Krevetės, marinuotos su laimų sultimis

Ingridientai:
16 neluptų ir nevirtų tigrinių krevečių,
2 laimai,
2 šaukštai alyvuogių aliejaus,
2 skiltelės česnako.
Gaminimas
Laimus nulupame, išspaudžiame sultis ir sutarkuojame žieveles. Česnako skilteles sugrūdame. Į didelį nemetalinį dubenį supilame laimų sultis, suberiame tarkuotas jų žieveles, sudedame grūstą česnaką ir krevetes, įpilame 2 šaukštus alyvuogių aliejaus. Pagardiname, sumaišome ir marinuojame apie 30 minučių.

Susmeigiame krevetes ant iešmų ir kepame šašlykinėje 10 minučių, kartkartėmis apversdami. Tiekiame su majonezu, pagardintu šviežiais bazilikais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!