21 rezultatų ieškant "kaip"
Pustutės spurgutės Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 0.5 kg varškės 1 stiklinės cukraus 4 kiaušiniai 3-4 stiklinės miltų1-2 šaukšteliai sodos Apibarstymui cukraus pudros Pustutėms spurgutėms virimui aliejaus!!!! :) Gaminimas: Viska sumetam i viena bliud..
Recepto vertinimas:
Bulviniai blynai su žuvimi Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Žuvies file, bulvių, kiaušinio, prieskonių, svogūno, aliejaus kepimui. Gaminimas:Pirmiausia pasiruošiu žuvį: file pjaustau į 2-3 gabaliukus, apibarstau prieskoniai, pasūdau. Tada sutarkuoju bulves kaip tarkiniams blynams, per..
Recepto vertinimas:
Kuskusas su glazūruotais baklažanais
Kuskusas su glazūruotais baklažanais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: ½-1 baklažanas, supjaustytas 2x2 cm kubeliais (galima naudoti ir šparagines pupeles ar pievagrybių griežinėlius) 2 smulkiai pjaustyti askaloniniai česnakai arba 1 dl smulkiai pjaustyto svogūno 1-2 pjaustytos skiltelės ..
Recepto vertinimas:
Ceviche su ananasų sultimis Patiekalo šalis: Jungtinės Amerikos Valstijos Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 200 g lašišos 200 g baltos žuvies Arba 400 g mėsingos žuvies, pvz., juodalopės menkės, Menkės, juodžuvės Marinatui: 1 susmulkintas askaloninis česnakas arba laiškinis česnakas 1..
Recepto vertinimas:
Prancūziški svogūnaiIngridientai: 6 dideli svogūnai 1/4 litro pieno druskos maltų pipirų aliejaus Paruošimo būdas: Svogūnus supjaustyti griežinėliais , pamirkyti piene , pabarstyti pipirais ir druska . Virti kaip spurgas karštame aliejuje ar taukuose . Svogūnus valgyti kar�..
Recepto vertinimas:
Lašiša su baziliko sviestuReceptas keturiems lašišos steikams, dviems daliname kiekius per pusę. Ingridientai: 15 šviežių bazilikų lapelių 3 skiltelės česnako 1/4 arb.š. kajeno pipirų 125g nesūdyto sviesto keli lašai citrinų sulčių druskos ir pipirų Gaminimas: Ba..
Recepto vertinimas:
Blynai su cukinijaIngridientai 1 nedidelė cukinija 2 kiaušiniai 1 stiklinė pieno miltų 1 šaukštelis cukraus druskos aliejaus kepimui Gaminimas: Cukiniją sutarkuojam su bulvine tarka. Įmušame kiaušinius, supylame pieną , druskos pagal skonį, cukrų ,miltų dedame tiek,kad ..
Recepto vertinimas:
Daržovių kepsneliaiIngridientai: Įvairių virtų daržovių apie 500-600gr: (morkos, kopūstas, svogūnas, salieras, žirneliai, česnakas ir t.t.) prieskonių pagal norą (pipirai, petražolės, kukurma, krapai ir t.t.) 1 kiaušinis manų kruopos (0,5-1 stiklinė) Gaminimas: Daržove..
Recepto vertinimas:
Kuskusas su daržovėmis Ingridientai: Kuskuso 1 paprikos 1 nedidelės cukinijos 1 svogūno 1 /2 poro (arba nedidelis) 1 morkos 300g žiedinių kopūstų ar brokolio česnako baziliko druskos pipirų alyvuogių aliejaus kepimui Gaminimas: Išverdame kuskusą , paprastai ant dež..
Recepto vertinimas:
Viščiukas tanduri greituoju būdu
Viščiukas tanduri greituoju būdu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 2 asmenims reikės 1.500gr vištos galūnių (šlauneles, blauzdeles, sparneliai - kas ką mėgstat). 2.1 citrina nedidele. 3.125ml natūralaus jogurto. 4.4 skilteles česnako. išspaustos 5.2 šaukšteliai su kaupu tanduri pastos...
Recepto vertinimas:
Lydeka su krienais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.800 g lydekos, 2.0.75 l vandens, 3.2 arbatiniai šaukšteliai druskos, 4.8 bulvės, 5.3-4 krienų šaknys, 6.100 g sviesto, 7.300 g pieno, 8.1,5 šaukšto kvietinių miltų, 9.6 kartieji pipirai 10.6 kvapnieji pipirai. Gaminimas: Lydekas išdaryti..
Recepto vertinimas:
Įdaryta lydeka drebučiuose Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.1.5 kg lydekos, 2.2 riekelės pyrago, pieno pyragui sumirkyti, 3.2 svogūnai, 4.1 šaukštas sviesto, 5.2 kietai virti kiaušiniai, 6.12 kvepiančiųjų ir karčiųjų pipirų, 7.2 lauro lapeliai, druskos, 8.150 g prieskoninių darž..
Recepto vertinimas:
Trapi tešla picai II Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 200g pieno, 25g šviežių.mielių, 2 kiaušinių tryniai, 125g kamb. temp. sviesto, 3 arb. šaukšteliai cukraus, žiupsnelis sodos, ne daugiau kaip 700g miltų. Gaminimas: Šiltą pieną, mieles, trynius, sviestą, cukrų, druską išmaišome...
Recepto vertinimas:
Trinta kalafiorų sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: svogunas,česnakas, imbieras-pusė šaknelio, šaldytų kalafiorų pakelis, ( arba galvutė šviežio), 3-4 bulvės,grietinės Gaminimas: Paimti puodą su stroru dugnu ir jame aliejuje pakepinti svogūną, papjaustytą šesnaką ir imb..
Recepto vertinimas:
Plikytas pyragasIngridientai:1 kg miltų, l/2 stiklinės pieno, 30—40 g mielių, 50 g riebalų, 100 g cukraus, 1 kiaušinis, juodgrūdžių, 10 g druskos.Gaminimas Pusė miltų užplikoma verdančiu pienu ir gerai išplakama, kad nebūtų gumulėlių. Kai tešla praaušta iki 35°C, ..
Recepto vertinimas:
PakišuolisIngridientai:1kg miltų, 1/2l. pieno, 30g mielių, 10g druskos 100g cukraus, 2 tryniai, 50g riebalų, 300g rūkytų lašinių, 1 svogūnas, pipirų.Gaminimas Tešla paruošiama kaip pagerintam pyragui. Rūkyti lašiniukai supjaustomi kaip spirgučiams, įdedamas supjaustytas svogū..
Recepto vertinimas:
Ruginių miltų plokštainisIngridientai:300g persijotų stambiai maltų ruginių miltų, 1 stiklinė grietinės, 5 kiaušiniai, 100g sviesto, 300g cukraus, 1 šaukštelis sodos, 1 šaukštas prieskonių kaip meduoliams (cinamono, gvazdikėlių, kvepiančiųjų pipirų, muskato riešuto, imbier..
Recepto vertinimas:
Veršiena su šviežiomis slyvomis
Veršiena su šviežiomis slyvomisIngridientai:600 g veršienos, 6 slyvos, baziliko lapelių. Marinatas : 1 arb, šaukštelis druskos, 1/2 arb. šaukštelio cukraus, 1/2 stiklinės obuolių acto ( man vyno acte labiau patiko), 1 lauro lapelis, 5 pipirai ( 2juodieji, 3 kvepiantiej..
Recepto vertinimas:
Veršiena su šviežiomis slyvomis (Ramunės)
Veršiena su šviežiomis slyvomis (Ramunės)Ingridientai:600 g veršienos, 6 slyvos, baziliko lapelių. Marinatas : 1 arb. šaukštelis druskos, 1/2 arb. šaukštelio cukraus, 1/2 stiklinės obuolių acto (man vyno acte labiau patiko), 1 lauro lapelis, 5 pipirai (2 juodieji, 3 kvapnieji), 2 stikli..
Recepto vertinimas:
Kaip paruošti moliuskusIngridientai:Moliuskai, tekantis šaltas vanduo.Gaminimas Perkamos geldelės turi būti uždarytos. Tas, kurios patapšnojus atsiveria arba yra suskilusios, išmeskite. Prieš virdami nuo kiekvienos geldelės gerai peiliu nugemžkite visus polipus. Gremžkite kita geležtės..
Recepto vertinimas:
Dietiniai avižiniai sausainiai (Jūratės)
Dietiniai avižiniai sausainiai (Jūratės)Ingridientai:1 stiklinė rupiai maltų avižinių dribsnių; vandens; saujelė džiovintų vaisių. (patogu sumalti kavamale), vandens (tiek, kad tešla išeitų kaip blynams arba kaip skysta grietinė), saujelė džiovintų vaisių.Gaminimas Gautus rupi..
Recepto vertinimas: