ištirpytą sviestą dedamas kiaušinio trynys ir maišant kaitinama (geriau įstačius į karštą vandenį), kol sutirštės, pasūdoma, supilamos citri..
Recepto vertinimas:
Džiūvėsėlių padažasIngridientai:40 g sviesto, 2 šaukštai džiūvėsėlių. 1 stiklinė sultinio, citrinos sultys ir nutarkuota citrinos žievelė, druskos.Gaminimas Džiūvėsėliai pakepinami 20 g sviesto, kol parusvės, sudedamas likęs sviestas, supilamos citrinos sultys, sudedama nut..
Recepto vertinimas:
Keksas su riešutaisIngridientai:Tešlai: 150 g miltų, šaukštelis kepimo miltelių, 100 g sviesto arba margarino, 3 kiaušiniai, 100 g cukraus, 25 g kapotų migdolų, nutarkuota citrinos žievelė. Glajui: 3 šaukštai citrinos sulčių, 150 g cukraus pudros, šaukštas skaldytų migdolų.Gami..
Recepto vertinimas:
Pyragas su varškeIngridientai:2 stiklinės miltų, 250 g. sviesto, 4 šaukštai kakavos, 2 kiaušiniai, kepimo miltelių, 1 stiklinė cukraus, romo esencijos, 2 šaukštai sviesto, džiūvėsėlių. Varškės masei: 1 kg. riebaus varškės sūrio, 150 g. sviesto, 5 kiaušiniai, 0,5 stiklinės mi..
Recepto vertinimas:
Citrininis pyragas su vynuogėmis
Citrininis pyragas su vynuogėmisIngridientai:Tešlai:150 g sviesto,50 g cukraus,2 kiaušiniai,lOO g miltų,1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių,1 citrinos nutarkuota žievelė.Papuošimui:1 citrina,nedidelė kekė vynuogių,1 pakelis citrin..
Recepto vertinimas:
Biskvitinis tortas su braškėmis
Biskvitinis tortas su braškėmisIngridientai:8 kiaušiniai, 200 g cukraus, 150 g miltų,30 g krakmolo, citrinos žievelės.Kremui: 1 l. tirštos grietinės arba grietinėlės,200 g miltinio cukraus, vanilinio cukraus, 1 citrinos sultys, 1 kg braškių. Sulaistymui: 1 stiklinė stiprios saldžios ar..
Recepto vertinimas: