2 rezultatų ieškant "isvalytu"
Kalmarai balto vyno padažeIngridientai:400 g. išvalytų kalmarų, 1 svogūnas, 200 g. grietinės, 100 g. sauso balto vyno.Gaminimas Kalmarus dėti į šaltą vandenį ir jam užvirus virti lygiai 7 minutes (jei ilgiau - kalmarai gali sukietėti). Išvirtus supjaustyti juostelėmis. Smulkiai supja..
Recepto vertinimas:
Rytietiškas rizotas su vištiena, jautiena ir krevetėmis
Rytietiškas rizotas su vištiena, jautiena ir krevetėmisIngridientai:4 porcijoms: 90 ml pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus; 1 juostelėmis supjaustyta vištienos krūtinėlė; 1 griežinėliais supjaustytas poras; 2 smulkiai sukapotos česnako skiltelės; 250 g supjaustytos mažais gabalėliais..
Recepto vertinimas: