20 rezultatų ieškant "marinuotos kaiulienos kepsnys"
Marinuotos strimėlės Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 šaukštų alyvuogių aliejaus 12 mažų strimėlių druskos, pipirų šaukšto citrinų sulčių 50 g miltų saujelės raudonėlių 3 mažų aitriųjų paprikų 2 raudonųjų svogūnų skiltelės česnako 50 g vyno acto šaukštelio cuk..
Recepto vertinimas:
Citrinos sultyse marinuotos obuolių skiltelės
Citrinos sultyse marinuotos obuolių skiltelės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 ½ kg rūgštokų obuolių Pirmajam marinatui: 1 l vandens 100 ml spirituoto acto (12%) arba 50 ml gryno acto (24%) 2 šaukšteliai druskos Antrajam marinatui: 500 ml vandens 500 ml cukraus 150 dl šviežiai išspaus..
Recepto vertinimas:
Marinuotos krevetės Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 300 gr lukštentų krevečių 100 ml smulkiai pjaustyto svogūno 2 lupti, be sėklų, smulkiai pjaustyti pomidorai ½ šaukštelio druskos ¼-½ šaukštelio rupiai maltų juodųjų pipirų 1 šaukštelis cukraus 1 citrinos sultys 1 šaukšt..
Recepto vertinimas:
Sumuštinukai su žuvimiIngridientai: 12 riekelių batono 20g sviesto 60g sūdytos ar rūkytos lašišos 5 rūkyti šprotai 30g silkių filė (marinuotos) truputis petražolių agurkų paprikų majonezo Paruošimo būdas: Batono riekeles supjaustyti norima forma ir pakepinti su svie..
Recepto vertinimas:
Rūkytų silkių salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g rūkytos silkės, 100 g saliero, 2 marinuotos paprikos, obuolys, 2 virti kiaušiniai, svogūnų laiškų, šaukštelis citrinos sulčių, druskos, pipirų, cukraus. Padažui: 3 šaukštai majonezo, 2 šaukštai jogurto, 2 šaukštai keč..
Recepto vertinimas:
Silkė su pomidorų padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 6 porcijosSudedamosios dalys6 marinuotos silkės filėSilkės marinatas100 ml 12 proc. acto150 ml vandens100 ml cukraus1 svogūnas10 maltų juodųjų pipirųPadažas100 ml pomidorų tyrės100 ml cukraus50 ml kepamojo aliejaus2 skiltelės �..
Recepto vertinimas:
Grilyje kepti marinuotos vištienos gabalėliai
Grilyje kepti marinuotos vištienos gabalėliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500g vištienos šlaunelių filė, ¼ stiklinės sakės (ryžių degtinės), baltojo vyno, sojų padažo, po šaukštą chereso ir sezamo aliejaus, šaukštelį tarkuoto šviežio imbiero ir pipirų. Gaminimas: 50..
Recepto vertinimas:
Marinuotos kiaulienos nugarines kepsnys su ananasais
Marinuotos kiaulienos nugarines kepsnys su ananasais Ingridientai: 1,5 kg kiaulienos nugarines (be odos) Kepsnineje (orkaiteje, bet tikrai nebūtina) keptų ananasų žiedų ir petražolių šakelių tiekiant. Marinatas: 250 ml ananasų sulčių 2 valg. šaukštai klevų sirupo (galim..
Recepto vertinimas:
Vištiena su vyšnių padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 višta 2.3 šaukštai aliejaus 3.1 šaukštas sviesto 4.1 stiklinė sultinio 5.4 šaukštai degtinės 6.1,5 stiklinės vyšnių 7.2 šaukšteliai krakmolo pipirų, druskos pagal skonį Gaminimas: Višta apverdama pasūdytame vandeny..
Recepto vertinimas:
Marinuotos silkės plaktame padaže
Marinuotos silkės plaktame padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.8 marinuotos silkės, 2.2 šaukštai garstyčių,3.5 šaukštai aliejaus, 4.1 šaukštas cukraus, 5.0,5 stiklinės majonezo, 6.1 šaukštas obuolių vyno, acto. Gaminimas: Silkės supjaustomos, sudedamos į pailgą pusdubenį. Ali..
Recepto vertinimas:
Marinuotos silkės plaktame padaže
Marinuotos silkės plaktame padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.4 silkės, 2.3 svogūnai, 4.2 morkos,5.2 stiklinės vandens, 6.1 šaukštas aliejaus, 7.0,5 stiklinės acto, pipirų, gvazdikėlių, lauro lapų, cukraus. Gaminimas: Silkės nulupamos, kaulai išimami, sudedamos į pailgą indą..
Recepto vertinimas:
Silkė daržovių rinkinyje Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.2 silkės, 2.4 bulvės, 3.3 morkos, 4.1 burokėlis, 5.1 stiklinė žalių žirnelių, 6.0.5 stiklinės pupelių, 7.2 svogūnai ar svogūnų laiškų, acto, aliejaus, cukraus. Gaminimas: Bulves, morkas, burokėlius, pupeles ir žirnel..
Recepto vertinimas:
Marinuotos silkės vyno padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 8 marinuotos silkės, 2 šaukštai smulkiai supjaustytų krapų lapelių, 4 šaukštai vyno, 2 šaukštai garstyčių, 2 šaukštai cukraus, 1 šaukštas aliejaus, 4 šaukštai vandens, 1 arbatinisa šaukštelis acto, druskos, pipirų. ..
Recepto vertinimas:
Marinuotos silkės su vaisiais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.8 marinuotos silkės, 2.1 citrina, 3.2 obuoliai, sauja agrastų, sauja vynuogių,4.1 stiklinė obuolių vyno, 5.0,5 stiklinės cukraus. Gaminimas: Į pailgą pusdubenį sudedamos supjaustytos silkės, ant jų eilute uždedama grieži..
Recepto vertinimas:
Marinuotos šparaginės pupelės Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.L vandens, 3 šaukštai druskos, 200g acto, 3vnt lauro lapų, 3vnt kalendros grūdelių, truputis krapų, 500g špraginių pupelių, 6 šaukštai cukraus. i Gaminimas: Pupelių ankštis marinuokite n..
Recepto vertinimas:
Marinuotos voveraitės Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1kg voveraičių, truputis druskos Gaminimas: Marinatui paruošti papildomai reikės: 300 ml vandens, 100-200ml acto, šaukštelio cukraus, 2 šaukšteliai druskos, 3 lauro plapelių, 5 kvapiųjų, 5 juodų..
Recepto vertinimas:
MARINUOTOS CUKINIJOS Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 3 litrai vandens, 5 šaukštai ( be kaupo) druskos, 1 stiklinė acto, 5 šaukštai cukraus Gaminimas: Cukinijas nulupam, perpjaunam per pusę, išimam minkštimą ir supjaustom norimais gabaliukais. Į indelius dedam lauro lapų, pipirų, krap�..
Recepto vertinimas:
Marinuotos šparaginės pupelės Ingridientai: 1 stiklinė 9% acto, 2 stiklinės vandens, 1 stiklinė cukraus, 2 šaukštai druskos, krapų, lauro lapų, pipirų. Gaminimas Pupeles pavirti 10 - 15 minučių. Į stiklainius dėti lauro lapus, krapų, pipirų, sudėti pupeles. Išvirti marinat..
Recepto vertinimas:
MARINUOTOS KRIAUŠĖS Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 3kg. gražių, neprinokusių kriaušių, 1kg. cukraus, 1/2l. acto, keletas gvazdikėlių ir truputį cinamono. Gaminimas: Kriaušes nulupti, supjaustyti į 4 dalis, išpjauti sėklalizdžius. Cukrų užpilti actu, dviem stiklinėmis vandens, į..
Recepto vertinimas:
Citrinų sultyse marinuotos vištų krūtinėlės
Citrinų sultyse marinuotos vištų krūtinėlėsIngridientai:2 vištų krūtinėlių,2 citrinų sulčių,0.5 šaukštelio cukraus,0.5 šaukštelio druskos,4 šaukštų virinto vandens,maltų pipirų,aliejaus..
Recepto vertinimas: