Vištienos ir kumpio lazanija
Ingridientai:350 g lazanijos lakštų
450 ml bešamelio padažo
225 g virtos vištos, supjaustyta
225 g virto kumpio, supjaustyta
100 g pievagrybių, sukapota
6 laiškiniai svogūnai, supjaustyti
2 šaukštai kapotų šviežių petražolių
1 šaukštas kapoto šviežio šalavijo
druska, juodi pipirai
75 g tarkuoto sūrio
paprikos milteliai
25 g baltos duonos džiūvėsėlių
Jei reikia, apvirkite lazanijos lakštus. Ištepkite riebalais 30x20 cm kepimo formą ir įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.
Trečdalį bešamelio padažo atidėkite. Sumaišykite vištieną, kumpį, svogūnų laiškus, grybus, petražoles, šalaviją su likusiu padažu. Pagardinkite pagal skonį druska ir pipirais. Tada sluoksniuokite lazanijos lakštus su padažu kepimo formoje, ant viršaus turi būti lazanijos lakštas. Įmaišykite sūrį į atidėtą padažą ir jį užpilkite ant viršaus. Pabarstykite paprikos milteliais ir džiūvėsėliais.
Kepkite 40-50 min., kol viršus pasidarys traškus ir geltonas.
Skanaus!
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!