20 rezultatų ieškant "kepti gruzdai"
Graikiniai riešutai su saldžiarūgščiu padažu -tian-suan-he-tao
Graikiniai riešutai su saldžiarūgščiu padažu -tian-suan-he-tao Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 150 g graikiškų riešutų 2 griežinėliai konservuoto ananaso 1 žaliasis pipiras 2 raudonieji pipirai Prieskoniai 150 g miltų 1 šaukštas kukurūzų miltų 1 šaukštas kepimo miltelių �..
Recepto vertinimas:
Kepti pomidorai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250 g pomidorų, 20 g sviesto, 4 g druskos, truputis pipirų. Gaminimas: Pomidorus parpjaukite skersai pusiau, pabarstykite druska, pipirais ir dėkite į įkaitintą keptuvę, pakepinkite. Paskui apverskite pridėkite sviesto ir iškepkite pilnai. Po..
Recepto vertinimas:
Grybų apkepas su grietinės padažu
Grybų apkepas su grietinės padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g šviežių grybų, 2 šaukštai sviesto arba aliejaus, druskos. Padažui: 3 šaukštai miltų, 1 stiklinė grybų sultinio, 1 stiklinė grietinės, 2 kiaušiniai, 2 šaukštai maltų džiūvėsėlių. Gaminimas: Šviežius g..
Recepto vertinimas:
Briedžiukai, kepti grietinės padaže
Briedžiukai, kepti grietinės padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 600 g šviežių briedžiukų, druskos, 3 šaukštai sviesto, 1 šaukštas miltų, 200 g grietinės, 1 kiaušinis, 1 šaukštas petražolių lapelių, 2 šaukštai tarkuoto sūrio Gaminimas: Briedžiukus švariai nuplauti, supja..
Recepto vertinimas:
Kepti baravykai grietinės padaže
Kepti baravykai grietinės padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 600 g šviežių baravykų, 400 g bulvių, 2 svogūnai, 40 g sviesto, 1 šaukštas miltų, 1 stiklinė grietinės, druskos, pipirų, žalumynų. Gaminimas: Nuvalytus baravykus supjaustyti griežinėliais, bulves — kubeliais. Bul..
Recepto vertinimas:
Paniruoti kepti grybai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g šviežių grybų, druskos, muskato riešuto arba pipirų, 3 šaukštai miltų, 1 kiaušinis, 3 šaukštai maltų džiūvėsėlių, sviesto. Gaminimas: Grybų kepurėles nuvalyti, storesnes šiek tiek pasmulkinti, pabarstyti druska, muska..
Recepto vertinimas:
Kepti obuoliaiIngridientai: 4 nedidelių obuolių 8 džiovintų slyvų 1 a.š. cukraus 0,5 a.š. cinamono 0,5 a.š. medaus Gaminimas: Iš obuolių išpjauti sėklalizdžius ir kepti orkaitėje apie 10 minučių 100C laipsnių temperatūroje.Džiovintas slyvas susmulkinti smulkiais gabal..
Recepto vertinimas:
Kiauliena su spanguolių padažu
Kiauliena su spanguolių padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 260 g kiaulienos muštinio, 20 g miltų, 5 g aliejaus, 5 g sviesto, 30 g obuolių sulčių, 30 g vištienos sultinio, 25 g spanguolių, 10 g svogūnų laiškų, 6 g cukraus, prieskonių. Gaminimas: Į negilų dubenį suberti mil..
Recepto vertinimas:
Kaubojų kepsnys Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 125 g kiaulienos taukų, 1 šaukštas druskos, 1/2 šaukštelio maltų uoginių paprikų, 2 kg jautienos, 125 g sviesto, 100 ml acto pagardinto peletrūnais, 1 stiklinė raudonojo vyno, 50 g tarkuotų svogūnų, 2 šaukštai vorčesterio padažo. Gam..
Recepto vertinimas:
File prismaigstyta lašiniukų Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 kg jautienos filė, 100—200 g lašiniukų, druskos, pipirų, 60 g sviesto arba riebalų, 100 g grietinėlės Gaminimas: Nuo mėsos nugramdyti plėves, gausiai ją prismaigstyti lašiniukų, supjaustytų plonais pailgais gabalėl..
Recepto vertinimas:
Veršienos karbonadai su sūriu ir pomidorais
Veršienos karbonadai su sūriu ir pomidorais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.4 veršienos karbonadai po 150g 2.1/2 šaukštelio pipirų 3.2 šaukštai aliejaus 4.1 šaukštelis sviesto, druskos 5.250 g pomidorų 6.150 g sūrio su pelėsiais 7.1 šaukštelis sojų padažo 8.1/8 l grietinės..
Recepto vertinimas:
Tikras jautienos žlėgtainis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.250g svogūnų, 2.4 žlegtainiai po 150g, 3.1/2 šaukštelio pipirų, druskos, 4.2 šaukštai sviesto. Gaminimas: Svogūnus nulupti, supjaustyti žiedeliais ir kepti su 2 šaukšteliais aliejaus, kol gražiai pagels. Iškepusius s..
Recepto vertinimas:
Žuvis su citrina Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kg šaldytos žuvies, aliejaus kepti, miltų, 2.10 česnako laiškų, keletas citrinos skiltelių garnyrui, puodelis sultinio, druskos, pipirų, vienos citrinos sultys, 3.2 kiaušinio baltymai. Padažui: 4.1 citrinos sultis, 5.4 česnako la..
Recepto vertinimas:
Skanumėlis Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 4 kiaušiniai 1 st. vandens 100 g. sviesto, truputi druskos 1 st. miltų Pertepimui : 0,5 l. grietinėlės 0,5 l. grietinės cukraus, riešutų, augonų Gaminimas: sviestą, druską ir vandienį užvirinti berti miltus ir sukt..
Recepto vertinimas:
Sūrio kepsnys su špinatų padažu ir salotomis „Freese“
Sūrio kepsnys su špinatų padažu ir salotomis „Freese“Ingridientai:Kepsniui:30 g fermentinio sūrio1 kiaušinio 30 g duonos džiūvėsėlių 20 ml aliejaus (kepti)5 g salotų „Freese“ (papuošti)Padažui:50 g šaldytų špinatų 30 g ropinių svogū..
Recepto vertinimas:
Višta ispaniškaiIngridientai:4 vištos šlaunelės, 2 paprikos ankštys (gali būti konservuotos), 4 pomidorai, kiaušinis, 1 kg bulvių, maltų džiūvėsėlių, maltos paprikos, cayenne pipirų, pipirų, druskos.Gaminimas Šlauneles nuplauti, gerai nusausinti, įtrinti druska ir pipira..
Recepto vertinimas:
Grilyje keptas meksikietiškas kepsnys
Grilyje keptas meksikietiškas kepsnysIngridientai:2 skiltelės česnako, 5 šaukštai alyvuogių aliejaus, 1 šaukštelis maltos saldžiosios paprikos, 4 kiaulienos šonkauliai, 4 bulvės, 4 kukurūzų burbuolės, 4 šaukštai sviesto, 4 pomidorai, 2 kuokšteliai petražolių arba koriandro, ..
Recepto vertinimas:
Morkų ir porų pyragas (Ramunės)
Morkų ir porų pyragas (Ramunės)Ingridientai:125 g sviesto, 4 įstrižai supjaustytų porų, 1 - 2 šaukštų cukraus, 450 g išilgai ketvirčiais supjaustytų morkų, 350 g sluoksniuotos tešlos, 1 suplakto kiaušinio, 1 mažos taurės sauso vyno.Gaminimas Didelėje keptuvėje ( kurioje kepti nr..
Recepto vertinimas:
Morkų ir porų pyragas (Ramunės)
Morkų ir porų pyragas (Ramunės)Ingridientai:125 g sviesto, 4 įstrižai supjaustytų porų, 1 - 2 šaukštų cukraus, 450 g išilgai ketvirčiais supjaustytų morkų, 350 g sluoksniuotos tešlos, 1 suplakto kiaušinio, 1 mažos taurės sauso vyno.Gaminimas Didelėje keptuvėje ( kurioje ke..
Recepto vertinimas:
KEPTI OBUOLIAI SU ĮDARUIngridientai:1kg didelių rūgščių obuolių250g neriebaus faršo1 svogūnas1 šaukštas sviestoGaminimasSvogūnus sukapoti ir kepti svieste, kol taps permatomi. Į keptuvę sudėti faršą, išmaiš..
Recepto vertinimas: