20 rezultatų ieškant "kapareliu"

Baltojo vyno marinatas paukštienai ir žuviai

Baltojo vyno marinatas paukštienai ir žuviai Sudėtingumas: 1 Ingridientai:  5 šaukšteliai maltų džiovintų peletrūnų (estragonų) 1 stiklinė sauso baltojo vyno 3 šaukštai aliejaus 1 šaukštas kaparėlių (arba aštriai marinuotų smulkintų agurkų) 3 šaukštai baltojo vyno acto ..

Recepto vertinimas: 0

Silkė su pomidorų padažu

Silkė su pomidorų padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 6 porcijosSudedamosios dalys6 marinuotos silkės filėSilkės marinatas100 ml 12 proc. acto150 ml vandens100 ml cukraus1 svogūnas10 maltų juodųjų pipirųPadažas100 ml pomidorų tyrės100 ml cukraus50 ml kepamojo aliejaus2 skiltelės �..

Recepto vertinimas: 0

Menkė su kopūstais

Menkė su kopūstais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g menkės, 1 kg kopūsto, 2 rauginti agurkai, 4 šaukštai pomidorų tyrės, 2 svogūnai, 50 g juodųjų alyvų, 50 g kaparėlių, sviesto, džiūvėsėlių, šaukštas miltų, šaukštas tarkuoto fermentinio sūrio, 2 citrinos griežinėliai,..

Recepto vertinimas: 0

Kalakutas

Kalakutas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.Didelis kalakutas, 2.0,5 šaukštelio smulkinto muskato, gvazdikėliai, imbieras, garstyčių milteliai juodieji ir raudonieji pipirai, cinamonas, 3.100 g 30 % riebumo grietinės, 4.50 g aliejaus, 5.30 g sojos padažo. Įdarui: džiovintos ..

Recepto vertinimas: 5

Pikantiškas tuno paštetas su juodųjų ir žaliųjų alyvuogių tyre „Tapenada“

Pikantiškas tuno paštetas su juodųjų ir žaliųjų alyvuogių tyre „Tapenada“Ingridientai:Tuno paštetui: 160 g konservuoto tuno 20 g minkšto sviesto40 g 9% varškės5 g konservuotų kaparėliųdruskosmaltų juodųjų pipirųAlyvuogių tyrei „Tapenada“:..

Recepto vertinimas: 2

Vištiena su riešutais

Vištiena su riešutaisIngridientai:800 g vištienos filė, stiklinė kedrų riešutų, keli šaukštai miltų, 5 šaukštai augalinio aliejaus, 2 stiklinės sauso baltojo vyno, 5 šaukštai kaparėlių, 8 šaukštai citrinų sulčių, 100 g sviesto, stiklinė auksinių razinų, pagal skonį druskos..

Recepto vertinimas: 0

Paprikų vyniotiniai su tunu ir ančiuviais(Ramunės)

Paprikų vyniotiniai su tunu ir ančiuviais(Ramunės)Ingridientai:4 spalvotos paprikos, 1 valg. šaukštas alyvuogių aliejaus, Rupi druska. Įdarui: 400 g tunų konservų savo sultyse, 2 smulkiai supjaustytos ančiuvių filė, 1,5 valgomojo šaukšto kaparėlių, 1 valgomasis šaukštas obuolių a..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiškas užkandis

Pikantiškas užkandisIngridientai:400 g. jautienos filė, kiaušinio trynys, citrinos sulčių, 2 svogūnai, druskos, 100 g. kapotų kaparėlių be kotelių, po šaukštą susmulkintų krapų ir petražolių, maltų juodųjų pipirų.Gaminimas Jautienos filė nuplauname, nusausiname ir sumalame. S..

Recepto vertinimas: 0

Nicos salotos I

Nicos salotos IIngridientai:4 porcijoms: 4 kiaušiniai 4 supjaustytos kubeliais baltos duonos riekės 250 g perpjautų pusiau šparaginių pupelių 250 g pomidorų riekelėmis 2 nusausintų susmulkintų ančiuvių filė 1 pagalėliais supjaustytas raudonasis pipiras 1 valg. š. nusausintų sūdytų..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių salotos su juodosiomis alyvuogėmis

Daržovių salotos su juodosiomis alyvuogėmisIngridientai:4 porcijoms: 3 nuluptos ir supjaustytos kubeliais didelės bulvės; 3 artišokai; 2 nuluptos ir supjaustytos kubeliais didelės morkos; 150 g šviežių ar sušaldytų žirnelių; 125 g supjaustyto kubeliais švelnaus sūrio; Druska ir ką ..

Recepto vertinimas: 0

Kviečių salotos su pomidorais, kukurūzais ir kaparėliais

Kviečių salotos su pomidorais, kukurūzais ir kaparėliaisIngridientai:4-6 porcijoms: 500 g kviečių (galima naudoti ir miežius); 24 pusiau perpjauti vynuoginiai pomidorai; 125 g konservuotų kukurūzų; 2 valg. š. kaparėlių savo sūryme; 2 nedideli riekelėmis supjaustyti svogūnai; 1 arb. ..

Recepto vertinimas: 5

Kepta sardinių filė

Kepta sardinių filėIngridientai:4 porcijoms: 1 valg. š. alyvuogių aliejaus; 170 g sardinių filė; 2 nedideliais gabalėliais supjaustyti pomidorai; ½ kubeliais supjaustytas žaliasis ankštinis pipiras; 1 arb. š. susmulkintų kaparėlių; 2 arb. š. pomidorų padažo; 1 sutraiškyta česna..

Recepto vertinimas: 0

Tacos su mėsos faršu (Tacos de carne molida)

Tacos su mėsos faršu (Tacos de carne molida)Ingridientai:2 maži pomidorai; 1 svogūnas; ½ arb. š šviežių mėtų; ½ valg. š kaparėlių; 8 žaliosios, paprika įdarytos alyvuogės; 2-3 valg. š. kukurūzų aliejaus arba kitokių riebalų; 250-300 g jautienos faršo; Druska; Pipirai; Â�..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies salotos (Ensalada de pesado)

Žuvies salotos (Ensalada de pesado)Ingridientai:4 porcijoms: ½ mažos salotų gūžės; 3 maži pomidorai; 2 česnakų laiškai; 500 g virtos žuvies be kaulų; 4 arb. š. kaparėlių. Padažui: 1 ryšulėlis šviežių kalendrų; 1 mažas baltasis svogūnas; 1-2 česnako skiltelės; 2 prinok..

Recepto vertinimas: 0

Salotos su krevetėmis ir cukinijomis

Salotos su krevetėmis ir cukinijomisIngridientai:6 porcijos 1 žiupsnelis šafrano, 30 ml (2 šaukštai) karšto vandens, 2 citrinos, 6 skiltelės česnako, 60 ml (4 šaukštai) baltojo vyno acto, 250 ml alyvuogių aliejaus, 60 ml (4 šaukštai) kaparėlių, 500 g cukinijų, 18 neišlukštentų di..

Recepto vertinimas: 0

Salotos su krevetėmis ir grybais

Salotos su krevetėmis ir grybaisIngridientai:6 porcijos 3 citrinos, 6 česnako skiltelės, 60 ml (4 šaukštai) baltojo vyno acto, 250 ml alyvuogių aliejaus, 60 ml (4 šaukštai) kaparėlių, 18 neišlukštentų didžiųjų krevečių, 375 g jaunų grybų, druskos, petražolės šakelė.Gaminimas..

Recepto vertinimas: 0

Žuvis su krevetėmis (Minilla de pescado)

Žuvis su krevetėmis (Minilla de pescado)Ingridientai:1 baltas svogūnas; 2 laiškiniai česnakai; 3 pomidorai; 1 žaliosios paprikos ankštis; 2 konservuotos aitriosios paprikos (chiles jalapeños); 3-4 valg. š. aliejaus; 250 g virtos žuvies; 250 g virtų ir lukštentų krevečių; 1 valg. š...

Recepto vertinimas: 0

Žuvis, paruošta verakrusietiškai (Pescado a la veracruzana)

Žuvis, paruošta verakrusietiškai (Pescado a la veracruzana)Ingridientai:1 išdarinėtas raudonasis rifų ešerys arba jūros ešerys (apie 1,8 kg svorio); 1 citrina; 2 šakelės petražolių. Pirmajam padažui: 1,5 kg pomidorų; 2 baltieji svogūnai; 4 česnako skiltelės; 15 paprika įdarytų ..

Recepto vertinimas: 0

KAPARĖLIŲ PADAŽAS

KAPARĖLIŲ PADAŽASIngridientai:1,5 šaukšto kaparėlių0,5 l žuvies sultinio0,5 stiklinės sauso balto vyno2 kiaušinio tryniaidruskosGaminimasKaparėlius sutrinti ir supilti į žuvies sultinį. Supilti vyną ir pasūdyti. Gerai i&..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena su kaparėlių padažu

Jautiena su kaparėlių padažuIngridientai:4 gabaliukų jautienos su spranduku po 150g, druskos,maltų pipirų, aliejaus,2 šaukštų miltų,maltos paprikos,stiklinė tirpaus jautienos sultinio,150g grietinės,1 svogūno,1 poras,1 morka,1 šk. sviesto,1 šk. kaparėlių,1-2 šk. citrinos sulčių.G..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: kapareliu