25 rezultatų ieškant "ZALI ZIRNELIAI"
Salotos Žiema Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Jūros kopūstai, agurkai (rauginti ar marinuoti) arba žali pomidorai, ridikas, svogūnas, virtas kiaušinis, augalinis aliejus arba majonezas. Gaminimas: Viską gerai sumaišome. Skanaus ! ..
Recepto vertinimas:
Apkepas su šviežiais vaisiais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 65 g kruopų, 170 g pieno ar vandens, 10 g cukraus, 5 g sviesto, 0,5 kiaušinio, 60 g šviežių obuolių, 5 g grietinės, 5 g džiūvėsėlių, 75 g vaisių padažo, druskos. Gaminimas: Piene arba vandenyje išvirta biri ryžių, sor..
Recepto vertinimas:
Įdaryti ankštpipiriai su pipirų padažu
Įdaryti ankštpipiriai su pipirų padažu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 3 vidutiniai žali ankštpipiriai, 1 šaukštelis saldžių raudonųjų pipirų 1 sužiedėjusi bandelė 1 svogūnas 1 šaukštelis druskos 350 g maltos kiaulienos ir jautienos 2 kartus ant peilio galo baltųjų pipirų 2 kia..
Recepto vertinimas:
Kepti obuoliai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 4 žali obuoliai 1/2 stiklinės smulkiai kapotų datulių šaukštas smulkintų graikinių riešutų šaukštas tarkuotų citrinos žievelių pusė stiklinės vandens 1/2 stiklinės lipnaus rudojo cukraus 30g sviesto 1/4 šaukštelio malto cinamono 1/..
Recepto vertinimas:
Daržovių mišrainė 2 Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2—3 kaliaropės, 1 žiedinis kopūstas, 1—2 pomidorai, 1 agurkas, salotų lapelių, 200 g grietinės, pipirų, druskos, garstyčių Gaminimas: Nuluptos ir nuplautos kaliaropės išverdamos kiek. pasūdytame vandenyje. Išimtos iš vand..
Recepto vertinimas:
Tortas „Obuoliukas“ Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.150 g forminių sausainių, 2.500 g obuolių (šviežių), 3.150 g sviesto, 4.2 tryniai, 5.2 šaukštai želatinos, 6.0,5 stiklinės razinų, 7.100 g riešutų, 8.1 stiklinė cukraus, 9.3 stiklinės sulčių ar skystis nuo kompoto, 10.3 �..
Recepto vertinimas:
Karpis su žaliaisiai žirneliais
Karpis su žaliaisiai žirneliais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1,5 kg žuvis 2.200 g konservuotų žaliųjų žirnelių 3.40 g sviesto, 4.1 citrina 5.1 kiaušinis pyrago džiūvėsėlių 6.4 šaukštai aliejaus cukraus, druskos Gaminimas: Supjaustykite žuvį stambiais gabalais, apšlakstyk..
Recepto vertinimas:
Batone keptas kiaušinis Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 riekelės batono, 1 kiaušiniai, susmulkinti žali krapai, žiupsnelis "vegetos" Gaminimas: Iš batono riekeles išpjauname vidurį. Įdedame rekelę į įkaitusią keptuvę, ir į išpjautą vidurį �..
Recepto vertinimas:
Marinuoti žali pomidorai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Marinatui reikes: 4 litrai vandens; 8 saukstai druskos; 8 saukstai cukraus; 0,5 l.acto; sausu prieskoniu konservavimui. Gaminimas: paruostus pomidorus sudedam i stiklainius,uzpilame verdanciu vandeniu ir palaike apie 20 minuciu nupil..
Recepto vertinimas:
Rauginti agurkai Ingridientai: 10 kilogramų agurkų, 2 vienetai česnakų, 20 juodųjų serbentų lapų, 20 vyšnių lapų, 15 krienų, 15 krapų su stiebais, 4 šaukštai garstyčių grūdelių, 10 litrų vandens, 650 gramų druskos, 10 ąžuolo lapų Gaminimas Rauginimui parenkami ru..
Recepto vertinimas:
Rauginti pomidorai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 10kg pomidorų, 2vnt česnakų, 10vnt krapų, 10vnt serbantų lapų, 10vnt vyšnių lapų, 10L vandens, 10vnt krienų lapų, 700g druskos Gaminimas: Rauginimui tinka užaugę žali, rausvi, rožiniai arba raud..
Recepto vertinimas:
Marinuoti pomidorai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1kg pomidorų, 1L vandens, 150ml acto, 1 šaukštas druskos, 1 šaukštas cukraus, garstyčių grudelių, kvapniųjų pipirų, lauro lapų. Gaminimas: Žali arba rausvi surūšiuoti ir rūpestingai atrinkti k..
Recepto vertinimas:
Marinuoti saldžiarūgščiai agurkai
Marinuoti saldžiarūgščiai agurkai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2kg nedidelių agurkų, 150g svogūnų, 75g krienų, 3g garstyčių grūdelių, 2vnt lauro lapų, 10vnt kvapniųjų pipirų, 6 stiklinės vandeniu skiesto acto - 1:6 santykiu, 100g cukraus, 35g druskos&..
Recepto vertinimas:
KONSERVUOTI ŽALIEJI ŽIRNELIAI Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 litrui vandens : 2 šaukštai cukraus, 2 šaukštai druskos, 2 šaukštai acto.. Gaminimas: Žirnelius perrinkti, nuplauti. Vandenį pasūdyti, užvirti, suberti žirnelius ir pavirti apie 10 - 15 min. Tada išgriebti, sudėti į in..
Recepto vertinimas:
Žali konservuoti pomidorai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Pomidorai, kaukazines slyvaites,čili pipirai,druska,cukrus,prieskoniai. Gaminimas: sudedame pomidorus i stiklainius ir į tarpus priberiame slyvaičiu.Į 3-jų lit. stiklainį reikia apie pusės litro kaukazinių slyvų, 1 ankštelę kar..
Recepto vertinimas:
Karšio kukuliaiIngridientai:1 kg karšio, l-2 riekelės pyrago, 1/2 stiklinės grietinėlės, 2 kiaušiniai, prieskonių (pipirų, muskato, mairūno), prieskoninių daržovių (morka, salieras, svogūnas, gelteklė), druskos, 20 g sviesto kukuliams užpilti.Gaminimas Iš žuvies išimami kaula..
Recepto vertinimas:
Krabų ir pievagrybių salotosIngridientai:0,5 kg bulvių, 2 žali arba saldūs raudonieji pipirai, 60 g kumpio, 200 g konservuotų krabų, 50 g džiovintų pievagrybių, 8 alyvuogės, 1/8 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų, 0,5 stiklinės alyvuogių arba kitokio rafinuoto aliejaus, 3 �..
Recepto vertinimas:
Meksikietiškų vaisių salotosIngridientai:2 bananai, 3 riekelės ananaso, 2 obuoliai, vynuogių kekė, žali salotų lapai, 2 šaukštai kečupo, 0,5 stiklinės kondensuoto pieno arba saldžiosios grietinėlės.Gaminimas Bananus, ananasų riekeles, obuolius supjaustyti kubeliais arba puselė..
Recepto vertinimas:
Ryžių paplotėliaiIngridientai:3 stiklinės virtų ryžių, 1 kietai virtas kiaušinis, 2-3 žali kiaušiniai, 2-3 saujos džiūvėsėlių, druskos, aliejaus kepimui.Gaminimas Į ryžius sudedame smulkiai supjaustytą virtą kiaušinį, įmušame žalius kiaušinius, įberiame druskos ir džiūv..
Recepto vertinimas:
Silkė su žaliaisiais žirneliais ir krabais
Silkė su žaliaisiais žirneliais ir krabaisIngridientai:vienos silkės filė, 250 g konservuotų žirnelių, 5 krabų lazdelės, majonezo, nedidelis svogūnas, druskos.Gaminimas Silkės filė supjaustyti, sudėti į stiklinę. Žirnelius ir supjastytus krabus sumaišyti su majonezu, įberti pries..
Recepto vertinimas:
Burokėlių salotos su bananais ir putpelių kiaušiniais
Burokėlių salotos su bananais ir putpelių kiaušiniaisIngridientai:2 burokėliai, 2 bananai, 1 arbatinis šaukštelis cukraus, 2 šaukštai grietinės, 3-4 virti putpelių kiaušiniai.Gaminimas Salotoms tinka virti arba žali burokėliai. Burokėlius nuplauname (jeigu į salotas dėsime virtus -..
Recepto vertinimas:
Omleto salotos (Nadezdos)Ingridientai:5 kiaušiniai, 50 ml pieno, 3 val. šaukštai miltų, 300 gr. rūkyto kumpio arba virtos dešros, 2-3 pomidorai, 1-2 žali agurkai, petražolių, krapų, 1 valg. šaukštas citrinų sulčių, druskos, pipirų, majonezas.Gaminimas Kiaušinius suplakti pridėjus ..
Recepto vertinimas:
Kiaušinienė su žaliais žirneliais
Kiaušinienė su žaliais žirneliaisIngridientai:Žirnelių košei: 3 kg šviežių žalių žirnelių, 90 g sviesto, 3 valgomieji šaukštai grietinėlės, druskos, pipirų. Kiaušinienei: 18 kiaušinių, 90 g sviesto, druskos, pipirų. Rūgščiam padažui: 6 valgomieji šaukštai grietinėlės..
Recepto vertinimas:
Konservuoti žalieji žirneliai (Ramunės)
Konservuoti žalieji žirneliai (Ramunės)Ingridientai:1 litrui vandens: 2 šaukštai cukraus, 2 šaukštai druskos, 2 šaukštai acto. Gaminimas Žirnelius perrinkti, nuplauti. Vandenį pasūdyti, užvirti, suberti žirnelius ir pavirti apie 10 - 15 min. Tada išgriebti, sudėti į indelius, įmes..
Recepto vertinimas:
Haitietiškas jautienos Tasau (marinuota jautiena)
Haitietiškas jautienos Tasau (marinuota jautiena)Ingridientai:600 g jautienos filė, 5-6 citrinos, 3 rūgštūs apelsinai, 2 žali ankštiniai pipirai, 2 šakelės čiobrelių, 40 g tuščialaiškių česnakų, 50 g svogūnų, 4 gvazdikėliai, 10 g cukraus, 10 g druskos, pipirų.Gaminimas Į šalt..
Recepto vertinimas: