20 rezultatų ieškant "kurio"
Šveicariškas kumpio plokštainis
Šveicariškas kumpio plokštainis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Tešla: * 3 puodeliai miltų; * 2 valg. šaukštai cukraus; * ½ arb. šaukštelio druskos; * ¼ puodelio linų sėmenų; * 1 valg. šaukštas mielių; * 1 puodelis vandens; * ¼ puodelio garstyčių miltelių; Įdaras: * 2 val..
Recepto vertinimas:
Riešutiniai ledai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 500ml pieno 190g cukraus 1 šaukštas kukurūzų miltų 375ml kondensuoto pieno 2 šaukštai kapotų pistacijų 2 šaukštai kapotų migdolų 2 šaukšteliai rožių vandens (ar kitokio, kurio galima nusipirkti parduotuvėse) Išeiga: 1,0 l ledų G..
Recepto vertinimas:
Vaisių kisielius Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 porcijos1/2 stiklinės aviečių, serbentų ar obuolio,šaukštelis cukraus,šaukštelis krakmolo,3/4 stiklinės vandens. Gaminimas: Uogas nuplaukite, nulupkite obuolio žievelę, užpilkite vandeniu, įberkite cukraus ir virkite. Vaisius susmulkin..
Recepto vertinimas:
Virta višta su majonezu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 nedidelė višta, 1,5 litro vandens, 200 g prieskoninių daržovių, lauro lapelis, pipirų, druskos, 1 stiklinė majonezo Gaminimas: Nuvalykite vištą, ištrinkite druska ir dėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite ant silpnos ..
Recepto vertinimas:
Pomidorų ir grybų apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 7 pomidorai, 0,5 l virtų grybų, 1 svogūnas, 100 g lašinių, pusė batono, 2 šaukštai sviesto, 3 kiaušiniai, 6 šaukštai pieno, 1 šaukštas miltų, druskos, pipirų. Gaminimas: Pomidorus supjaustyti. Grybus susmulkinti, pakep..
Recepto vertinimas:
Naminiai sausainiai Ingridientai: 300 gramų margarino 250 gramų miltų 200 gramų cukraus 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus 1 kiaušinis Gaminimas Sutarkuokite sviesta burokų tarka, Supilkite miltus, kepimo miltelius, kiaušinį, ..
Recepto vertinimas:
Kalėdinis namelis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Tešla 300 g margarino 500 ml cukraus 100 ml medaus 1 šaukštas imbiero 2 šaukštai cinamono 2 šaukšteliai gvazdikėlių 2 šaukšteliai kardamono 1 šaukštas sodos 200 ml vandens 1,5 - 2 kg miltų Glajus trijų kiaušinių baltymai cukraus..
Recepto vertinimas:
Blynai su obuoliais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.6 stiklinės miltų, 2.4 stiklinės pieno, mielių, druskos, šaukštelis cukraus, 3.0,5 šaukšto sviesto, 4.3 kiaušiniai, obuolių. Gaminimas: Miltai sumaišomi su šiltu pienu ir mielėmis, ir pastatomi, kad iškiltų. Po kurio laiko pri..
Recepto vertinimas:
Mušti suktinukai (zrazai) Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 1.4—5 antrekoto pusgaminiai, arba 500 g jautienos minkštimo, 2.druskos, pipirų, 3.40 g riebalų, 4.1 svogūnas, 5.1 morka. Padažui: 6.1—2 šaukštai miltų, 7.skysčio, kuriame buvo troškinama mėsa, 8.100 g grietinės. Įdar..
Recepto vertinimas:
Liežuvis arba mėsa drebučiuose
Liežuvis arba mėsa drebučiuose Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.300 g virto liežuvio arba mėsos, 2.300 g mėsos sultinio, 3.10- 12 g želatinos, 4.morkų, 5.pomidorų, 6.žalumynų. Gaminimas: Želatiną brinkinti 20—30 minučių šaltame vandenyje, paskui ją ištirpinti karštame skai..
Recepto vertinimas:
Jautienos kepsnys (rostbifas) Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.1 kg jautienos filė arba nugarinės, 2.50 g riebalų, 3.druskos, pipirų, 4.30 g sviesto, 5.krienų, 6.vandens Gaminimas: Nuo mėsos nugramdyti plėves, įtrinti ją druska, pipirais ir palaikyti 30 minučių. Paskui apkepinti keptuv�..
Recepto vertinimas:
Keptas jautienos vyniotinis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 kg jautienos minkštimo, 2.druskos, pipirų,3. 50 g riebalų, 4.1 morka, 5.1 svogūnas. Padažui: 6.1 šaukštas miltų, 7.100 g grietinėlės, aštraus padažo arba raudonojo rūgštaus vyno. I įdarui: 8. smulkiai sukapotas svog�..
Recepto vertinimas:
Piene virtas karpis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kg karpio, 2.2-3 morkos, 3.1-2 svogūnai, 4.1 l pieno, ryšulėlis žalių arba džiovintų saliero lapelių, kmynų, druskos, keli malti kvapieji pipirai Gaminimas: Išvalytas, nuplautas ir nusausintas karpis supjaustomas vienodo dydžio ..
Recepto vertinimas:
Šveicariškas kumpio plokštainis
Šveicariškas kumpio plokštainis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešla: 3 puodeliai miltų; 2 valg. šaukštai cukraus; ½ arb. šaukštelio druskos; ¼ puodelio linų sėmenų; 1 valg. šaukštas mielių; 1 puodelis vandens; ¼ puodelio garstyčių miltelių; Įdara..
Recepto vertinimas:
Rauginti kopūstai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 10kg kopūstų, 200g druskos, 1kg morkų, 200g cukraus. Gaminimas: Ilgam laikymui raugiami vėlyvųjų veislių baltagūžiai kopūstai. Vasarinių veislių kopūstuose mažiau cukraus ir jie vandeningesni. Parenkamos ba..
Recepto vertinimas:
Svočios pyragas (karvojus)Ingridientai:1/2kg miltų, l/2 stiklinės pieno ar grietinėlės, 150 g mielių, 10 trynių, 350 g cukraus, 350 g sviesto, 2 pakeliai vanilinio cukraus, 2 citrinų žievelės, 3 stiklinės razinų, 10 g druskos.Gaminimas Tešla paruošiama kaip pagerintam pyragui, ..
Recepto vertinimas:
Biržietiškas vaflinis tortasIngridientai:700g vaflių, 1/2 kg sviesto, 300 g miltinio cukraus, 200 g kondensuoto pieno, 600 g gero marmelado, 40 g kakavos, 1 citrina, vanilinio cukraus, 1 šaukštas konjako arba romo.Gaminimas Sviestas išsukamas, kad būtų purus. Sukant toliau, dalimis b..
Recepto vertinimas:
Kokteilis "Saulėlydis"Ingridientai:1. 70 ml vyšnių sirupo 2. 70 ml apelsinų sirupo 3. 70 ml degtinės 4. 3 gabaliukai ledo 5. papuošimui: kokteilinė vyšnia ir griežinėlis apelsinoGaminimas Į aukštą taurę sudėti ledo gabaliukus ir supilti vyšnių sirupą. Po to šaukšteliu per taurė..
Recepto vertinimas:
Piene virtas karpisIngridientai:1kg. karpio, 2-3 morkos, 1-2 svogūnai, 1l. pieno, ryšulėlis žalių arba džiovintų salierų lapelių, kmynų, druskos, keli malti kvapieji pipirai.Gaminimas Išvalytas, nuplautas ir nusausintas karpis supjaustomas vienodo dydžio gabalais. Kiekvienas jų ištrin..
Recepto vertinimas:
TIRAMISUIngridientai:6 porcijos500 g Maskarponės sūrio4 kiaušinių tryniai10 valgomų šaukštų cukraus4 valgomi šauštai amareto2 puodeliai stiprios espreso kavos4 arbatiniai šaukšteliai cukraus1 pokelis biskvitinių sausainių Sponge fingerskakavos (be cukraus) apibarstymuiGaminimas1. išvi..
Recepto vertinimas: