11 rezultatų ieškant "ivairiomis"
Itališkos salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 apelsinai, alyvuogių pagal skonį, 1,5 pomidoro, svogūnų laiškai, truputis druskos ir salotų padažo su įvairiomis daržovėmis. Gaminimas: Apelsiną supjaustome mažais gabaliukais, pomidorą taip pat supjaustome, svogunų laiškus susmulk..
Recepto vertinimas:
Paukštiena drebučiuose Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 190 g vištienos, 100 g drebučių, 1 kiaušinis, 15 g morkų, 25 g agurkų, 25 g pomidorų, 15 g konservuotų žirnelių, 15 g žiedinių kopūstų, 15 g salotų lapelių, 30 g krienų padažo, žalumynų, druskos. Gaminimas: Tuščią metal..
Recepto vertinimas:
Tortas „Obuoliukas“ Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.150 g forminių sausainių, 2.500 g obuolių (šviežių), 3.150 g sviesto, 4.2 tryniai, 5.2 šaukštai želatinos, 6.0,5 stiklinės razinų, 7.100 g riešutų, 8.1 stiklinė cukraus, 9.3 stiklinės sulčių ar skystis nuo kompoto, 10.3 �..
Recepto vertinimas:
Kiaušinienė su įvairiomis daržovėmis
Kiaušinienė su įvairiomis daržovėmisIngridientai:6 kiaušiniai, 6 šaukštai pieno, 1—2 morkos, 1 stiklinė žaliųjų žirnelių, 1 bulvė, 50 g sviesto, druskos.Gaminimas Kiaušiniai išplakami su pienu ir pasūdomi. Pasūdytame vandenyje išverdami žalieji daržo žirneliai. Vi..
Recepto vertinimas:
Kukurūzų traškučių sausainiai (Jūratės)
Kukurūzų traškučių sausainiai (Jūratės)Ingridientai:100g sviesto ar margarino, 100g kukurūzų traškučių (sausų pusryčių), po 2 v.š. cukraus ir medaus, 125g miltų, 2 lašeliai romo aromato esencijos, po žiupsnelį cinamono ir gvazdikėlių.Gaminimas Pusę traškučių susmulkin..
Recepto vertinimas:
Šokoladiniai putėsiaiIngridientai:2 kiaušinių tryniai, 4 kiaušinių baltymai, 200 g. Šokolado, 50 g. Sviesto, 2 šaukteliai brendžio, 8 lazdynų riešutų branduoliai.Gaminimas Šokoladą išlydome su sviestu, įmušame kiaušinių trynius, supilame brendį ir sumaišome. Atskirai išplakame..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos gabaliukų troškinys
Kiaulienos gabaliukų troškinysIngridientai:200 g kiaulienos, 6 vidutinio dydžio bulvės, 2 plonesnės morkos, 4 žiedinio kopūsto šakelės, 1 raudonasis ankštinis pipiras, druskos pagal skonį, pipirų pagal skonį, aliejaus kepimui. Gaminimas Kiaulieną supjaustyti nedideliais gabaliu..
Recepto vertinimas:
Paukštienos kepenėlių paštetas
Paukštienos kepenėlių paštetasIngridientai:1 kg. paukštienos kepenėlių, 350 g. kiaulienos lašinių, 300 g. kiaulienos kepenėlių, 500 g. neriebios kiaulienos be kaulo, 2 kiaušiniai, litras pieno, keli ploni griežinėliai lašinių, 25 ml konjako arba degtinės, 3-4 lauri lapeliai, 3 šauk..
Recepto vertinimas:
Jaučio kepenėlių užkandėlėIngridientai:300 g. jaučio kepenų, 200 ml pieno, 2 kiaušiniai, 60 g. manų kruopų, 1-2 šaukštai krakmolo, žiupsnelis šviežių smulkintų krapų, maltų juodųjų pipirų, druskos, aliejaus kepti.Gaminimas Kepenis nuvalome, nuplauname ir nusausiname. Supjaust..
Recepto vertinimas:
Pyragėliai su kremuIngridientai:300 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos; 125 g cukraus pudros; 1 taurelė romo; 1 valg. š. citrinų sulčių; 250 ml pieno; ¼ vanilės lazdelės; Žiupsnelis druskos; 20 g krakmolo; 4 tryniai; 50 g cukraus; 5 arb. š. želatinos; 125 ml grietinėlė..
Recepto vertinimas:
Maltos vištienos kepsnys su virtu liežuviu
Maltos vištienos kepsnys su virtu liežuviuIngridientai:1,2 kg maltos vištienos,0,5 batono,2 kiaušiniai,1 stiklinė pieno,400 g virto liežuvio,2 svogūnai,3 skiltelės česnako ar 1 arbatinisšaukštelis česnakų miltelių, vištienos prieskonių, druskos, aliejaus apkepimui.GaminimasSvogūnus ..
Recepto vertinimas: