17 rezultatų ieškant "kepenu guliasas su padazu"
Kepenimis įdarytos bulvės Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 10 bulvių, 500 g kepenų, 2 svogūnai, 0,5 stiklinės grietinės, 1 kiaušinis, pipirai, druska. Gaminimas: Nuplautas bulves apvirkite pasūdytame vandenyje, nupjaukite vieną galą ir išskobkite vidų. Supjaustytas kepenis ir svogūną ..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir kepenų paštetas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 4 – 5 virtos bulvės, 0,5 kg. jautienos kepenų, 100 g. lašinių, 2 morkos, 2 svogūnai, 50 g. sviesto, 1 kiaušinis, malti kalendrų grūdeliai, pipirai, druska. Gaminimas: Kepenis išmirkykite ir, nulupę plėves, stambiai supjaust..
Recepto vertinimas:
Kepenėlių apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g kepenų, 300 g virtų bulvių, 200 g svogūnų, 3 kiaušiniai, 300 g grietinės, 3 šaukštai aliejaus, šaukštelis mairūno, druskos, pipirų. Gaminimas: Kepenėlės supjaustyti kubeliais. Svogūnus supjaustyti ir pakepinti. Grietinę išp..
Recepto vertinimas:
Keptas jautienos vyniotinis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 kg jautienos minkštimo, 2.druskos, pipirų,3. 50 g riebalų, 4.1 morka, 5.1 svogūnas. Padažui: 6.1 šaukštas miltų, 7.100 g grietinėlės, aštraus padažo arba raudonojo rūgštaus vyno. I įdarui: 8. smulkiai sukapotas svog�..
Recepto vertinimas:
Raudonos saldžiosios paprikos ir dilgėlių salotos
Raudonos saldžiosios paprikos ir dilgėlių salotosIngridientai:4-5 raudonos saldžiosios paprikos, 1 morka, 6-7 šaukštai sukapotų jaunų dilgėlių lapų, 1 šaukštas sukapotų mėtų lapų, 3-4 šaukštai aliejaus, 1 šaukštas citrinų sulčių, maltų pipirų, druskos. Gaminimas Papriką n..
Recepto vertinimas:
Kepeninė dešraIngridientai:1 kg kiaulės kepenų, širdis, inkstai, liežuvis, 0,5kg lašinių, lauro lapelių, pipirų, druskos. Gaminimas Šaltame vandenyje išmirkytos kepenys supjaustomos riekelėmis, nuplikomos ir palaikomos 15-20min tame vandenyje. Paruošti inkstai gerai išplaunami ir ap..
Recepto vertinimas:
Kepenų paštetasIngridientai:0,5kg veršio kepenų, 0,5kg veršienos, 400g šviežių lašinių arba riebios kiaulienos, 2 kiaušiniai, 100g pyrago, 3-4 svogūnai, 1 morka, 1 salieras, 1 poras, muskato riešuto, pipirų, druskos.Gaminimas Lašiniai arba riebi kiauliena, veršiena supjaustoma nedid..
Recepto vertinimas:
Suvalkietiški muštiniaiIngridientai:600g jautienos, druskos, prieskonių, 1 kiaušinis, džiūvėsėlių pavoliojimui, 1/2 citrinos, sviesto ar taukų kepimui ir užpylimui. Įdarui: 100 g kepenų, 2 svogūnai, 20 g sviesto svogūnams pakepinti, prieskonių (pipirų, kmynų), druskos.Gam..
Recepto vertinimas:
Troškintos veršelio kepenysIngridientai:700g. veršelio kepenų, 150 g lašinukų (nebūtinai), 40 g riebalų, 2 šaukštai miltų, 2 šaukštai grietinės, prieskoninių daržovių, prieskonių, druskos, 1/2 stiklinės vyno (nebūtinai).Gaminimas Kepenys 1—2 val. pamirkomos piene ..
Recepto vertinimas:
Suvalkietiškai įdaryti veršienos kepsneliai
Suvalkietiškai įdaryti veršienos kepsneliaiIngridientai:600 g veršienos nugarinės, prieskonių, druskos, 1 kiaušinis ir džiūvėsėlių apvoliojimui, 1 citrina, 40 g riebalų kepimui, 1 stiklinė riešutų padažo (žiūrėti "Padažai"), Įdarui: 200 g veršelio kepenų, 40 g sviesto..
Recepto vertinimas:
Kalakutas su pievagrybiaisIngridientai:Kalakutas (apie 3 kg), 100 g veršienos, 100 g kiaulienos, 200 g pievagrybių, po 150 g lašinių, galvijų kepenų.Gaminimas 100 g pievagrybių supjaustyti mažais skrituliukais ir pakišti juos kalakutui po oda. Iš lašinių, galvijų kepenų ir grybų ..
Recepto vertinimas:
Įdarytas kalakutasIngridientai:Vidutinio dydžio kalakutas, 400-500 g jaučių kepenų, 5-6 riekelės baltos duonos, 0,5 stiklinės pieno, 100 g sviesto, 5 kiaušiniai, druskos, pipirų.Gaminimas Kalakutą gerai nuplauti, išdžiovinti ir įtrinti druska. Kepenis nuplauti, supjaustyti gabal..
Recepto vertinimas:
Veršienos kepenysIngridientai:800 g veršienos kepenų, 2 morkos, 1 svogūnas, saliero šakelė, ryšulėlis žalumynų, 2 šaukštai tirštos grietinės, 0,5l. balto sauso vyno, 3 šaukštai vyno acto, 50 g sviesto, 2 šaukštai aliejaus, druskos, pipirų.Gaminimas Nuvalytas daržoves ..
Recepto vertinimas:
Kepenėlių paštetasIngridientai:100 g veršienos ar kitokių kepenų, 1 svogūno, 2 šaukštų sviesto, 1 kiaušinio, 1 morkos.Gaminimas Kepenėles gerai nuplauti, supjaustyti gabaliukais ir pakepti su sviestu ir svogūnais. Išvirti kiaušinį, morką. Kepenėles, morką ir kiaušinį sumalt..
Recepto vertinimas:
Jaučio kepenėlių užkandėlėIngridientai:300 g. jaučio kepenų, 200 ml pieno, 2 kiaušiniai, 60 g. manų kruopų, 1-2 šaukštai krakmolo, žiupsnelis šviežių smulkintų krapų, maltų juodųjų pipirų, druskos, aliejaus kepti.Gaminimas Kepenis nuvalome, nuplauname ir nusausiname. Supjaust..
Recepto vertinimas:
Jautienos kumpis, įdarytas kepenėlėmis
Jautienos kumpis, įdarytas kepenėlėmisIngridientai:1 kg. jautienos kumpio, 400 g. jaučio kepenų, 100 g. svogūnų arba porų, 200 g. kiaulės lašinių, kiaušinis, 100 g. batono, 100 ml. pieno, maltų juodųjų pipirų, druskos, aliejaus kepti.Gaminimas Jaučio kepenis nuplauname, nupjauname ..
Recepto vertinimas:
Kepenu ir silkes paštetasIngridientai:1 kg kepenų, 200 g svogūnų, 300 g silkės, riebalų, papuošimui - virtas kiaušinis, česnakasGaminimasApvirtas kepenis sumalti su žaliais svogūnais. Į šią masę įdėti vištos ar..
Recepto vertinimas: