20 rezultatų ieškant "kopustas"
Lakštinių apkepas su lašišomis /Lasagne
Lakštinių apkepas su lašišomis /Lasagne Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 500 g lašišų filė 4 šaukštai citrinos sulčių 1 mažas garbanotasis kopūstas 2 šaukštai sviesto 2 šaukštai miltų 1 stiklinė sultinio 1 stiklinė pieno 1 citrinos žievelė 1 pakelis lak�..
Recepto vertinimas:
Sumuštinis Siurprizas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 baltagūžio kopūsto galva, 200 g fermentinio sūrio, 200 g rūkytos ar virtos dešros, 100 g virtos mėsos ir kumpio, agurkas, pomidoras, keletas ridikėlių, vynuogių kekė, obuolys. Gaminimas: Kopūstas, nuėmus pažeistus ir nešvarius ..
Recepto vertinimas:
Virta jautiena su daržovėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g jautienos, 3 morkos, ropė, kopūstas, 500 g bulvių, druskos, krapų. Gaminimas: Mėsą pasūdyti ir virti. Kai išvirs, įdėti nepjaustytą morką, supjaustytą ropę, kopūstą. Viską virti, o bulves virti atskirai. Išvirusi..
Recepto vertinimas:
Virta aviena su daržovėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 600 g avienos, griežtis, 4 morkos, kopūstas, 7 bulvės, svogūnas. Gaminimas: Avienos gabalą virti vandenyje. Baigiant virti, įdėti nepjaustytą morką, supjaustytą griežtį, kopūstą ir bulves. Išvirusią avieną supjaustyti, su..
Recepto vertinimas:
Veršiena su daržovėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 600 g veršienos, 2 stiklinės vandens, poras, 4 morkos, kopūstas, stiklinė supjaustytų ankštinių pupelių, stiklinė žirnių, druskos, 2 šaukštai sviesto. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, sudėti į puodą su vandeniu ir virti. Vėlia..
Recepto vertinimas:
Vištiena su daržovėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 750 g vištienos, 1 l vandens, poras, 5 morkos, stiklinė žirnių, kopūstas, 200 g pupelių, petražolės šaknis, gabalėlis saliero, druskos, krapų. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, sudėti į verdantį vandenį ir virti. Vėliau sudėti ..
Recepto vertinimas:
Virta kalakutiena su daržovėmis
Virta kalakutiena su daržovėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 750 g kalakutienos, 1 l vandens, poras, 5 morkos, stiklinė žirnių, kopūstas, 200 g pupelių, petražolės šaknis, gabalėlis saliero, druskos, krapų. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, sudėti į verdantį vandenį ir virti. Vėlia..
Recepto vertinimas:
Siurprizas (sumuštinis)Ingridientai: 1 baltagūžio kopūsto galva 200 g fermentinio sūrio 200 g rūkytos ar virtos dešros 100 g virtos mėsos ir kumpio agurkas pomidoras keletas ridikėlių vynuogių kekė obuolys Gaminimas: Kopūstas, nuėmus pažeistus ir nešvarius lapus, n..
Recepto vertinimas:
Apkeptos daržovės Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 gr įvairių daržovių Pvz.: Plonos išilginės svogūnų skiltelės Morkų šiaudeliai Pievagrybių griežinėliai Smulkiai pjaustytas kopūstas Mažos brokolio galvelės Raudonosios paprikos šiaudeliai Pupelių daigai Kepimui: 4 šaukštai ..
Recepto vertinimas:
Daržovių mišrainė 2 Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2—3 kaliaropės, 1 žiedinis kopūstas, 1—2 pomidorai, 1 agurkas, salotų lapelių, 200 g grietinės, pipirų, druskos, garstyčių Gaminimas: Nuluptos ir nuplautos kaliaropės išverdamos kiek. pasūdytame vandenyje. Išimtos iš vand..
Recepto vertinimas:
Daržovių kepsneliaiIngridientai: Įvairių virtų daržovių apie 500-600gr: (morkos, kopūstas, svogūnas, salieras, žirneliai, česnakas ir t.t.) prieskonių pagal norą (pipirai, petražolės, kukurma, krapai ir t.t.) 1 kiaušinis manų kruopos (0,5-1 stiklinė) Gaminimas: Daržove..
Recepto vertinimas:
Tuno salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Salotų lapai arba Pekino kopūstas, 2 kietai virti kiaušiniai, indelis tuno augaliniame aliejuje, pomidoras, agurkas prieskonių, alyvuogių aliejaus Gaminimas: Salotas nuplauti ir supjaustyti. Pomidorą,agurką supjaustyti plonomis juostelėmis. Kia..
Recepto vertinimas:
Gūžinių baltųjų kopūstų sriuba su grybais
Gūžinių baltųjų kopūstų sriuba su grybais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 kopūstas, 200 – 300 g grybų, 1 morka, 1 svogūnas, 2 šaukštai sviesto, 4 – 6 bulvės, 2 šaukštai pomidorų tyrės, 2 l mėsos sultinio, pipirų, 2 lauro lapai, druskos. Gaminimas: Kopūstą supjaustyti,..
Recepto vertinimas:
Pieniška gūžinių baltųjų kopūstų sriuba
Pieniška gūžinių baltųjų kopūstų sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kopūstas, 2 morkos, 1 salieras, 5 – 6 bulvės, 1 šaukštas sviesto, 1 l pieno, druskos. Gaminimas: Kopūstą, morkas, salierą ir bulves supjaustyti. Daržoves, užpylus vandeniu ir pridėjus sviesto išvirti: p..
Recepto vertinimas:
Gūžinių baltųjų kopūstų sriuba
Gūžinių baltųjų kopūstų sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kopūstas, 1 morka, 1 petražolės šaknis, 1 svogūnas, 1,5 šaukšto sviesto, 2 šaukštai pomidorų tyrės, 2 l mėsos sultinio, 0,5 stiklinės grietinės, 1 šaukštas miltų, 2 lauro lapeliai, pipirų, druskos, džiovintos ..
Recepto vertinimas:
Sveikatos salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.Žalias burokėlis, obuolys,2.morka (lygiomis dalimis), 3.česnakas, 4.petražolė, 5.salieras, 6.svogūnų laiškų, 7.kopūstas, krienų, 8.šaukštelis medaus, aliejaus Gaminimas: Daržoves sutarkuoti (kopūstą supjaustyti) ir gerai išmaišyti..
Recepto vertinimas:
Sumuštinis „Siurprizas“ Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kopūstas, 2.200 g fermentinio sūrio, 3.200 g virtos dešros, 4.100 g virto kumpio, agurkas, pomidoras, keletas ridikėlių, kekė vynuogių, obuolys. Gaminimas: Kopūstas nuplaunamas, lygiu pjūviu nupjaunama apačia. Taip ..
Recepto vertinimas:
Sumuštinis "Siurprizas" Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 baltagūžio kopūsto galva, 200 g fermentinio sūrio, 200 g rūkytos ar virtos dešros, 100 g virtos mėsos ir kumpio, agurkas, pomidoras, keletas ridikėlių, vynuogių kekė, obuolys. Gaminimas: Kopūstas, nuėmus pažeistus i..
Recepto vertinimas:
Balandėliai su morkų įdaru ir grybų padažu
Balandėliai su morkų įdaru ir grybų padažuIngridientai:1 nedidelis kopūstas; 1 svogūnas; 3 skiltelės česnako; 2 morkos; Druska ir pipirai. Padažui: 1 svogūnas; Sauja džiovintų grybų; 1 stiklinė miltų; 1 stiklinė pieno; Druskos ir pipirų; Krapų.Gaminimas Pasūdytame vandenyje i�..
Recepto vertinimas:
SkanumelisIngridientai:pekino kopustas, poras majonezas, universalus prieskoniai.GaminimasPekino kopustą ir porą supjaustyti sumaišyti su mojonezu ir prieskoniais. (rita)..
Recepto vertinimas: